Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנ"א עשו לי את היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשם שינוי, אני חייב לשבח את מתנא שגרמו לי להתחיל את הבוקר עם חיוך.

אני גר בהוד השרון, ונוסע לפ"ת כל בוקר. הפנייה שמאלה מכביש 40 לכיוון צומת ירקון (המשך של כביש 40) פקוקה ברוב הבקרים, ובשעות שאני נוסע עומדים שם בין 10 ל-15 דקות עד שמגיעים לרמזור.

כל בוקר אני עומד בפקק ומשתדל לא להחנק מהעשן שיוצא לי מהאוזניים כשאני רואה את כל חותכי הפקקים שנוסעים בשוליים ונדחפים בתחילת התור ומאריכים את התור לכולם.

היום השתלבו בתוך תור הממתינים ניידת אחת של מתנא + סמוייה אחת שארבו לחותכים. מיד שחלפו על פניהם נדלקו האורות, וארבעה קורבנות נעצרו על ידם, וגרמו לי להתחיל את היום עם חיוך על הפנים.

:-P

פורסם
יש עוד כמה מקומות קבועים כאלה שהייתי שמח להזמין אותם לעמוד בהם.

מבין אותך לחלוטין, זה פשוט מרתיח.

למשל ברמת גן בכמה צמתים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לי זכור מלפני שנים, קטע שאהבתי.

ביציאה ימינה מאיזור התעשיה של חולון מרחוב המלאכה לכביש השבעה, תמיד יש את כל החכמולגים שמנסים לעקוף את כל הפקק (אז היה רק פנייה אחת ימינה, היום יש כבר שתיים). יום בהיר אחד נעמדו שם שוטרים ולא נתנו דוחו"ת פשוט סימנו לכל הנהגים הנ"ל לפנות שמאלה. את הסיטואציה הזאת אהבתי.

פורסם

גם אני אציין מקום בו הם עושים עבודה די טובה.

כפר-סבא - צומת מל"ל בכניסה לכביש 531 - פנייה שמאלה שהיא נתיב אחד בלבד. בכל שעות היום יש שם ברדק.

כל אחד חושב שזמנו יקר יותר ומנסה להידחף לפנייה מהנתיב שממשיך ישר - חוסם נתיב, נדחף בצורה מסוכנת וגם לפעמים הנהגים המתקדמים פונים במקביל מהנתיב הימני יותר ותוקעים את הצומת.

לפעמים כשאני עובר שם בדרכי מהעבודה אני רואה את הכולירות נתפסים ונופלים כמו זבובים.

ממש כיף לראות צדק מתבצע.

הקטע גם, אם עומדים ומחכים לרמזור בסבלנות - הוא לא כזה נוראי. הנדחפים - תנסו :)

יואב

יואב :arrow:

פורסם

גם אני שמח לראות מקרים כאלו.

עמדתי בפניה ימינה פקוקה, סובארו נסע על הנתיב הישר ונדחף ימינה כדי להכנס.

פתאום מהפקק מאוחר מגיעה קריאה ברמקול "סובארו עצור בצד", שלוש סמויים ברנו רגילה תפסו אותו על חם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כזאת משטרה אני אוהב,

שמבצעים אכיפה איכותית.

הפניה המדוברת גם אותי מאוד עצבנה ופעם אחת כמעט עשיתי תאונה ראש בראש עם FJ CRUISER בגלל שהוא חשב שהוא יכול להכנס לפני.

מאז עשיתי סוויטצ' בראש ואני משתדל לא להתעצבן מפישפשים כאלה [דגש על משתדל]. :wink:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני נוסע בכל בוקר לרופין(כפר מונש),בדרכי אני עובר בצומת דרור העמוסה לעייפה!

גם שם מתבצע צוואר בקבוק לאורך 2 ק''מ ,כאשר הצוואר בערך נפתח לקראת הצומת (מ2 ל5 נתיבים)כל הנתיבים הימניים נחסמים מהעוקפים\חותכים ומשתלבים ,אם הייתה שם משטרה באופן קבוע הם היו עושים שירות שיווקי והמון כסף טוב לקופת האוצר,שלא נדבר על ה"נתיב החדש"(שוליים)אשר משמשים רוכבי אופניים ורכבים ממהרים שהחוק לא חל עליהם מסתבר!

פורסם

אללה מתנ"א האלה, לפעמים יש להם יציאות טובות....

הם מכירים את המקומות הללו ....רק התדירות שכאלה אכיפות נעשות הן לא יותר מדי תכופות

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש על הכביש,פשוט מרתיח,אני פשוט ברגע שרואה שנוסעים בשולים נצמד לרכב מלפני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא בכביש 85 עכו צפת, איפה שאני נוהג לנסוע הכי הרבה, אומנם אין הרבה פקקים אבל כשיש, יצא לי לראות רק פעם אחת או פעמיים מישהו חותך בשוליים, ומדובר על איזור עם רוב של אזרחים סוג א'.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזכיר לי מקרה מאחד החגים לפני כמה שנים.

כל עם ישראל ואני בניהם עומד בפקקים כדי להגיע לאיזה יער/ פארק ולעשות מנגלים.

לפתע אישה בג'יפ BMW שחור עוקפת את כולם מהשוליים במהירות.

ממשיכים להתקדם בפקק באיטיות ופתאום רואים את אותו ג'יפ עומד בשוליים והגברת מתווכחת עם שוטר תנועה על אופנוע. :-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...