Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצחוקים שהרצתם שם על השוטרים רק מוכיחים את הזלזול שלכם בחוק ובחיי אדם ואני לא אתפלא אם השיירה שלכם השתוללה לה בכיף בכבישי ישראל תוך סיכון מי יודע כמה אנשים תמימים שרק רצו לחזור הביתה בשלום.

כל שבוע אנחנו שומעים על תאונות קטלניות שנגרמות ע"י חארות שחושבים שמותר להם הכל בחיים. חארות כאלה נוהגים גם לברוח מזירות התאונה, כי מי הם שישבו בכלא? מה אין ברירת קנס על הריגה?

הקיצר, מקווה שתקבלו שלילה לתקופה ארוכה, אבל לדעתי, זה לא יעזור. חבל שבית המשפט לא יכול לפסוק לכל אחד מכם כמה מאות כאפות מאיזה מגב"ניק מופרע שיורידו אתכם מהאולימפוס ויחזירו את האגו שלכם לקרקע.

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאחל לכול אלה שאין להם רכב ספורט,שהיה לכם ותרגישו על הבשר שלכם את ההרגשה הזו עם מפגש של שוטרי תנועה.

ואז כול פעם תנהגו ברכב ספורט שלכם מספיק שהניידת תעמוד לידכם תרגישו איך עולה לכם הדופק רק מהפחד!

וזה לא יעזור גם עם הדיבור הכי נקי שיש מולם, מנסיון!!!

פורסם

מספיק שהניידת תעמוד לידכם תרגישו איך עולה לכם הדופק רק מהפחד!

מי שמרגיש כך יודע שעשה משהו לא בסדר. מי שבטוח בחפותו ינהג בהתאם.

פורסם

למקרה שמישהו פספס:

ולשאלת המיליון של כולם, הבעלים והרכבים שוחררו ללא פגע, רכב אחד או שניים הובאו לחקירה משטרתית ללא קשר לחוקיות של הרכב כי הכל סטנדרטי מהחברה (באותה מידה כמו שהרכבים נכנסו למתחם משטרתי כך גם יצאו)

ואילו דוחות הונפקו?

big y אני מבין את ההרגשה שלך בהחלט. במקרה של הסרטון הספציפי הזה מה שכתבת לא רלוונטי.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
מאחל לכול אלה שאין להם רכב ספורט,שהיה לכם ותרגישו על הבשר שלכם את ההרגשה הזו עם מפגש של שוטרי תנועה.

ואז כול פעם תנהגו ברכב ספורט שלכם מספיק שהניידת תעמוד לידכם תרגישו איך עולה לכם הדופק רק מהפחד!

הבעיה שלך ושל כל מי שמצדד בנהגים פה היא בהבנה.

אף אחד לא קבע אם הם אשמים במשהו או חפים מפשע, אף אחד לא אמר פה שהשוטרים התנהגו בסדר להיפך הרוב הצדיקו את הנהגים שההתנהגות של השוטרים גם הייתה לקויה.

הבעיה שאתם רק עסוקים בלבכות שכל הזמן מטרידים אותכם על הרכבים שלכם ורודפים אותכם.

אז שוב פעם ומקריאת כל השרשור אני יודע שרוב האנשים חושבים כמוני שאם הקבוצה לא הייתה מתחילה מהשנייה הראשונה שהשוטר ניגש אליה וביקש תעודות להתחיל עם הדיבור העוקצני והמתגונן הזה של ״אני אתן תעודה למה מה אני עבריין??״ (מזכיר לי את ההתנהגות של אנשים בכניסה לקניונים שהשומר מבקש לפתוח תיק ואנשים מתעצבנים/נפגעים שכולה הבנאדם דואג לבטיחות שלנו ושמים עליו פס), ומשם זה רק הלך ונהיה מכוער, הכי שיגע אותי זה התמוטטות העצבים של הבחור שצעק, כאילו רצחו מישהו, זה כבר צועק אני רוצה לעשות רעש בכוח!!

בקיצור תפסיקו לנסות להתגונן אף אחד לא נגדכם פה אני בטוח שכל המגיבים בשרשור פה קיבלו בעברם דו״ח לא מוצדק ועם טיעון כזה או כזה על משטרת ישראל.

אבל פה פשוט התנהגתם כמו ילדים שמחפשים אקשן, תקבלו את זה כמו אנשים בוגרים ותורידו את הראש.

