Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יאמן,כבר אי אפשר לדעת מתי הוא ישלוף את השפן מהכובע,כל המירוץ סטה מוביל,רוסי יושב לו על הזנב,סטה על קו הגנתי בהקפות האחרונות,סוגר לרוסי כל נסיון עקיפה ואז זה בא,סטה פתח טיפה [אבל טיפה] את הדלת,רוסי נכנס אמר,שלום,והמשיך לנצחון. סטה עוד ניסה,אבל טעה בכך שהוא ליטף את רוסי מאחור :lol: וכבר הפסיד,אולי,הזדמנות אחרונה לקחת את הנצחון מידיו של הדוקטור.

פשוט גאון,קוסם,קורץ מהחומר הנכון.. איך שלא תקראו לזה, בקצב הזה,הדוקטור כבר צריך לקבל תואר פרופסור,לא יאמן מה שהבחור הזה עושה.

חבל לי על הנפילה של בארוס,היה יותר מעניין אם הוא היה נשאר במירוץ,אבל אני,אין לי טענות,אני מרוצה ממה שראיתי,ויתרה מזאת,אני מעריך את סטה עוד יותר שידע לקחת את ההפסד כמו גבר.

אני לא יודע מה קורה בויתקין,אבל אני לא יכולתי לוותר על המנה השבועית שלי מהMOTOGP,לא יכלו לדחות את זה בשבוע,דווקא על המירוץ היחיד שנופל ביום שבת,הם עושים מירוץ!! למה?!

נכון שמוטוקרוס ומירוצי כביש זה משהו שונה,אבל לדעתי הם איבדו הרבה צופים היום בגלל ה MOTOGP,ואני בתוכם,חבל.

אני יודע שאפשר להקליט,ולבוא ולראות אחרי זה,אבל זה לא אותו הדבר כמו לראות את זה ב LIVE,מקווה שהם יקחו את זה לתשומת ליבם!

אלון (:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

נכון, ויש כאלה שאין להם ברירה.

ובשבילם, לא נותנים תוצאות של מירוצים בכותרת!!!

למה לקלקל לאחרים?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

סטה לא יודע להפסיד בכבוד, זה שהוא אמר כל הכבוד לולנטינו על הניצחון לא אומר שהוא יודע להפסיד, מה עם להודות לקהל באסן ? מה לחיצות עם ידיים המסורתיות בסוף המירוץ מה פתיחת השפנייה ( למה הוא לא פתח את השפנייה ) ולמה לא לזרוק חיוך למצלמה ? עדיין מקום שני לא נחשב לרע !!

מעריך אותו כרוכב אבל לא כאדם יש לו הרבה ללמוד מהדוק ומרוכבים נוספים.

האלילי הבא הוא ללא ספק מרקו מלנדרי !!!!

פורסם

למישהו היה לרגע ספק שרוסי לא ינצח????????????????????????

מהרגע שהבקבוק נפתח, והשד התעורר? את הנעשה אין להשיב.

יחי המלך46..................................... :king:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
סטה לא יודע להפסיד בכבוד, זה שהוא אמר כל הכבוד לולנטינו על הניצחון לא אומר שהוא יודע להפסיד, מה עם להודות לקהל באסן ? מה לחיצות עם ידיים המסורתיות בסוף המירוץ מה פתיחת השפנייה ( למה הוא לא פתח את השפנייה ) ולמה לא לזרוק חיוך למצלמה ? עדיין מקום שני לא נחשב לרע !!

אני חושב שהוא פשוט אכל את עצמו באותו הרגע.

לאחר העקיפה כבר לא היה לו מה לעשות והוא הבין את זה.

ראו את זה בצורת הרכיבה שלו לאחר המקום השני.

אתה יודע, יש אנשים שבשבילם, מקום שני הוא הלוזר הראשון.

מבחינת סטה, לאבד את הבכורה בהובלה לרוסי זה בהחלט איום ונורא.

בהתחשב בשנים שהוא שם ובשיפור שהוא הפגין בשנתיים האחרונות אני מאמין דווקא שיש לו סיכוי טוב העונה.

הוא עדיין לא ברמה של רוסי, אבל האופנוע של רוסי בהחלט לא ברמה של הונדה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אם גם לך רוסי היה עושה דבר כזה, ועוד כלכך קצת זמן לפני הסיום, כשהכל נראה כבר בטוח, גם אתה היית מתעצבן, ולא רוצה להסתכל עליו בפנים, שלא לדבר על להגיד לו "כל הכבוד, דפקת אותי!".

שרוסי יגיד תודה שהוא לא הרג אותו רק מהמבטים...

למרות שהכל זה רק ספורט.

פורסם

כמו שאמרו הטלויזיה שהם עדיין לא יודעים למה הוא עוד מסוגל

כל הכבוד למלנדי על מקום שלישי 10 ימים לאחר הניתוח

חבל על בארוס שהיה קרוב לחגוג את המירוץ ה 200 על הפודיום

דני פדרוסה עוד רוכב גדול,אמנם הוא "נרדם" בזינוק אבל נלחם כמו שד עד המקום השני

פורסם

למה לקלקל לאחרים?

