Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיווח על מכמונות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

עדכון קטן שאולי ישמח את חלקכם ואולי את כולכם. אבל אני אף פעם לא שמח כשיש מעשה עברייני שכזה. כי בפעם הבאה העבריינות תופנה אליך.

בכביש 65 למערב בק"מ 20. בין הצמתים כפר ערה לצומת קציר-ברטעה שבוואדי ערה מול תחנת הדלק סונול.

שם היתה מצלמת מהירות פעילה. ובערב חג הסוכות בשעה 0040 מישהו החליט שהיא הביאה לו את החלסטרה והוא החליט להשמיד אותה באמצעות הפלתה לקרקע ואז להעלותה באש.

אני מניח שאולי זה לא יהיה פוליטיקלי קורקט לומר. אבל גם לא ניחוש פרוע לומר שמדובר בתושב האזור שסבל ממנה באופן אישי.

כמה דברים למתכננים לפעול בצורה זהה:

א. אין פילם. צולמתם? הדו"ח מודפס באותו הרגע. הוא נשלח כמו הודעה בווטסאפ.

החבלה לא תועיל לכם.

ב. המצלמות הללו דיגיטליות ומצלמות גם וידאו בשידור חי כמו מצלמות האייפי בשקל שיש ים כמוהן בשוק. מי שנגע במצלמה הזאת. כנראה יצא אהבל כמו החייל וחברתו שניסו לשרוף את המצלמה באור עקיבא. הגאונים צולמו ע"י המצלמה אותה הם ניסו לשרוף ונתפסו. כנראה שגם כאן הלקח לא נלמד.

ג. באופן עקרוני אי אפשר לשרוף את המצלמה. היא יושבת בראש העמוד. מוגנת לה בתוך תיבת פלדה סטייל כספת. לכן הנועזים החליטו לשרוף את הכבלים שבתחתית העמוד.

ובקיצור, נכון לרגע זה. המצלמה ועמודה סולקו מהמקום להערכת נזקים. לכן אתם יכולים להיות רגועים לזמן הקרוב.

שבת שלום.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש חדש בנוגע למצלמה לכיוון מזרח בכביש 5, מחסום אורנית?

מצלמת/לא מצלמת, ההגבלה שם ל70.

המצלמה עם הפנים לתנועה, בניגוד לשאר המצלמות..

פורסם

מצלמה חדשה בחיפה, הותקנה הלילה, בכביש הראשי שבא מכיוון נווה שאנן לכיוון הגרנד קניון (דרך שמחה גולן), ממוקמת ליד תחנת דלק פז עם השטיפה העצמית.

ראו הוזהרתם!

https://www.google.co.il/maps/@32.7883141,35.0124198,3a,83.2y,326.95h,68.65t/data=!3m4!1e1!3m2!1sB0mVJ-rTHkrv2O6YLtlLsA!2e0?hl=iw

עומר :-)

פורסם
מצלמה חדשה בחיפה, הותקנה הלילה, בכביש הראשי שבא מכיוון נווה שאנן לכיוון הגרנד קניון (דרך שמחה גולן), ממוקמת ליד תחנת דלק פז עם השטיפה העצמית.

ראו הוזהרתם!

https://www.google.co.il/maps/@32.7883141,35.0124198,3a,83.2y,326.95h,68.65t/data=!3m4!1e1!3m2!1sB0mVJ-rTHkrv2O6YLtlLsA!2e0?hl=iw

גם בדרך ההסתדרות מול בתי הזיקוק הותקנה השבוע

פורסם

אשמח למיקום מעט מדוייק יותר בבקשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הם השתגעו שם במתנ"ע? שמים מצלמות על כבישים בנויים היטב, ללא מהמורות, שניתן לנסוע שם בבטחה, בעוד שיש מקומות שמשוועים למצלמות ולו רק בתור גורם הרתעתי שיגרום לנהגים להאט ואשכרה עשוי להציל חיים.

אם יש בבקשה מיקום יותר מדוייק, אני אשמח לשמוע. אני עובר מהאיזור מדי יום. תודה!

פורסם

לאיזה מצלמה אתה צריך מיקום מדויק? לזו של בתי הזיקוק או זו שבאיזור נווה שאנן\דרך שמחה גולן?

לדעתי יהיה הכי טוב אם מישהו יעבור באיזור ויצלם תמונה או 2,ככה תדע במדויק (או חכה שיתעדכן באתר של מיצו)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בתי הזיקוק וצומת וולקן בבקשה.

פורסם
הם השתגעו שם במתנ"ע? שמים מצלמות על כבישים בנויים היטב, ללא מהמורות, שניתן לנסוע שם בבטחה, בעוד שיש מקומות שמשוועים למצלמות ולו רק בתור גורם הרתעתי שיגרום לנהגים להאט ואשכרה עשוי להציל חיים.

אתה כנראה חושב בטעות שמטרת המצלמות היא לשפר את מצב התנועה. שים לב: מטרת המצלמות היא לגבות כסף מהנהגים. מיקום המצלמה כמו שתיארת מתאים למטרה זו ככפפה ליד.

דני

פורסם

ראו הוזהרתם!

ולא רק, לבד מהמצלמה הנ״ל, והאכיפה בנחל הגיבורים, עוד 2 מצלמות הותקנו (ראו כאן http://www.mitsu.co.il/?p=4494 )

יש לציין שמדובר גם במקומות שהמהירות המותרת נמוכה.

היזהרו,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יצא עדכון חדש לציטה שאמור לכסות את במצלמות בצפון. מישהו יכול לאשר אם העדכון מכסה את כל מה שדווח כאן?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אתה כנראה חושב בטעות שמטרת המצלמות היא לשפר את מצב התנועה. שים לב: מטרת המצלמות היא לגבות כסף מהנהגים. מיקום המצלמה כמו שתיארת מתאים למטרה זו ככפפה ליד.

דני

כוונתי כנראה לא הובנה. התגובה שלי נועדה לאלו שלא מכירים את חיפה, וייתכן שבטעות יחשבו שהמצלמות מוקמו למטרת "הצלת חיים". לכן ציינתי שהמצלמות מוקמו על כבישים בנויים היטב שניתן לנסוע עליהם בביטחה.

יש לציין שמדובר גם במקומות שהמהירות המותרת נמוכה.

ולא רק, לבד מהמצלמה הנ״ל, והאכיפה בנחל הגיבורים, עוד 2 מצלמות הותקנו (ראו כאן http://www.mitsu.co.il/?p=4494 )

היזהרו,

בן.

תודה רבה, עזרת לי.

פורסם

+1, שמחה גולן, למי שזוכר, בצד של העליה דווקא, בעבר הלא רחוק, היה מקום מאוד אהוב על השוטרים. סתם מסחטות כסף.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

שמחה גולן - אם מדובר במצלמת רמזור הרי שהיא מוצדקת. אבל לגבי רכיב המהירות - מקום מושלם לעמדת גביה, כיון שהכביש רחב ובירידה די תלולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...