ודרך אגב ממש מציק לי עניין הקיטלוג הזה שלכם לפי מכוניות, לא כולם פה נוהגים על מאזדה 3 ולא כל פישר שקנה לעצמו איבו אוsti הוא שומאכר אז צאו מהסרט שלכם, יש פה אנשי מקצוע, חובבים שיודעים לפרק מכוניות לגורמים, אני אישית פירקתי כמה וכמה גירים ומנועים ובכלל רכבים לגורמים גם אם זה במסגרת עבודה זה לא אומר שלא למדתי מזה ונהנתי אז לא רק מי שיש לו איזה שהוא תקציב לרכב ספורטיבי הוא חובב רכב ונהיה נהג בן לילה, עצם הדיבור הזה רק מראה כמה שאתם חובבנים וילדים.

פורסם

כאילו שבגלל שיש לך רכב ספורטיבי אתה רשאי להתנהג בצורה כזו לשוטר. בגלל אנשים כמוך, וכמו אלו המככבים בסרטון, כל מי שיש לו רכב ספורטיבי ייחשב אוטומטית כעבריין בעיני המשטרה - גם אם הוא עומד בחניה.

כשיגיע היום ותתכנס איזו ועדה בכנסת שבה יצטרכו המחוקקים לקבל את ההחלטה האם לשחרר קצת את החבל סביב צווארם של חובבי המוטוריקה בישראל, יכול מאוד להיות שאחד מהשוטרים/בוחני התנועה שעצרו אתכם יגיעו לתת את חוות הדעת שלהם לגבי חוק כזה או אחר, והדבר הראשון שיעלה בזיכרונם זו חבורת הבבונים שחשבה שבגלל שלא היה להם כובע אז אי אפשר לגעת בהם.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

פששש מרוב התגובות פה אני לא יודע אפילו מה לרשום,

דבר ראשון אני אתייחס פה לכמה דברים, דבר ראשון השוטרים אכן מחפשים אנשים עם רכבי ספורט,בתור בן אדם שעצרו אותו מלא פעמים לחינם גם לי יש הרבה חרא להוציא על השוטרים,אני כל הזמן מנומס ואם עוצר אותי שוטר אני מדבר כמה שיותר יפה והם שמים פס ומנסים להתגרות(לא כולם אבל לא חסר מקרים שכן) בך בשביל שתצא מדעתך/תרגיש מושפל,המסכנים האלה מנסים להרגיש פתאום במעמד חזק,שהם מעלייך,שתפחד מהם,אף אחד לא מפחד מהליצנים האלה ואני לא סובל אותם ומה שאני מאחל לשוטרים האלה אף אחד לא רוצה שאני יאחל לו,ובאמת אף אחד פה לא מכיר אותי אבל אני באמת בן אדם מנומס,לעולם לא ניסיתי ליצור פרובוקציות כלפי שוטרים אבל הם בוודאי שכן.

קחו סתם דוגמא,לא שאני בסדר אבל קבלו:

אני נוסע לתומי בעיר שלי ומדבר בצומת עם הטלפון בזמן שיש רמזור אדום, אני מתחיל לנסוע ולא שמתי לב לניידת שהייתי מצד ימין בצומת לידי, כשהרמזור התחלף לירוק הורדתי את הנייד והמשכתי בנסיעתי ברחוב הומה ילדים(ביצפר על אותו הרחוב),יש משמרות זהב,מבוגרים שלוקחים את הילדים מהביצפר וכו' וכו'.

אני ממשיך בנסיעתי כבר ללא הנייד ואין לי מה לשקר,הניידת אומרת לי עצור בצד,לא היה איפה לעצור והבחורה בניידת אמרה לי תמשיך עד למקום עצירה ,הייתי בטוח שהיא בכלל מדברת ללאנד קרוזר שרגע לפני זה עקף אותי בקו הפרדה לבן ברחוב הומה אדם ונסע כמו משוגע,שתבינו הבת ז*נה לא התייחסה בכלל למה שהוא עשה והעדיפה לעצור אוטו אדום בולט שהנהג דיבר בו בטלפון בצומת בזמן שהרכב עומד+הדוח היה ביום ההולדת שלי.

