Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא נדלקים :-(

הם מתאימים והכל חיברתי אותם למקום שצריך התקעים היו ממש מוכנים ליד ממש plug&play

אבל הם פשוט לא נדלקים שאני מדליק אורות ערפל רק הנורה האחורית דולקת

אולי יש להם פיוז בנפרד? למרות שלא נראה לי

האוטו הוא מאזדה

3 שנת 2005 ספיריט

מקווה שתתנו לי כיוון חוץ מללכת לחשמלאי רכב :( תודה רבה

דרך אגב הם תקינים 100%

פורסם

אני לא מכיר את הדגם אני מנסה לעזור מהידע שיש לי.

בדגם שברשותך (כמו שהבנתי) יש הכנה לפנסי ערפל,שאלתי האם יש לך ידית שאמורה להדליק את הפנסים?

בהנחה שכן,אם בדקת שברגע הפעלה מגיע מתח חשמלי לחיוט של המנורות?

אם לא מגיע מתח,תנסה למצוא את הנתיך לראות אם הוא תקין.

פורסם

יש דגמים (רובם) שבהם מנורת הערפל האחורית לא נדלקת יחד עם הקדמיות אלא בסיבוב נוסף של המפסק או לחיצה נוספת או מפסק אחר בכלל, תלוי בדגם.

תודא שאתה באמת ניסית לסובב/ללחוץ כראוי.

פורסם

לדעתי אני עושה הכל בסדר את הידית צריך פשוט לסובב וזהו

ולא מגיע מתח לשם בדקתי את זה זה לא נראה לי פיוז אם האחורי נדלק.

תודה לכם מחכה לעוד עצות.

פורסם

כנראה שהידית לא מתאימה או שלחילופין חסר הפיוז שמוביל את המתח.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אם לא מגיע מתח והפיוז תקין,לצערי כמו שאמרו כאן הידית שמותקנת ברכב הינה מתאימה,הסיבוב בידית מותאם אך ורק לפנסי ערפל אחוריים,יש לך 2 אופציות,אחת לרכוש ידית שכוללת את הפונקציה של אורות ערפל קדמיים,אופציה שניה לבצע התקנה אם מפסק (כמו ברכבים ישנים) שבזמן הלחיצה תדליק את הפנסים.

אם אין לך רקע עדיף שתלך לחשמלאי  

פורסם

קודם כל תבדוק איך נראית הידית שאמורה להדליק את הפנסים.

image.php?ilfl=3B30851&s=0.7

יש בצד שמאל למעלה ציורים של כל הואריאציות, אם שלך נראית כמו העליונה, אתה צריך להחליף ידית לאחת שנראית כמו האמצעית או התחתונה (בתמונה, כן?) ואז זה אמור לפי ההגיון לעבוד. או שאתה יכול איכשהו לעקוף את כל הסיפור ולעשות שכל אורות הערפל ידלקו בו זמנית (יופעלו ע”י המתג של האור ערפל האחורי), בשביל זה אני מציע לך לפנות לחשמלאי.

לפי מה שאתה מתאר (אמרת שאתה מסובב את הידית ורק הפנס ערפל האחורי נדלק) נשמע שהידית שמותקנת אצלך בנוייה רק לאור ערפל אחורי. גם מבחינת ההגיון, למה שיתקינו ידית ש”יכולה להדליק” דבר שלא קיים ברכב כפי שהוא יצא מהמפעל.

אם מצד שני כן יש לך ידית שמותאמת בשביל אורות ערפל קדמיים, תבדוק איפה נמצא הפיוז של אורות הערפל הקדמיים ותבדוק אם הוא תקין.

*יכול מאוד להיות (אני משער) שלאורות הערפל הקדמיים והאחוריים יש פיוז נפרד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

yywji1mjcvym.jpg

תמונה של הידית

האוטו הוא ספיריט אני יודע על מה אני נוהג תעשו טובה

והייתה הכנה מיוחדת לאורות ערפל למה שלא תהיה ידית תואמת?

לצערי הידית נראית כמו הראשונה :( מה אתם אומרים? כמה בכלל עולה ידית כזו זה שווה השקעה?

או שבכלל הידית זו לא הבעייה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה גם יכול לקנות מתג אוניברסלי ולמצוא מקום בדשבורד למקם אותו.

לך לפרוקיה, תבדוק כמה עולה ידית כזאת ותראה אם זה שווה לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הידית שיש לך מתוכננת רק לפנסי ערפל אחוריים, אתה יכול לראות לראות שיש רק מצב off או אורות דולקים. במקרה שקיימים אורות ערפל קידמיים אמורים להיות שלושה מצבים: מכובה, קדמיים, וקדמיים ואחוריים (יכול להיות שברכבים מסויימים יש אופציה להדליק גם את האחוריים לבד, לא יודע).

תחפש ידית מתאימה למכירה באיביי או משהו דומה.

כשחיפתי את התמונה מצאתי מודעה באיזה פורום ב35 דולר, ככ שאני מאמין שתצפה למשהו באיזור

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

והייתה הכנה מיוחדת לאורות ערפל למה שלא תהיה ידית תואמת?

החיוט החשמלי קיים בכל הדגמים, באלו שיש להם פנסי ערפל וגם באלו שאין, כי ליצרן זה יותר זול ופשוט, מאשר לייצר ארכיטקטורות חיוט שונות לכל דגם.

אבל לא יתכן שיש בתא הנהג כפתור או מתג שמפעיל אביזר שלא קיים, ולכן הידית שלך לא כוללת אפשרות להפעלת פנסי ערפל קידמיים.

• תוכן חדש...