Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ ומנצל את שרשור-

אנחנו נשהה בלונדון במהלך חופשת ראש-השנה (5 ימים מלאים).

אשמח לקבל המלצות לאטרקציות ואירועים בעיר, מקומות מומלצים לביקור וממה להימנע.

אטרקציות מוטוריות יתקבלו בברכה, למרות שאם לשפוט על פי השרשור הזה ואחרים שמצאתי, רובן חונות ברחוב, סמוך למלונות היוקרתיים או חנויות האופנה הנחשבות (אגב, על סילברסטון אני יודע, תודה).

בנוסף, היכן בטוח וזול לרכוש כרטיסי כדורגל למשחקי הליגה האנגלית (טוטנהאם-ארסנל, כמדומני)?

למישהו יש מידע מועיל מנסיון אישי? מישהו התנסה בעניין?

(אני יודע שבהתראה קצרה כל-כך שום דבר לא זול).

תודה מראש,

שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אגב, בהמשך להודעות אחרות שנכתבו בנושא, אני מתבייש לכתוב כמה עלו לי כרטיסי הטיסה- המחיר פשוט מטורף.

עקבתי אחר המחירים במשך כחודשיים וגם המחיר ההתחלתי שלהם היה גבוה למדיי, לטעמי.

בסופו של דבר, נאלצתי לגהץ 660 (!) דולר לכרטיס בודד (איזיג'ט, טיסה ישירה וסדירה, נחיתה בלוטון, באמצע הלילה).

עקבתי אחר המחירים ב-KAYAK.COM.

פורסם

אמצע הלילה בלוטון? איך אתה מתכוון לצאת משם? תח"צ עלולה להוות בעיה.

אם אתם עם אוטו זה דווקא טוב, פחות נהגים על הכביש ויותר זמן להסתגל.

בכל אופן, אני מניח שזה קשור לתזמון, לא? ככה כרטיס של איזיג'ט עולה משהו כמו 300 יורו לשני הכיוונים.

פורסם

הטיסות ללונדון בד"כ יקרות, ואין כמעט טיסות מוזלות או מבצעים.

כמעט לא זכורה לי פעם שכרטיס עלה פחות מ 600$.(טיסה סדירה). בחגים זה כמובן מתייקר,

עקב גידול בביקוש.

לגבי אטרקציות ומה לראות/לעשות, האמת שכל ספר טיולים בסיסי יתן לך את רשימת החובה,

שתכלול לודאי את ארמון המלכה/טאוור ברידג'/ביג בן/פרלמנט/כנסיית ווסטמיניסטר/הייד פארק/

ריג'נט פארק/רחובות אוקספורד וריג'נט/קובנט גרדן/קרנבי סטריט וכד'.

לונדון לטעמי אחלה עיר. אני הכי נהנה סתם להסתובב שם, והייתי כבר הרבה פעמים.

לעומת זאת יש לא מעט שלא מתחברים אליה ולא אוהבים את האווירה.

ממה להמנע? זה יותר עניין של טעם. יש דברים שיותר יעניינו אותך ויאכזבו משהו אחר.

יש לדוגמא את שוק פורטובלו בנוטינג היל, שאותי שעמם פחד, כי זה סתם עוד שוק פשפשים,

עם כמה בתי קפה ולא יותר. לעומת זאת אשתי וחברות שלה נהנו שם מאוד.

יש כאלה שיאהבו את טאוור ברידג' עם כל המראות שם בפנים, ויש שיגידו לך שזו סתם עוד

טירה.

לגבי מוטוריקה, מלבד זה שזרוקות שם מכוניות ברחובות כאילו זו תערוכת רכב, לי לא ידוע על

משהו קרוב ללונדון, אבל האמת שגם לא בדקתי יותר מידי.

לגבי אוכל, לונדון מאוד מגוונת, וזה כבר לא מה שהיה שם לפני 30 שנה, שהיה רק אוכל אנגלי טפל ומשעמם.

אם תהיה בקובנט גרדן, אל תוותר על הופל הבלגי שם, בדוכן שעומד במרכז.

לגבי מסעדות, יכול להמליץ על רשת בלגו, מתמחים בבירות מיוחדות, וגם האוכל טוב, ולא יקר מאוד.

חוץ מזה יש באיזור של הסוהו הרבה מקומות לשבת, מסעדות ברים וכד'.

אחלה מסעדה איטלקית שנמצאת שם היא ZILLI , אבל יש עוד רבות וטובות.

פורסם
אמצע הלילה בלוטון? איך אתה מתכוון לצאת משם? תח"צ עלולה להוות בעיה.

אם אתם עם אוטו זה דווקא טוב, פחות נהגים על הכביש ויותר זמן להסתגל.

בכל אופן, אני מניח שזה קשור לתזמון, לא? ככה כרטיס של איזיג'ט עולה משהו כמו 300 יורו לשני הכיוונים.

