Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב חדש מהסוכנות.

מהיום הראשון ממהירות של 110 קמ"ש מורגשות רעידות מהחלק האחורי וגם מההגה.

עושה רושם של איזון גלגלים, אך יתכן שזו הבעיה ברכב חדש לחלוטין?

בעל 307 ובעל פוקוס ציינו בפני כי בעיה דומה נעלמה באופן מפתיע אחרי 500 ק"מ.

יתכן שהחלקים צריכים להתיישב במקומם?

הייתי במוסך ושם הבוחן אמר לי שזה נורמאלי ולא הרגיש רעידות חריגות, אך אנשים פחות רגישים שנסעו איתי הרגישו גם הם את המרכב רועד.

פורסם

אני לא רוצה לשאול משהו שבטח חשבת עליו וישמע מובן מאליו \דבילי לשאול אבל...

האם בדקת שכל הגלגלים מוברגים כמו שצריך?

בבעיה דומה שהיתה לחבר בפונטו ספייס חדשה הוחלפו הצמיגים (?) והבעיה נפתרה (פגומים?).

פורסם

לא פרקתי והרכבתי אותם, אבל אני מניח שאם היתה בעיה כזו, הרעידות היו מורגשות גם ב-100 קמ"ש.

זה מה שמוביל אותי למחשבה בכיוון איזון גלגלים.

פורסם

למה אתה בכלל מתייעץ?

הרכב חדש?

תרים להם טלפון - תגיד שאתה מגיע למוסך כי האוטו החדש שלך מרגיש כמו טרקטור במהירויות של 110 קמ"ש ושיכינו לך כבר מראש רכב חלופי...

פורסם

לא ציינתה איזה רכב אבל נראה לי שמדובר ב-307.

באופן מצחיק ב-307 שהייתה לי גם היו רעידות כאלה בדיוק מהיום הראשון.

בהזדמנות כשהרכב הלך לבדיקה ראשונה ביקשתי איזון גלגלים באחוריים.

אחרי ששמעתי את המשפט המטופש שלא מאזנים גלגלים אחוריים התעקשתי וקיבלתי.

הרעידות נעלמו.

אפשרות שנייה היא לחץ אויר גבוהה מדי. ייתכן שאתה מנסה למלא אויר ומגלה שכלום לא נכנס והמסקנה היא שיש מספיק אויר, אבל אנשים בד"כ מפספסים את האפשרות השנייה.

הם רגילים שחסר אויר אבל לא שיש עודף.

אפשרות שלישית ולא סבירה היא פגם בכתף (אולי פנימית) של אחד הצמיגים האחוריים.

פורסם

איזון דחוף :lol:

מעל מהירות 80 קמ"ש אם ההגה זז ורועד זה איזון אין וויקוח

הג'אנט בטח עקום קיבל מכה

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

חשבת שאולי בגלל שזהו רכב חדש הצמיגים לא עברו איזון? ואם לא הן אז הרכב באחריות נכון? לך למוסך אם זה עדיין לא מסתדר אז לך לפנצ'ר מאכר ותשאל אותו סביר להניח שהוא יוכל לפתור זאת

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
חשבת שאולי בגלל שזהו רכב חדש הצמיגים לא עברו איזון? ואם לא הן אז הרכב באחריות נכון? לך למוסך אם זה עדיין לא מסתדר אז לך לפנצ'ר מאכר ותשאל אותו סביר להניח שהוא יוכל לפתור זאת

האוטו חדש מהסוכנות ?!

יש לך אחריות נכון ? שיתקנו\יחליפו לך את הרכב !

זה לא צריך להעסיק אותך, שילמת - דרוש תמורה !!

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

האוטו חדש מהסוכנות ?!

אתה יכול להיות בטוח שלא יחליפו לו את הרכב גם אם יתגלה שהוא עבר צביעה ופחחות.

נדמה לי שלפי החוק יבואן פטור מלדווח ללקוח על פגמים\תאונות שלא עולים על כ-6% מערך הרכב.

פורסם

האוטו חדש מהסוכנות ?!

אתה יכול להיות בטוח שלא יחליפו לו את הרכב גם אם יתגלה שהוא עבר צביעה ופחחות.

נדמה לי שלפי החוק יבואן פטור מלדווח ללקוח על פגמים\תאונות שלא עולים על כ-6% מערך הרכב.

זו הפעם הראשונה שאני שומע על כזה דבר, אתה בטוח במה שאתה אומר?

צריך לקחת את האוטו לבדיקה במכון גם כשהוא חדש עם הניילונים?!

Finger's gonna kill me.

פורסם
אני בטוח שבארצינו הנחמדה גם אם הנזק יהיה יותר מ 6% כמעט כל יבואן לא ממש ידווח ללקוח!! :roll:

נכון מאד. אני מכיר אדם שגילה נזק מאד גבוהה שהועלם ממנו.

אחרי שהוא נסע עם הרכב מספר חודשים הוא כבר לא יכל להוכיח שאין לו אחות אבל הוא יודע בוודאות שאף אחד לא נסע עם הרכב דפק ותיקן ללא ידיעתו.

• תוכן חדש...