Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יש לי סיטרואן ZX 94 ונדלקה לי מנורת שמן מנוע אתמול.

בדקתי שמן והיה בסדר מילאתי עוד טיפה שמן עשיתי סיבוב עם האוטו ולא נדלקה.

והיום נסעתי קצת יותר ושוב נדלקה המנורה.

עכשיו הקטע הוא שאני חושב שזה מגעים,כי אתמול התעסקתי קצת עם החוטים של המגבר באוטו

העברתי + וrca

יכול להיות שהעברתי את החוטים כנראה שמשכתי איזה מגעים של המנורת שמן מנוע

עכשיו עוד דבר המנורה מהבהבת ונדלקת בדר"כ כאשר יש באמפר או איזה בור שגורם לאוטו רעידה.

מה אתם אומרים יכול להיות שזה סתם מגעים או שבאמת יש בעיה,כי בעקרון בדקתי שמן והיה מספיק.

קיצור לא יודע אני קצת לא רגוע בגלל זה ואשמח לשמוע קצת דעות נוספות.

פורסם

בשביל לשלול בעיה אמיתית בלחץ שמן צריך לבדוק במוסך עם שעון לחץ.

כמה זמן הרכב ברשותך, האם אתה בטוח שלפני התקנת מגבר הנורה לא נדלקה ?

*אם אתה מעוניין לכתוב כאן ולקבל תשובות - תקרא את כללי הפורום שאישרת מבלי לקרוא, ותקפיד להיצמד למה שמכתוב שם.

פורסם

סבבה קיבלתי את מה שאמרת...

ונחזור לנושא הרכב ברשותי מעל שנה וזאת פעם ראשונה שנדלקת מנורת שמן

פורסם

האם כשאתה מעלה סל"ד לכ 3.5Kסל"ד הנורה עדיין דולקת? אם לא אז סבירות גבוהה שיש סתימה וצריך לפרק אגן שמן ולנקות, או שהמשאבה שבקה.

במידה והנורה לא מתכבת אז יתכן ומה שרשמת על הבעיית מגעים כתוצאה מהתקנת המגבר נשמעת הגיונית יותר.

אך אני לא ממליץ לך להמר ולשחק משחקים כי נורת לחץ השמן היא "אור אדום" ובמצב זה אין להניע את המנוע צריך לבדוק לחץ שמן עם שעון חיצוני ולבדוק אם הלחץ תקין ובנוסף לאתר אם קיימת בעיית מגעים/ יוניט לחץ שמן תקולה.

פורסם

הקטע שבגללו אני חושב שזה מגעים כי המנורה לא נדלקת באופן קבוע בקפיצה או רעידה(לפעמיים)

אז היא מהבהבת היא לא נדלקת באופן קבוע...

מישהו מכיר אולי תרכב ויודע אם יש תקלה כאשר היא מהבהבת או שהיא חייבת להידלק באופן קבוע

• תוכן חדש...