טל

תגיד טל מה עם הכוכבת החביבה שלנו?

רק את ה125 הפסדתי :cry: , לאיזה מקום היא הגיעה?

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

למה לקלקל לאחרים?

טל

טל צודק.

AC - שים לב בבקשה לפעם הבאה, כדי שלא "לצאת שוב אגואיסט" כלפי חלק מגולשי הפורום הנ"ל...

כותרת ההודעה שפותחת את שכול זה, נערכה על ידי כRובי

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

טייגר רשם ''אני חושב שהוא פשוט אכל את עצמו באותו הרגע.

לאחר העקיפה כבר לא היה לו מה לעשות והוא הבין את זה.

ראו את זה בצורת הרכיבה שלו לאחר המקום השני.

אתה יודע, יש אנשים שבשבילם, מקום שני הוא הלוזר הראשון.

מבחינת סטה, לאבד את הבכורה בהובלה לרוסי זה בהחלט איום ונורא.

בהתחשב בשנים שהוא שם ובשיפור שהוא הפגין בשנתיים האחרונות אני מאמין דווקא שיש לו סיכוי טוב העונה.

הוא עדיין לא ברמה של רוסי, אבל האופנוע של רוסי בהחלט לא ברמה של הונדה.''

???????????????????????????????????????

ההודעה שלך רק מוכיחה את מה שרוסי מראה שחור על לבן להונדה. הונדה בזמנו טענו ''שזה לא הרוכב זה האופנוע'', וזה מה שגרם לקצר בינם לבין רוסי.

והיום הוא פשוט מראה להם כמה הם טעו, למרות שיש להונדה עדיפות בכח, ויציבות, רוסי עושה להם קרקס עם אופנוע שהרבה הרבה יותר נחות מההונדה, אבל רואים שיש שיפור משמעותי בימהה, הצוות מכונאים שהוא ''לקח'' איתו מהונדה עובדים כנראה במרץ, והימהה מראה שיפור לעומת ההונדה, שיפור משמעותי לפחות בכח אם לא ביציבות, ויש לימהה עוד 2 שילדות חדשות על הפרק, ומנוע חדש בבניה, זה רק מוכיח מה שטענתי מזמן, רוסי הוא הרוכב היחידי שלא רק שולט באופנוע אלא שולט על באופנוע, ואפילו אתמול בטלוויזיה נראה מיק דוהן יושב עם מצח חרוש קמטים, הוא לפחות מבין מה זה לאבד רוכב כמו רוסי לקבוצה אחרת.

מה שאנשי הונדה לא השכילו להבין. 8)

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

מה אתם אומרים ? לוחמה פסיכולוגית ?

למה השדון סבור שרוסי עשה את מה שעשה בכוונה ?

האם יכול להיות שהדוקטור רקח מרשם חדש ? לשבור את רוחו של

סטה בכוונה ? לעקוף ממש ממש כשזה כואב ?

זה יכול להיות דבר כזה ?

מי שפוסל את זה על הסף... כנראה לא ראה את החיוך המסופק

של רוסי בשלב הראיונות לתקשורת. עם חצי חיוך הוא אמר משהו

כמו "אני יכול להבין למה סטה רותח מעצבים"

מלך נשאר מלך. הוא קורץ מהחומר המיוחד שממנו עשויים

אלופים אמיתיים... מבחינתי הוא כבר אלוף העולם שוב....

סטה, עם כל האכזבה יכל להראות מעט יותר רוח ספורטיבית. נרשמה לו נקודה שחורה

לרעתו. מאכזב.

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

שמתם לב איך צילמו כל הזמן את ג'רמי ברג'ס, לא סתם רוסי מוכן לשלם מכיסו לאיש הזה לדעתי הוא הגיבור האמיתי העונה. ליכולות של רוסי כרוכב אין וויכוח אבל היה וויכוח בקשר ליכולות של ימאהה לבנות אופנוע תחרותי להונדה והנה האיש הזה עשה זאת בתוך פחות מחצי שנה.

פורסם

למה לקלקל לאחרים?

טל

טל צודק.

AC - שים לב בבקשה לפעם הבאה, כדי שלא "לצאת שוב אגואיסט" כלפי חלק מגולשי הפורום הנ"ל...

כותרת ההודעה שפותחת את שכול זה, נערכה על ידי כRובי

כרובי וטל ובעצם כל גולשי הפורום.

כל זה נעשה בתמימות לב,לא בכוונה ולא באגואסטיות.

סליחה,לא יקרה שוב.

אלון.

נ.ב: אם אני הייתי חוזר מויתקין,אני הייתי חוזר ישר לוידאו,מבלי להיכנס לפורום,אבל זה רק אני.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...