אז יודעים מה שכל השוטרים האלה ילכו קיבינימט,מאחל להם רק רע וכמה שיותר רע ושיפסיקו לחפש אנשים על קטנות ולהרגיש שהם מעל החוק.וכן גם אני שם מצלמה בשביל לצלם את הפרזיטים האלה על מנת לתפוס אותם בכל מיני פאדיחות בשביל שגם לי יהיה על מה להתלונן(לא שהם יקבלו על זה משהו).

בנוגע לבחורים האלה,הם באמת הלהיטו קצת את העניינים אבל גם המנא**ק לא התנהגו כמו שצריך.

פורסם

קראתי את השורה התחתונה. זה היה כמו להגיד למישהו "אתה זבל, חרא, מניאק, בן של ז&$^, אבל בסופו של דבר אתה לא כזה גרוע". הם היו צריכים להיות מאופקים ומתונים מהרגע הראשון ולהתייחס לשוטרים בכבוד. מה שהם לא עשו.

אני עדיין לא נתקלתי בסיטואציה כזו עם שוטרים, אבל ברור לי שאם אתקל, אתייחס אליהם מאוד בכבוד, בלי קשר למה שאני באמת חושב עליהם. רק אם אבין שהם מחפשים אותי סתם מתוך שטות כזו או אחרת, הייתי מעיז לפתוח את הפה.

רוני

כדאי שתלמד הבנת הנקרא, בחלק הראשון של ההודעה התיחסתי לחובותיו של השוטר וכל מה שהשוטרים עשו (או לא עשו) בסרטון, בסוף התייחסתי לחברה מהסרטון (שהם היו צריכים להיות מתונים ומאופקים).

יחס גורר יחס נו באמת, מספיק להיות יפה נפש בסופו של דבר הטון נקבע ע"י השוטר, אתה יכול להיות הכי נחמד בעולם והוא יכול לדבר ולעקוץ איך שבא לו או לאכוף מה שבא לו ולעשות מה שבא לו כי הוא מיצג את החוק (?), שכל אחד יעשה את החשבון שלו בכמה כאלו הוא נתקל והוא יבין שמה שקורה פה הוא שערורייה.

בקיצור השוטרים שאמורים לשמש דוגמא וליצג את החוק בכבוד כשלו כישלון חרוץ (בלי להזכיר את המגבניק, תרתי משמע.), בקשר לחברה מהסרטון הייתם צריכים להיות יותר מאופקים ומתונים.

Detailer.gif
פורסם
הצחוקים שהרצתם שם על השוטרים רק מוכיחים את הזלזול שלכם בחוק ובחיי אדם ואני לא אתפלא אם השיירה שלכם השתוללה לה בכיף בכבישי ישראל תוך סיכון מי יודע כמה אנשים תמימים שרק רצו לחזור הביתה בשלום.

כל שבוע אנחנו שומעים על תאונות קטלניות שנגרמות ע"י חארות שחושבים שמותר להם הכל בחיים. חארות כאלה נוהגים גם לברוח מזירות התאונה, כי מי הם שישבו בכלא? מה אין ברירת קנס על הריגה?

הקיצר, מקווה שתקבלו שלילה לתקופה ארוכה, אבל לדעתי, זה לא יעזור. חבל שבית המשפט לא יכול לפסוק לכל אחד מכם כמה מאות כאפות מאיזה מגב"ניק מופרע שיורידו אתכם מהאולימפוס ויחזירו את האגו שלכם לקרקע.

שמע זה באמת אחת התגובות המדהימות ביותר בשרשור.

אני באמת לא יודע מהיכן אתה שואב את המסקנות שלך אבל הבורות שאתה מפגין כאן היא לא פחות ממדהימה.

זלזול בחיי אדם??? היכן? האם ראית משהו בסרטון שאני לא ראיתי?

אכן כל שבוע אנחנו שומעים על תאונה מזוויעה אחרת במסגרתה הופקר פצוע. האם באחת מהן עד עכשיו היה מעורב רכב ספורט?

מעבר לכך, חובבי המוטוריקה הם בעלי אחריות אישית מוגברת למתבצע בכביש מתוקף תחביבם.

מתי בפעם האחרונה שמעת על רכב ספורט שהיה מעורב בתאונה?

הרכבים שלהם מתוחזקים יותר טוב, חלקם משופרים בחלקים שמקנים להם בלימה ואחיזה עדיפה, במקרים רבים הנהגים טובים יותר עקב הכשרה עדיפה או התמקצעות ונסיון אישי.

