Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת הנמצאת ברשותי כיום היא כדלהלן

HU: Clarion DXZ675USB

Amp: Phoenix Gold Octane R50:4

RCA Cable: Monster Interlink 301XLN

COMP: Morel Dotech Ovation 4

SUB: Hertz ES250

בעקבות מעבר למכונית חדשה בעלת רמקולים בצידי הדלתות (פולו 2011), ברצוני לשדרג את הקומפוננט שלי הן בגודל והן באיכות. אינני מעוניין ברמקולים משומשים. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומוזיקה שחורה. הדציבלים לא מטורפים, אני מעדיף איכות על ווליום. המועמדים הנוכחיים (לפי סדר עדיפות המבוסס על שיטוט רב בפורום וביקורות):

Morel Hybrid Ovation 6

Rainbow SLC265

Hertz HSK165

Focal 165KF

DLS MS6A

אני נוטה לכיוון המורל משום שאני סה"כ מרוצה מהמורל הנוכחיים שלי (יחסית ל-4") ומשום שהם מיוצרים בישראל ולכן נותנים יחס גבוה של תמורה למחיר לפי מיטב הבנתי.

אשמח לחוות דעתכם :-)

תודה !

פורסם

אם אהבת את הצליל של המורל, הגיוני שתישאר איתם.

לדעתי (שמעתי את כל הסטים שהצעת חוץ מהDLS), ההיי אנרגי XL, שלפי דבריו של -אודי- גם נכנסים בתקציב, אני אישית אהבתי אותם גם יותר מהמורל (לי יש עכשיו מורל דוטק אוביישן, אך אם התקציב היה מאפשר אני חושב שהייתי הולך על הXL).

הכי טוב שתשמע את הסטים האלה לפני שתחליט לרכוש סט כלשהו רק ע"פ דעות חברים הפורום או נתונים יבשים.

פורסם

מצטרף להמלצה לשמוע לפני קניה, הסטים שרשמת מאוד שונים אחד מן השני, רצוי מאוד שתשמע אותם ותקבל רושם ראשוני וכיוון כללי לפני שאתה משקיע כסף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה על העצות

הבנתי שיש מפגש במרכז עוד שבועיים וחצי, אתם חושבים שיהיו שם אנשים עם הקומפוננטים המדוברים ?

פורסם
אני אישית אוהב את ה HSK 165 XL ואם תרצה אוכל להשמיע לך אותו .

בהחלט אשמח, במיוחד אם תגיע למפגש (אני כרגע מתכנן לשמוע את מגוון הסטים שם ולקבל החלטה)

• תוכן חדש...