Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

KSP או IVORY? איפה לרכוש מחשב חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת בואו המתקרב של battelfield 3, צריך להחליף את המחשב בן השנתיים למשהו חזק יותר. כיום יש לי E8400 עם 4GB ו- RADEON 4870 עם 1GB. אני מתכוון לרכוש איזה I5 עם כרטיס מסך שיעלה סביב 1000 ש"ח.

בעבר, לפני שני מחשבים, המלצתם לי על חנות באור יהודה, זיג זג, אבל הם רחוקים מידי וגם לא הייתי 100% מרוצה מהם. אח"כ רכשתי אצל חברנו ב- RSM, והייתי דווקא מרוצה בשני מחשבים שונים, אבל במחשב השלישי שקנינו שם, ובמסך שקנינו שם, יצאנו בטעם מר, בשל אנשי המכירות שגם לא היו מספיק מקצועיים (המליצו על מסך מוגבל מאוד) וגם נתנו שירות לקוי (באספקת מחשב), כך שאולי השרות בסניף התל-אביבי הדרדר ולא בטוח שבא לי לנסות אותו פעם נוספת.

מה שמשאיר לי בת"א בעיקר את KSP ו- IVORY. אם יש לכם ניסיון עם סניף ספציפי, אשמח לשמוע. אין לי כרגע עניין להזמין מחנויות רחוקות יותר, גם אם הן בסדר (פנדה וכו').

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה יודע בדיוק מה אתה צריך, אין לך שום סיבה להתרחק מהסניפים המרכזיים של אייבורי או קספ.

אם אתה לא, עדיף שלא לבקר שם.

אין לי כרגע עניין להזמין מחנויות רחוקות יותר, גם אם הן בסדר (פנדה וכו').

אהה, אלה שפשטו רגל והשאירו רבים בלי דרך לממש אחריות, פנדה? P:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קונה באייבורי מול קניון איילון או בksp ברמת אביב, בשניי המקומות ניתן להתייעץ עם נציג או ישר לקחת משהו מהמחסן, מעבר לזה אף פעם לא הייתה לי בעייה עם מימוש אחריות כשהיה צורך (מה שכן אני תמיד קונה בחלקים כך שאין לי ניסיון עם מחשבים שלמים משם).

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אנשים בני 39 יודעים מה זה battlefield?:-)

ivory AND ksp אותו עקרון, לך על הזול שתמצא.

בכל מקרה מצורפות שתי טבלאות מעולות בחסות TOMSHARDWARE.COM (מומלץ לשדרג שלוש רמות לפחות)+ טבלת כרטיסי מסך שמריצים BF3:

4.jpg

12.jpg

09gamegpuru_Battlefield3.jpg

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

מאיפה שלא תקנה, אני מציע לך לבוא עם מפרט מוכן.

לא להסתמך על מה שאנשי המכירות יציעו לך, ולא להתפתות למערכות המורכבות, שבדר"כ מכילות חומרה ישנה/חלשה/ג'נרית.

פורסם
אם אתה יודע בדיוק מה אתה צריך, אין לך שום סיבה להתרחק מהסניפים המרכזיים של אייבורי או קספ.

אם אתה לא, עדיף שלא לבקר שם

זה נכון בכלל.

בגלל משדובר בשוק משוכלל, עם תחרות עזה, אתה לא יכול לסמוך על המוכרים שיימכרו לך מה שטוב לך, לא מה שטוב להם.

לכן, קודם כל תברר ותדע מה אתה רוצה ולמה (ככה לא תדפק עם מסך לא מתאים...) .

אח"כ תראה מי נותן לך שירות ואחריות וכמה ואיך.

ואז תראה מי מציע לך את המחיר והזמינות הכי טובים.

נ.ב. גם את ה-I5 ניתן לקנות בגרסה ישנה או חדשה.

נ.ב.נ. בגלל שמדובר בשוק תחרותי, שהמוצרים בו כל הזמן מתחדשים, אין בו מציאות גדולות.

אם משהו נראה זול מדי, אז יש לזה סיבה. תמצא אותה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אנשים בני 39 יודעים מה זה battlefield?:-)

ivory AND ksp אותו עקרון, לך על הזול שתמצא.