והחלק העיקרי- ברוב המקים הנהג "הספורטיבי" פשוט מרוכז בנהיגה ולא בסלולרי/סיגריה/אוכל/גילוח וכו'

אז היקצר, שום דבר לא יקרה לחבורה שבהחלט הוטרדה והגיבה בצורה לא חכמה.

אבל בכל הקשור לכאפות, ילד הכאפות זה בהחלט אתה.

חג שמח,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
חשבתי אם להגיב או לא, אבל זה פשוט מרגיז מה שאתה רושם. דבר ראשון אני לא מסכים עם ההתנהגות של הנהגים ומצד שני לא מסכים עם ההתנהגות של השוטרים, אבל אין להשליך מקומץ על הכלל! בארץ לא חסרים רכבי ספורט, נכון שהם לא רוב הרכבים על הכביש אבל כמו שאמרתי יש לא מעט.בכל מקרה קצת גזעני משהו לרשום בואו נחוקק חוק נגד כל רכבי הספורט בארץ. אז בוא גם נוציא חוק נגד עדה כלשהי בגלל שמשהו שמה רצח או נגד כל נהגי המשאיות רק בגלל שכמה נוהגים מיליון שעות ברצף או שהמשאית שלהם לא תקינה. בוא נוציא חוק נגד כל רוכבי האופנים רק בגלל שיש טיפשים שרוכבים בכבישים צפופים ללא רכב ליווי או כל סממן זיהוי כזה או אחר. קיצר נראה לי שהגיע הזמן לתת ענישה אפקטיבית כנגד פורעי חוק לאפשר חוק מוטורי מסודר ובנוסף לא לאפלות קבוצה מסויימת רק בגלל קומץ (ולטעמי זה קומץ). המדינה דפוקה ויש עוד הרבה מה לתקן פה נכון שחשוב שכל אחד יתחיל בתיקון עצמו והצורה של ההתנהגות שלו, אבל אותו משפט חשוב גם ליישם בצד השני ("מפקחי החוק והמחוקקים"). עכשיו משהו בנימה אישית יותר, בתור בעלים של רכב ספורט אני מזדהה במידה מסויימת עם החברה שמה אבל מצד שני לא מצדיק לרגע את ההתנהגות שלהם, במקרה הזה עדיף אולי היה להיות חכם מאשר להיות צודק. חוכמה לפעמים מכפרת על טעויות.

שנה טובה

• לחוקק חוק נגד שיפורים של רכבים - חד משמעית, אתה לא משפר איביזה או פולו בשביל שתסחוב את העליות של סדום טוב יותר, מי הולך לשים את כל הצ'יפים האלה ? כאלה אחרי זה מעלים את הקליפים של 0-150 ב 7.9 שנ' ומה האוכלוסיה שתעשה את זה לרוב, לא אבא ל שלושה ילדים בגיל 40 אלא מישהו בגיל 20+

• בקשר למכירה של רכבי ספורט, אז לא אמרתי לא למכור , אלא לעשות הגבלה, כמו שלא מוכרים שתייה חריפה אחרי שעות מסויימות לגיל מסויים, אז לא למכור / לבטח רכבי ספורט או בכלל רכבים עם יכולות מוגברות לקהל יעד מסויים.ואז אני בטוח שמס' התאונות/סירטונים מפגרים ביוטיוב יקטן

פורסם

מתי בפעם האחרונה שמעת על רכב ספורט שהיה מעורב בתאונה?

הרכבים שלהם מתוחזקים יותר טוב, חלקם משופרים בחלקים שמקנים להם בלימה ואחיזה עדיפה, במקרים רבים הנהגים טובים יותר עקב הכשרה עדיפה או התמקצעות ונסיון אישי.

והחלק העיקרי- ברוב המקים הנהג "הספורטיבי" פשוט מרוכז בנהיגה ולא בסלולרי/סיגריה/אוכל/גילוח וכו'

אז היקצר, שום דבר לא יקרה לחבורה שבהחלט הוטרדה והגיבה בצורה לא חכמה.

אבל בכל הקשור לכאפות, ילד הכאפות זה בהחלט אתה.

חג שמח,

עידן

עידן:

תשובה לשאלתך

וכדי שלא תטרח - גם קישור לאתר HNN

פורסם

אני מבין שיש כאן צדקנים רבים.

