Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיווח על מכמונות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מדובר ברמזור, אלא במצלמה עצמאית (ממש במקביל לתחנת הדלק בירידה, שניה לפני הצומת). אם אני לא טועה, במהירות המותרת שם היא 60 והולכים להיות שם ים של דו״חות.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מדובר ברמזור, אלא במצלמה עצמאית (ממש במקביל לתחנת הדלק בירידה, שניה לפני הצומת). אם אני לא טועה, במהירות המותרת שם היא 60 והולכים להיות שם ים של דו״חות.

בן.

? המצלמה בצומת מרומזר!

פורסם
קבלו קובץ מצלמות עדכני ל-Igo/Primo.

נחמד, תודה!

מה הוא כולל בתוכו? דחלילים? מערבים?

למה? אני נוסע עם הקובץ המקורי של אייגו ואטו שמעודכן כל הזמן וכולל גם את הניידות. בשבוע שעבר נסעתי בכביש אחד לירושלים וניצלתי מלייזר בזכות הקובץ :-) דרך אגב, בווייז של אבריקה זה לא הודיע כלום.

פורסם (נערך)
? המצלמה בצומת מרומזר!

אתה שואל או עונה (גם סימן שאלה וגם סימן קריאה). אם אתה שואל, אז המצלמה מעט לפני הצומת.

בן.

נ.ב. הנה, ככה זה נראה:

784af3ee42cb68e8a88fe264cfa3712e.jpg

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם
קבלו קובץ מצלמות עדכני ל-Igo/Primo.

אתה שואל או עונה (גם סימן שאלה וגם סימן קריאה). אם אתה שואל, אז המצלמה מעט לפני הצומת.

בן.

נ.ב. הנה, ככה זה נראה:

784af3ee42cb68e8a88fe264cfa3712e.jpg

אני מתפלא על מה שאתה כותב ואז אומר נחרצות שהמצלמה בצומת מרומזר ולכן מדובר במצלמת רמזור ומהירות.

פורסם

א. לא אמרתי דבר בנחרצות.

ב. לא כתבתי שהמצלמה בצומת (את זה אתה כתבת) אלא בערך, ובקו אלחסוני, 50 מ׳ לפניה.

להבנתי, לא מדובר במצלמת רמזור (שאמורה לשבת על הרמזור וממש בצומת) אלא במצלמת מהירות.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
למה? אני נוסע עם הקובץ המקורי של אייגו ואטו שמעודכן כל הזמן וכולל גם את הניידות.

אני לא מנוי שלהם, והאייגו שלי גם לא מקורי.

ניידות? היום הם כאן, מחר שם או בכל מקום אחר.

פורסם
את כל מצלמות ועמדות הגטסו בארץ, גם הלא פעילות, שאין מידע מתי יהפכו לפעילות.

בניתי את הקובץ על סמך הנתונים מהאתר של Avrika.

אז אני ואתה על אותו מאגר :lol:

גם דחלילים.

למה? אני נוסע עם הקובץ המקורי של אייגו ואטו שמעודכן כל הזמן וכולל גם את הניידות. בשבוע שעבר נסעתי בכביש אחד לירושלים וניצלתי מלייזר בזכות הקובץ :-) דרך אגב, בווייז של אבריקה זה לא הודיע כלום.

אתה מנוי שלהם, שלמת סכום יפה של כסף ואתה מקבל (ובצדק) עדכונים שותפים לגבי המיקום.

אנחנו צריכים לעדכן ידנית.

אגב, אני מחפש קובץ שמכיל רק מיקום של ניידות יש אפשרות?

פורסם
אני לא מנוי שלהם, והאייגו שלי גם לא מקורי.

ניידות? היום הם כאן, מחר שם או בכל מקום אחר.

זה הקטע, שזה ממש מעולה, גם כשהם כאן וגם כשהם שם או בכל מקום אחר, זה בינתיים עובד...

לדעתי קובץ של מיקומים ניידים יותר חשוב ממיקומים קבועים שבדרך כלל אני זוכר.

ונכון, שילמתי, זה החזיר את עצמו פלוס כבר בהתראה הראשונה הנכונה באיזה חור בכביש שש, שבלי זה היה הולך הרישיון.

חוץ מזה זה זול מאוד. את התוכנה קיבלתי חינם במערכת מדיה של הרכב (לפני כן היה לי מכשיר חוקי עם תוכנה ב600 ש"ח). הקובץ עולה בערך 8 ש"ח לחודש ובערך כל חודש יוצא עדכון.

פורסם
א. לא אמרתי דבר בנחרצות.

ב. לא כתבתי שהמצלמה בצומת (את זה אתה כתבת) אלא בערך, ובקו אלחסוני, 50 מ׳ לפניה.

להבנתי, לא מדובר במצלמת רמזור (שאמורה לשבת על הרמזור וממש בצומת) אלא במצלמת מהירות.

בן.

מה שצריך, זה לראות איפה הפסים בכביש.

אם על קו העצירה או קו הצומת, זה גם וגם!

בכל מקרה, זה לא משנה, כי לאדום לא צריך התראה, פשוט עוצרים ולמהירות כן צריך התראה :)

פורסם

סיכמת את זה יפה. מודה, בינתיים לא ראיתי פסים על הכביש שם, גם לא ראיתי את ארונות החשמל ליד במצלמה (אמורים להיות, לא?).

בן.

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...