בכל מקרה מצורפות שתי טבלאות מעולות בחסות TOMSHARDWARE.COM (מומלץ לשדרג שלוש רמות לפחות)+ טבלת כרטיסי מסך שמריצים BF3:

תודה על הטבלה. כשהייתי עו"ד צעיר, ועבדתי במשרד ענק (לפני שהקמתי את המשרד שלי ב- 2006), כדי להרגיש קצת שונה הייתי כותב ביקורות בטיים-אאוט ובקפטן אינטרנט. ואז, פעם בשבוע, במקום לקבל דואר משפטי רגיל כמו כולם, הייתי מקבל חבילה מסוני עם מרצ'נדייז :-) אפילו בקארזפורום היה ניסיון לכמה ביקורות כאלה.

האם לדעתכם אחת מהחנויות הנ"ל יכולה גם לעזור בהמלצות? למשל, נניח שאני יודע שאני רוצה כרטיס ברמה מסוימת, אבל בין ATI ל- NVIDIA, למשל, או איזה כרטיס "ידבר" יותר טוב עם לוח האם (אם יש כזה דבר בכלל), וכו'. אין לי בעיה לשלם עוד 5% אם ההמלצה תהיה טובה. אחרת, אני אלך לפי המפרטים (פחות או יותר) של hwzone.

שוב תודה.

איל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
האם לדעתכם אחת מהחנויות הנ"ל יכולה גם לעזור בהמלצות?

אתה לא רציני...

אלו סופרמרקטים לחומרה, עם עובדים שמתחלפים כל הזמן, אתה באמת מצפה לקבל שם ייעוץ?

רוצה ייעוץ, מצא בעל חנות מחשבים קטנה, שהוא מקצועי ואתה יכול לסמוך עליו.

לחלופין, תתחיל לפתח מערך תמיכה עצמאי (חבר עו"ד, חבר חשמלאי, חבר מנהל רשתות, חבר מנהל חומרה וכו').

המבינים האמיתיים מטפחים אולר או שניים (אולר, חבר שמבין במספר תחומים).

ודרישת שלום לאולר שלי, שקורא גם כאן.

אוהבים אותך!!!

:wave:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קח את ההמלצה של bar72 - בדוק ב-hwzone והעלה שאלות בפורום המפרטים. תביא בחשבון שמדובר בתחום דינמי כך שעצה שנכונה היום נכוה לכל יהיותר לשבועיים הקרובים.

יש לי בן שפעם היה שייך לצוות hwzone (מפרטים וביקורות מוצרים) - מתברר כי בד"כ היועצים הם חבר'ה בני 16-25, אבל מבינים היטב מה הם עושים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה לא רציני...

אלו סופרמרקטים לחומרה, עם עובדים שמתחלפים כל הזמן, אתה באמת מצפה לקבל שם ייעוץ?

בתור מישהו שעבד באייבורי - העובדים מקבלים תדרוך מפתיע במקצועיותו לגבי רוב הדברים היותר אקטואליים (לפחות בסניף שהייתי בו), מה הם בוחרים לעשות עם זה אח"כ זה כבר סיפור אחר.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

רכשתי לא מזמן מחשב ב KSP, סה"כ המחשב מצויין , הגיע בדיוק מה שהזמנתי ולא ליד (כפי שקורה לפעמים עם אייבורי - הזמנת של יצרן X קיבלת של יצרן Y ).

איכות הרכבה טובה, מקבלים את כל הקופסאות של כל הרכיבים , סה"כ בסדר. אין לי נסיון עם מימוש אחריות.

מה שכן - אי אפשר לקבל שם ייעוץ וגם דיי מתסכל להזמין שם מחשב כי יש תורים ארוכים.

בשבוע שעבר רציתי לרכוש שם רמקולים, התייבשתי חצי שעה בסוף הלכתי הביתה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ב KSP אין מוכרן אלא קריין שמקריין את אתר האינטרנט שלהם. זה מקום לבוא ממוקד, לקחת מה שאתה רוצה ולצאת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...