Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי אליהם להזמנת מצבר ביום חמישי מוצאי החג, הובטח לי שיגיע אלי מצבר למחרת בבוקר במחיר של 600 ש"ח, הזמנתי VARTA כחול 60 אמפר, היום בוקר שישי, אף אחד לא מתקשר, אני מתקשר אליהם שוב פעם, מבטיחים לי שהמצבר יגיע בשעה 14:00, הדגשתי שחשוב לי שיבואו בזמן, היות וזה יום קצר - שישי, הבטיחו לי בטלפון VARTA כחול אצלך בזמן אל תדאג ואל תקנה במקום אחר.

14:30 מגיע אין שום טלפון, מתקשר שוב פעם, מבטיחים לחזור אלי, ואז חוזר נהג שלא יודע אם יש לו את המצבר או לא, ושואל כמה סיכמו איתי בטלפון? אמרתי לו 600 ש"ח,הוא אמר בסדר גמור, אני תוך 40 דקות אצלך, כלומר 15:15, לאחר מכן מתקשר אלי מישהו מאיציק מצברים ומסביר לי שהמצבר שהזמנתי "אזל במלאי" אבל מצבר של POWER UP בדרך אליך במחיר של 580 ש"ח,

סליחה!

למה אתם צוחקים על בן-אדם?

למה קובעים על א' ומביאים ב'? למה לא חוזרים לטלפון? למה המחיר הוא שונה מאדם אחד לאחר?

השורה התחתונה, אני בלי מצבר עד יום ראשון, המתנה ועצבים מיותרים בגלל שירות לקוחות גרוע ביותר.

אני התאכזבתי מהם, נסיון רע, ביזבוז זמן יקר!

פורסם

לדעתי אתה צודק ,

השירות לא לעניין.

בטח סירבת לקבל את המצבר השני.

אבל אם אין הבדל באורך האחריות בשני המצברים, מדובר במצברים אחד לאחד זהים, רק עם המדבקה שונה (לפי הפרסום כאן בפורום של יבואן Varta(

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
למה לא להניע את הרכב עם כבלים ולנסוע למוסך לקנות מצבר?

כי הבטיחו לי את המצבר הנ"ל עד הבית בשעה מסוימת, בסופו של דבר שיחקו בי. שאלתי אותם בטלפון אם בטוח שהם מביאים לי את המצבר? אחרת אסע לקנות מצבר ממקומות אחרים, אך הם אמרו לי שזה בטוח ב 100%

ניסו לדחוף לי מצבר אחר בזמן "מצוקה", כמובן שלא הסכמתי, גם מבחינה עקרונית לא אבצע עסקים איתם בעתיד.

יש פה זילזול קשה בלקוח.

פורסם

אני יכול להגיד לך שרכשתי מהם המון ואף פעם לא השתמשתי ב"שירות הדרך" שלהם.

תמיד נסעתי עד אליו והחלפתי.

בנוסף - המחיר גבוה יותר בכמה עשרות שקלים אם אתה נוסע אליו או שהוא בא אלייך.

• ספונסר פורום
פורסם

לא אתיחס לשרות של איציק במקרה זה שבדרך כלל אומרים עליו רק שבחים אבל אציין לפרוטוקול שמצבר ורטה כסף, כחול ושחור זהים למצברי PowerUp i StartUp בהנחה שמדוברה באותו מקט VARTA (מצוין על כל מצבר וניתן להשוות בקלות באתר של VARTA)

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...