הנהגים הם בבונים?

תקפו שוטר?

זלזלו בשוטרים?

כנראה שראינו סרטונים שונים - אני רואה שוטר שמהרגע הראשון מסרב להציג תעודת שוטר ומסרב להסביר למה הוא מעקב את כולם.

אני רואה שוטר שנדחף אל הבחור גבוהה בחולצה לבנה.

גם כאשר בחור הולך אחורה השוטר ממשיך להדחף למרחק אפס.

העלבת שוטר?

לא ראיתי את הבחור המשתולל אומר שופ דבר על השוטר.

"למה מי הוא?" זה נקרה עלבון?

אז איך נקרה "אי אפשר לראות את תעודת שוטר שלי"?

וממה שאני מכיר דווקא הצעקות ולחץ בחזרה מרגיע את החוצפנים במדים - וזה בדיוק מה שקרה כאן.

פתאום הם ראוים שלא מוכנים לשתוק על החוצפה שלהם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לא רק לנו ברור אלא גם שוטרים ומתנדבים מודים שרכבי ספורט בין אם נסעו בפרעות או לא הם יעצרו הכי הרבה (לעומת זקנים הנוהגים בנתיב השמאלי ולא זזים ממנו).

אפשר להבין גם למה - כל מי שנוהג ברכב המוגדר ספורטיבי בבסיסו (ואני לא מתכוון למיצובישי סופר לנסר חתוכת קפיצים עם רשת על מכסה המנוע :roll:) הוא בדרך כלל חובב נהיגה ורכב כמובן (ומרגיש מתוסכל בארצנו הלא מפו-תחת )אשר רוצה גם להנות מרכבו אך הרוב הבוגר יודע היכן לעשות זאת ומתי ,השאר לא =השתוללות בתוך העיר חיתוכים ועוד דברים אשר רובנו נחשפים אליהם יום יום .

אני יכול להעיד שלא פעם ולא פעמיים חשבתי להתנדב לחראות רק בשביל לטפל כאלה שעושים נזק לכולנו אך בגלל שעדיין השעמום לא כזה גדול אז אני לא שם .

לסיכום כל הבלבול מוח ,

את הדוגמאות הרעות למה שנעשה לשוטרים שבסך הכל באים להראות נוכחות במפגשים וכד' כולנו מכירים וגם את ההפך (מירוצי דראג,מבחני דרכים,ימי מסלול ) ששוטרים הגיעו בדקו והלכו כאילו וכלום לא קרה וזה רק בגלל יחס כבוד גם לאפס שעמד מול רובנו עם מדים והרגיש את עצמו כמלך העולם .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

ולגבי רוכב אופנעים - אני אישית לקוח את מילותיו בערבון מגבל מאוד.

סיבה אחת - שלפחות 80% רוכבי אופנעים והולכי רגל על הכביש (כן כן - יש כאלו שמטיילים על הכביש) מתנהגים בצורה בלתי אחראית בעליל ומסוכנת ביותר.

לרכב על כביש ללא שוליים ועוד 2-3 רוכבים במקביל זה גזר דין מוות שרק ממתין לצאת לפועל.

אז שלא ילמדו אותנו על התנהגות בטוחה בכביש.

דבר שני - נתקלתי לא פעם במקרים שלהולך רגל או רוכב נראה שעושים משהו נורא מסוכן - כאשר בפועל לוקחים מרחק רב ממינו ובכלל נוסעים לא 100 קמ"ש אפילו. מה לעשות, אנחנו לא עם איזו לאמבורגיני פסיכוטית ובכביש הררי בעליה לוקח לנו לא מעט זמן לצבור מהירות.

מה אני אגיד לכם - זה הזוי ביותר לקבל ניידת בהזמנה מ-2 הולכי רגל בפוריה שהולכים אחד ליד השני על כביש ללא שוליים בכלל ואתה חולף על פניהם בהילוך שני (איזו מהירות יש שם כבר???) בעליה כאשר זיהית אותם מרחוק, צפרת להם שיראו אותך ולא יעשו שטויות, ראיתה אותם מביטים אחורה ולא מנסים אפילו להצמד לצד הדרך ואז אתה עובדר לנתיב שני בכלל כדי להתרחק מהם כמה שיותר.

ובסוף הם משוכנעים שהם בסדר גמור ואתה זה שפשעת...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...