Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לפני כמה שבועות התקנתי מערכת יחסית פשוטה ברכב- HU, מגבר, קומפ' וסאב.

במשך שבוע אחרי ההתקנה הכל עבד נפלא ונחמד. חזרתי הביתה שלשום והמערכת לא עבדה, מסתבר שנשרף פיוז ברכב, החלפתי את הפיוז והוא נשרף שוב, מסתבר שכשאר הנורה של התאורה הפנימית ברכב מחוברת הפיוז נשרף אז פשוט ניתקתי אותה והחלפתי עוד פיוז.

הדלקתי את המערכת ושמתי לב שיש בה רעשים שנשמעים כמו זזז וכשמעלים טורים אז יש יש מין שריקה כזאת שעולה בהתאם לטורים.

אני יודע שהרעשים האלה באים כאשר הRCA צמוד לכבל מתח, אני דאגתי להפריד בין השניים ולהעביר כל אחד בצד אחר של הרכב.

מה יכול לגרום לרעשים האלה? במיוחד אחרי שידוע כי בהתחלה הכל עבד טוב וגם הRCA רחוק מהכבל מתח.

פורסם

לא מחייב, זה יכול להיגרם כתוצאה מהארקה לקויה של המגבר\RCA\רדיו.

תבדוק שלושת אלו.

אם יש לך פיוניר אני הייתי מתחיל מהHU.

פרט לנו מה הם רכיבי המערכת בבקשה, אל תתקמצן על מידע.

בהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

HU של פיליפס CEM 210.

קומפ' JBL GTO6508C מגבר של ENERGY משהו זבל כזה לא יודע אם יש לו דגם אפילו.

וסאב קיקר CVR החיווט הוא גם לא בשמיים אבל הוא טוב.

הHU מחובר עם קונקטור מקורי ככה שהארקה היא המקורית אז אני לא חושב שזה משם, בקשר למגבר חיברתי לשלדה אבל אני אבדוק את זה.

ולמה אתה מתכוון שאתה אומר הארקה של RCA?.

פורסם

הטססס שאתה מדבר עליו זה כנראה היססס - תוריד קצת את הגיין של המגבר ותראה אם זה משתפר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בטח שעזר, זה אדי.

13K הודעות אתה חושב שהוא לא יודע לפתור בעיית היסינג קטנה?? :lol:

כל הכבוד שהכל נפתר, תהנה מהמערכת.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

היסס נפטר אבל אם עוד פעם יחזרו הרעשים האלה כשהרכב מונע אני לא אדע מה לעשות, הם הופיעו סתם ככה ונעלמו סתם ככה.

גם משום מה קרה לי שיצאתי מהרכב, כיביתי את המכשיר עוד לא הספקתי להתרחק ושמעתי מוזיקה מהרכב, נכנסתי והמכשיר נדלק שוב. כיביתי אותו עוד פעם ואז שוב אחרי שיצאתי מהרכב הוא נדלק, קיצור בסופו של דבר כל פעם שאני יוצא מהרכב אני מוציא את הפאנל אבל למה הוא נדלק לי סתם?

משהו התחרפן לי ברכב זה משגע אותי..

• תוכן חדש...