Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקנא בך !

כל הכבוד שאתה מנצל את כל ה"אטרקציות" שיש להונג קונג להציע.

אני עדיין לא מנצל את כל האטרקציות שיש להונג קונג והסביבה להציע, אבל אני בדרך...

:wink:

נראה יותר שדחפו אותך , המלווים עצמם לא קשורים??

מבחינה חוקית אסור להם לדחוף אותך כך שה"ליווי עם הידיים" זה בדיוק מה שזה, הם מלווים אותך אם הידיים בחצי שנייה הראשונה, אסור להם לדחוף אותך.

הם כמובן קשורים עם כבל אבטחה.

עכשיו הבנתי את השרשור בקשר לביטוח חיים שפתחה אשתך בפורום המשפטי.

ומזל טוב ליום הנישואין ה-3

תודה רבה!!

ספר קצת, איך ההרגשה בשנייה הראשונה של הנפילה? על מה חושבים בדרך למטה?

"השארתי את הגז דולק ?...."

:lol:

וברצינות, החלק המפחיד של הקפיצה מתחלק ל-2, החלק הראשון זה השלב בו אתה הולך לקצה הפלטפורמה ומבין פתאום (אם לא הבנת קודם) את הגובה המטורף ומתחיל להרהר בכך שבמחשבה שניה גם מעלית זה דבר לא רע.

החלק השני זו החצי שניה שבה אתה מטיל את עצמך קדימה בשלב של לפני "נקודת האל חזור", זה שלב מפחיד באמת כי זו הנקודה היחידה שבה אתה כבר עברת "חצי דרך לקפיצה" אבל עוד יכול להתחרט ולתפוס את המעקה...

בשניה בה עברת את נקודת האל חזור- כיף לא נורמלי, אתה תופס תאוצה ומרגיש את כל הרוח בעוצמה וכמובן במקביל הקרקע מתקרבת במהירות, קשה לתאר את זה במילים אבל פשוט כיף!

ואז אתה מתחיל להרגיש את המתיחה של הכבל ומבין שהכל בסדר וכנראה תשרוד את זה עד הקפיצה הבאה.

:lol:

כמה שניות לוקחת הנפילה עצמה?

האמת שאין ממש תחושת זמן תו"כ הנפילה אבל אני אעבור על הסרט ואבדוק (מאוחר יותר אעלה לפה את הסרט).

.

חשבת על זה שאולי לאשתך קצת נמאס אחרי 3 שנים שהיא שולחת אותך לקפוץ ממגדלים?!

זו ה"יציאה" הראשונה שהבאתי לאישתי, שכבר אחרי 3 שנים נמאס לה אז היא שולחת אותי לבאנג'י...:wink:

-תגיד, קרו מקרים במגדל הספציפי הזה שבוא נגיד... הקופץ הגיע עד למטה...?

לא, עד עכשיו לא קרו מקרים טראגיים במגדל הזה..

עשית צניחה חופשית? צנחתי פעם אחת, טנדם כאשר אני מתפעל את ההגאים ופותח את המצנח, היה משעמם בטירוף. כדאי בכלל לנסות בנג'י?

צניחה חופשית לא עשיתי אבל מאנשים שכן יצא להם לחוות צניחה חופשית וקפיצת באנג'י, הקפיצת באנג'י יותר אינטנסיבית ומפחידה מהסיבה שהקרקע יותר מוחשית וקרובה ואתה תלוי בכבל שאם הוא כושל- אין כבל ספייר שיציל אותך.

הזוי!

מסתבר שאנחנו מכירים באופן אישי אבל לא ידעתי שאתה אותו עידן מהפורום.

אני משער שאתה גם לא יכול לקשר בין הפנים לשם שלי :lol:

טוב שלח בפרטי לפחות מאיפה אנחנו מכירים, קרובי משפחה או שלום שלום ?

זה רשמי:

אתה מטורף! :lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מגניב!! :mm_yeah:

שמח לראות שביטוח החיים שלך נותר ללא שימוש, בתקווה שגם אני יום אחד אזכה להגיע לחוויה הזאת.

כוסאומו...בתור אחד שיש לו פחד גבוהים...יצאה לי טיפה בתחתונים(מזל שהם שחורים).

מזכיר לי בדיחה:

ספינה הפליגה לה בים. יום אחד באו המלחים לקפטן ואמרו לו: "קפטן, יש אוניית פיראטים בדרך לשדוד אותנו!".

