Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיווח על מכמונות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצלמה חדשה הוצבה בכביש 22 דרום, בין מחלף אתא דרום לבין ההסתדרות דרום.

היום נצפו באספלט סימני הטמנת לולאות דריכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

דיווח מאתמול - הצבת ממל"ז בדרך נחל הגיבורים - באיזור צג המהירות השני (לפני העיקול ימינה שמתחת לגשר רושמיה). סיכוי גבוה מאד לקבל משפט, כיון שמדובר בשטח בנוי, מהירות מותרת 70 קמ"ש ומקובלת בסביבות 110.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הצבת ממל"ז? חשבתי שממל"ז זה אקדח המופעל ע"י שוטר... או שאני טועה?

בכל מקרה, נתקלתי פעם אחת בניידת שמתחבאת לה שם, בעיקול. בינתיים רק פעם אחת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הצבת ממל"ז - טוב - הצבת צוות ממל"ז. אני טרם נתקלתי בכך (בד"כ עובר במקום לפני שהשוטרים מתעוררים) אבל קיבלתי דיווח מאשתי שנתקלה במכמונת אתמול בשעות הבוקר. למזלה היתה תנועה כבדה כך שנהגים שזיהו את המכמונת האטו את כל התנועה. במחשבה נוספת - סה"כ מקום הגיוני, 200 מ' ממטה המשטרה.

ולהזכיר מכמונת דומה - בכביש 705, באזור הרמזור של בית הקברות של נשר. גם כאן מדובר בירידה די תלולה, כביש רחב מאד ומכמונת המוצבת כ-100-200 מ' אחרי עיקול. כיון שכמעט חדלתי לנסוע בדרך זו איני יודע אם המיקום עדיין פעיל.

פורסם

בדרך יצחק רבין בפ''ת על גבול קריית אונו, יש 2 צגי מהירות שמראים את המהירות שהרכב נסע.

האם יש בהם מצלמה?

אם זה מעל המותר, הצג רושם "צולמת". האם באמת זה מצלם? האם נשלח דוח בדואר?

8)
פורסם

צגים דומים שאני מכיר (בעקר בחיפה) לא מצלמים. הם גם לא מבחינים בין כלי רכב שונים.

מבחינת האטת התנועה הם כנראה הרבה יותר יעילים ממצלמות - נהגים לא אוהבים לראות סמיילי זועף או סתם את הצג מהבהב - אבל, כמובן, הם לא מכניסים כסףלאוצר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלשום הותקנה מצלמה חדשה, בין צומת התישבי לגשר של כפר יהושוע,ממש לפני העליה לגשר.

לפי שעה אין מצלמה, וטרם הותקנו פסי דריכה.

פורסם
שלשום הותקנה מצלמה חדשה,

לפי שעה אין מצלמה, וטרם הותקנו פסי דריכה.

אז מה הותקן? רק עמוד בלי ארון?

ולאיזה כיוון? האם לדרום (לכיוון יקנעם) או צפון (חוזרים מיקנעם לכיוון צומת השומרים) ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
צוות ממלז נצפה אתמול בירידה של כביש נחל הגיבורים, ליד מד המהירות השני.

כבר דווח על ידי לפני למעלה מחודש, וכבר נצפה עוד מספר פעמים.

לבאים מלמעלה קל מאד לראות את העמדה מרחוק, בטווח שהממל"ז לא יכול להיות יעיל בשל תנועה די כבדה עם ריבוי כלי רכב חוצצים ובשל עיקול ומעקה בטחון - קושי בשמירת קשר עין לפני העיקול האחרון.

פורסם
ממל"ז נצפה אתמול בסונול ראש פינה על כביש 90 צפונה

עתיק,יש להם נקודות קבועות בכביש 90 מצומת עמיעד,עד צומת מחניים והלאה.

לא ממש הולך להם כי רוב הזמן הכביש מלא :) (הכי אקשן - שבת בצהריים מול הכניסה לאליפלט,שני ניידות בכל צד + אחת מתצפתת מהגשר)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...