Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשום חברים אני רווק עם חברה בן 24

לוקח ליסינג מהעבודה

בין הבחירות שלי יש

מאזדה 2

i20 1400

opel corsa

אני מחפש כיף בנהיגה, להראות טוב, בטיחות ושהרכב לא ירגיש עצל

תודה

פורסם

חשבת אולי על פורד פוקוס חדשה גיר ידני? עקרונית היא אמורה לעלות בערך במחירים של מה שרשמת.

ובקשר לרשימה שלך, את היונדאי הייתי מוריד ממנה, יש אלטרנטיבות טובות יותר, תבדוק בכיוון של האיביזה, לפעמים יש הפתעות בליסינג והמחירים לא כל כך גבוהים כמו שחושבים כי זה צ'מפיון

כמו כן, הייתי מציע לך לחכות חודשיים, כי אז המלאי של חברות הליסינג צריך להיגמר והם מוזילות מחירים.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

אבל סביר להניח שיש להם פוקוס, לדעתי היא הולכת להיות הלהיט הבא בציי הליסינג.

וחוצמזה, סתם בשביל הידע הכללי, אם תשלם מספיק אתה תקבל את מה שאתה רוצה, סביר להניח שבמקרה שלך זה יהיה משמעותית יקר מהמחירים של הרכבים שציינת.

Polo 2012

פורסם

תאמת שאין לי סיבה לשלם על משפחתית גדולה ואני מעדיף אוטומט

אני נוסע לבד ברכב מקסימום עם חברה שלי, אני מעדיף כמו שציינתי קטן וזריז אבל שלא ירגיש כמו בימבה כמו ה i10

פורסם

זריזות והתנהגות חביבה זה מאזדה 2 אבל הדגם הבסיסי שמשווק לחברות הליסינג (אקטיב) כולל רק 2 כריות אויר. בדוק אפשרות לקבל את דגם הדיינמיק שמגיע עם 6 כריות אויר.

אחריה ה-I20 שהיא לא זריזה כמו ה-2 אבל גם לא עגלה. לה יש 6 כריות אויר בדגם הבסיס ומערכת שמע מקורית שיש גם במאזדה אבל כאן עם שליטה מההגה. תא הנוסעים פחות פלסטיקי וצעצועי, הוא מורכב היטב ונעים לשהיה. הרכב עצמו פחות מהנה לנהיגה ומרגיש יותר כבד אבל נוח ושקט יותר. גם כאן דגם מפואר יותר מוסיף בקרת אקלים, פנסי ערפל, גג שמש חשמלי ועוד כמה קטנות.

הקורסה מציעה תא נוסעים קצת קשיח מדי לטעמי. העיצוב החיצוני הוא הנאה מבין השלושה והפנימי מרגיש הכי בוגר ואיכותי. את הביצועים אני לא מכיר וגם לא הת התנהגות הכביש.

בהצלחה.

פורסם

עצלות במאזדה 2? נהגת באחת כזאת פעם? מדובר באחת הסופר מיני'ס היותר זריזות ובטח שלא ניתן לכנות אותה עצלה.

אפילו לפי נתוני יצרן היא מהירה יותר למרות שבפער זניח (11.9 מול 12.2) אבל בחיים האמיתיים עם גיר 4 הילוכים פשוט וטוב ולא מתחכם ומרגיז כמו בקליאו היא מציעה ביצועים עדיפים, היא גם חסכונית יותר אגב (12.7 לעומת 10.7 - הנתונים לקוחים מנטקאר).

פורסם

פורד פוקוס הבסיסית מגיעה היום עם 125 כ"ס , בתוספת גיר ידני עצלה היא לא תהיה ויחסית לכל האחרות הפורד מאד מפוארת

אם יש לך את האפשרות תזמין את הגרסא של ה 2.0 (170 כ"ס על פי פרסומים בארץ, 160 על פי פרסומים בחו"ל)

אני הזמנתי (גם משלמה סיקס) ויצא רק הפרש של 150 שקל לחודש (לעומת הגרסא הרגילה - האוטומט)

אולי זה יהיה לך משתלם עגלה זה לא

והדגם של ה 5 דלתות ממש לא נראה משפחתי... תחשוב על זה...

פורסם

rs3 - הבחור מחפש רכב לזוג צעיר, לא משהו שיעלה לו חצי משכורת.

לפותח השרשור - קח את זוגתך ועשו סיבוב בסוכנויות הרכב, בדקו מה מוצא חן בעיניכם. אישית, למשל, אני לא אוהב את ה-2 כיון שהיא לא נוחה (וכך גם אחותה הגדולה, ה-3). לפני שנה בהחלט שקלתי לרכוש i20 אבל אשתי החליטה שלמשפחה צריכים רכב יותר גדול. את הקורסה לא בדקתי - חיפוש הרכב היה בשלב שבו אופל לא היתה אופציה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
rs3 - הבחור מחפש רכב לזוג צעיר, לא משהו שיעלה לו חצי משכורת.

לפותח השרשור - קח את זוגתך ועשו סיבוב בסוכנויות הרכב, בדקו מה מוצא חן בעיניכם. אישית, למשל, אני לא אוהב את ה-2 כיון שהיא לא נוחה (וכך גם אחותה הגדולה, ה-3). לפני שנה בהחלט שקלתי לרכוש i20 אבל אשתי החליטה שלמשפחה צריכים רכב יותר גדול. את הקורסה לא בדקתי - חיפוש הרכב היה בשלב שבו אופל לא היתה אופציה.

פורד פוקוס ידנית 125 כ"ס עולה 105 אלף שקל

5 שקל מעל המחירים שהוא ציין זה לא מגיע לרמות שציינת

כן ציינתי את הגרסאות היותר בכירות כי הם לא עולות הפרש משמעותי יותר של כסף ממאזדה 3 לדוגמא - שגם זאת איפשהו הייתה אופציה בין השורות

• תוכן חדש...