הקפטן חושב לרגע ועונה להם: "לבשו כולכם חולצות אדומות!".

הולכים המלחים ומחליפים לחולצות אדומות. כעבור מספר דקות מגיעה אוניית הפיראטים, הפיראטים קופצים אל סיפון הספינה ומתחיל קרב בינם לבין המלחים. לפתע, הפיראטים כולם סבים על מקומם ובורחים בחזרה לספינתם.

פונים המלחים לקפטן ושואלים אותו מה בדיוק קרה כאן. הסביר הקפטן: "כאשר לבשתם חולצות אדומות, הפיראטים לא ראו את הדם שירד לכם במהלך הקרב, וכך הם חשבו שהם לא מצליחים לפגוע בכם, נבהלו וברחו".

כל המלחים מריעים לקפטן החכם שהצליח להערים על הפיראטים והציל את הספינה, וממשיכים להפליג בדרכם.

למחרת היום שוב באים המלחים לקפטן ומדווחים לו שבאופק מופיעות שתי ספינות פיראטים שמתקדמות לעברם. הקפטן ללא היסוס מורה למלחים ללבוש שוב את החולצות האדומות, וכך מקץ כמחצית השעה שוב מתחיל הקרב ותוך דקות ספורות לאחר מכן הפיראטים נסוגים בבהלה גדולה בחזרה לספינותיהם. המלחים שוב מרוצים מהרעיון המקורי של הקפטן שלהם וממשיכים לשוט בשלווה.

בבוקרו של היום השלישי מגיעים המלחים לקפטן ומדווחים לו שבאופק נראות לא פחות מ-30 ספינות פיראטים שמתקדמות במהירות לכיוונם. הקפטן שותק רגעים אחדים, ולאחר מכן אומר: "חבר'ה, כולם להחליף למכנסיים חומים!".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למי ששאל, הקפיצה עצמה אורכת כ-10-11 שניות.

הנה, תראו בעצמכם, החל מ-1:09 למי שרוצה להריץ לחלק המעניין (מצטער אבל בגלל תקלה אין סאונד).

http://www.youtube.com/watch?v=IIDfJVFKKCg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

וואו נראה מדהים! חתיכת חוויה.

רק לא רואים את השלב שבו החבל נמתח ומחזיר אותך...

איך זה עובד? אתה מרגיש את המתיחה? העצירה הדרגתית או חדה יחסית?

פורסם

הבלימה כאן היא שונה מקפיצת באנג'י רגילה.

בכלל שהקפיצה היא ממגדל ולא מאיזה מנוף או גשר ובעקבות הגובה הרבה של הקפיצה, הקפיצה מתבצעת כאשר אתה מחובר לכבל ה"קונבנציונלי" ובנוסף יש 2 כבלים מהצדדים שמאבטחים אותך כדי למנוע מצב שהרוח תעיף אותך חזרה למגדל.

אותם כבלים של אבטחה משמשים ל-2 סוגי קפיצות שמבוצעות באתר הזה:

1.קפיצה שאני לא זוכר את שמה אבל היא אותו עקרון של באנג'י אבל שם הירידה למטה מאובטחת ואיטית, מתאים למי שרוצה לחוות את הקפיצה אבל אין לו את ה"אומץ" לחוות אותה במהירות ובאינטנסיביות של באנג'י רגיל.

בקפיצה הזאת אותם כבלי אבטחה הם אלא שמחוברים למנוע ובעצם מורידים את ה"קופץ" כמו במעין מעלית איטית שכזאת.

2.קפיצת באנג'י (כמו שאני ביצעתי), בקפיצה הזאת הכבלים לא מתערבים ונותנים לך ליפול כמו בבאנג'י רגיל עד לרגע הבלימה ששם אותם כבלי אבטחה מסייעים לבלום אותך, לכן המתיחה של הכבל פחות מוחשית בוידאו.

הסיבה נוספת לבלימה באמצעות אותם כבלי אבטחה היא הפחתת הלחץ על הרגליים, מי שיצא לו לחוות קפיצת באנג'י (אפילו מ-50 מ') זוכר שבעת הבלימה נוצר לחץ מאוד חזק על הרגליים בגלל שאותו כבל בעצם מהדק את הרגליים והרצועות שעליהן.

הכבלי אבטחה בקפיצה שאני ביצעתי מונעים לחלוטין את הלחץ על הרגליים והבלימה אומנם חזקה (כמצופה מקפיצה בגובה כזה) אבל לא ברוטלית.

• תוכן חדש...