Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר לפולו 2001 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, נראה לי שחסר לי שמן גיר ,פתחתי מכסה מנוע

כשאני עומד מול מכסה המנוע צד שמאל יש מכסה בצבע ירוק -שלפי דעתי

זה השמן גיר,בדקתי במדיד וחסר שמן,ואני לא יודע אם יש קשר ,כשאני מתחיל נסיעה

הרכב לא סוחב לי רק כשמגיע ל40 קמש הוא נוסע כמו שצריך,האם יש קשר לשמן גיר ?

ואם כן איזה שמן גיר אני צריך?ואיזה שמן מתאים למנוע?תודה

פורסם

שלום, המיכל שראית בצד שמאל עם המכסה הירוק זהו מיכל שמן הגה כוח.

אין מדיד לשמן הגיר במכונית הנ"ל, ניתן לבדוק זאת רק כאשר מרימים את האוטו על ליפט (מומלץ לבצע זאת רק במוסך) ועל ידי פתיחת שסתום מיוחד באגן השמן של תיבת ההילוכים (בתחתית הרכב) שממנו אמור לצאת השמן במידה וקיים עודף בשמן הגיר.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אתה בטוח?כי בצד ימין כשעומדים מול הרכב ליד מיכל המים של הווישרים

יש עוד מיכל עם ציור של הגה בצבע צהוב,זה לא שמן הגה?ואיזה שמן הגה

מתאים לרכב זה?תודה וסליחה על הבורות

פורסם

קודם כול תרגיע 8)

בדיקת מפלס נוזל הגה כוח שביצעת אינה נכונה לכן אני מציע שתבצע את הבדיקה שוב פעם בצורה הבאה.

1. תחנה את הרכב במישור כמו בתחנת הדלק כאשר ההגה יישר וגלגלים מופנים קדימה.

2. תמתין לפחות מחצית השעה שהשמן התקרר.

3. הוצא את מדיד השמן ונגב את השמן מהמדיד והחזר את המדיד למקומו, סגור את הפקק עד הסוף (יש סימן על הפקק ועל המיכל).

4. בדוק שמפלס השמן כ-2 מילימטר מעל סימן MIN או 2 מילימטר מתחתיות.

** בדגמים מסויימים קיים מדיד שמן עם איזור מקווקו ללא סימן MIN-MAX במקרה הזה השמן צריך להיות בתחום הקיווקו.

במידה וחסר שמן גש למוסך לשם בדיקה של מערכת הגה הכוח.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...