איך לצאת מלוטון?

במיני-קאב שאזמין מראש.

קיבלתי ומצאתי המלצות לחברות הסעות אמינות במחירים נוחים.

נהיה ללא אוטו שכור.

המטרה היא לטייל בלונדון נטו.

איזה מלון הזמנת אם אפשר לדעת?

טרם הזמנתי.

ההציע מבלבל מאוד.

במלונות שמצאו חן בעיני, אזלו המקומות.

אני מקווה להזמין במהלך הימים הקרובים- כנראה שנאלץ להתפשר איפשהו. אעדכן.

תודה על הטיפים, אושרי.

פורסם

לגבי מוטוריקה (מה שיש):

יש את סילברסטון לא רחוק משם, ואתה יכול להזמין לך פרארי / אסטון מרטין / למבורגיני עם מדריך, והמחיר לא יקר במיוחד.

יש את האופציה העדיפה - יום שלם במסלול של פאלמר. זה מעט רחוק (בערך שעה וחצי מלונדון) ודיי יקר - אבל חוויה מדהימה.

http://www.palmersport.com/

בנוסף יש את מוזיאון התחבורה בלונדון עצמה שעוסק בתחבורה הציבורית, ויש ברחוב park lane (צמוד ממזרח להייד פארק) כמה סוכנויות רכב מאוד נחמדות. אם תבקש יתנו לך לשבת ולמשמש את המכוניות שם.

לגבי לונדון עצמה:

כבר לא מוכרים שם כרטיס שבועי לרכבת התחתית, אז תיאלץ לקנות כרטיס יומי. האזור שמעניין אותך (מבחינת רכבת תחתית) הוא 1+2. תקנה אותו במכונה ותימנע מהתור הארוך של התיירים שקונים אותו בקופה.

אם זאת פעם ראשונה שלך בלונדון, אל תוותר על האטרקציות הרגילות (הפרלמנט, ווסט מיניסטר, ביג בן, הארמון, האורוות, חדרי המלחמה, טרפלגר, קובנט גרדן, בריטיש מיוזיאום, טייט מודרן, אלברט הול וכו') ויש המון כאלה. אם אתה בא עם בת זוג, קח אותה גם לקמדן / פורטבלו מרקט.

יש עוד שוק שאני מאוד אוהב לאכול בו, שנקרא Borough Market אבל הוא פועל רק בחמישי - שישי - שבת.

לדעתי אל תוותרו על הצגה / מחזמר, זה דיי שונה ממה שיש בארץ. אם אתם לא ממש בעניין תנסו אחד מהקלילים יותר כמו lion king או we will rock you.

לגבי ארועים בלונדון - תיכנס ל-time out london באינטרנט.

והנה טיפ לגבי חסכון בשיחות סלולריות באנגליה:

תיכנס לחנות של וודפון (יש שם כאלה כמו זבל) ותבקש מהם סים pay as you go שיהיה בתוכנית international, ואם יש לך סמארטפון אז שיהיה גם עם דאטה. הסים הוא בחינם, ושיחות לארץ עולות 5 פני (בערך 30 אגורות) לדקה לקו נייח, ובערך שקל לדקה לסלולר. וכמובן שיהיה לך אינטרנט מחובר קבוע שזה נהדר (גוגל מאפס ויש אפליקציה לרכבת התחתית) וגם אם אתה והחברה תחליטו להתפצל תוכלו לדבר ביניכם חופשי. גם אם תצטרך להתקשר למישהו באנגליה (למונית למשל) תוכל לעשות את זה בקלות.

אם תתעקש, אני חושב שיש לי כאלה סימים זרוקים בבית עדיין.

לגבי הסעות, אנחנו נוסעים עם מישהו ישראלי. אם תרצה אני אתן לך את הטלפון שלו.

זה מה שאני זוכר :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לגבי לונדון עצמה:

כבר לא מוכרים שם כרטיס שבועי לרכבת התחתית, אז תיאלץ לקנות כרטיס יומי. האזור שמעניין אותך (מבחינת רכבת תחתית) הוא 1+2. תקנה אותו במכונה ותימנע מהתור הארוך של התיירים שקונים אותו בקופה.

מה זאת אומרת? לא מוכרים כרטיס אוייסטר יותר?

תיכנס לחנות של וודפון (יש שם כאלה כמו זבל) ותבקש מהם סים pay as you go שיהיה בתוכנית international, ואם יש לך סמארטפון אז שיהיה גם עם דאטה. הסים הוא בחינם, ושיחות לארץ עולות 5 פני (בערך 30 אגורות) לדקה לקו נייח, ובערך שקל לדקה לסלולר. וכמובן שיהיה לך אינטרנט מחובר קבוע שזה נהדר (גוגל מאפס ויש אפליקציה לרכבת התחתית) וגם אם אתה והחברה תחליטו להתפצל תוכלו לדבר ביניכם חופשי. גם אם תצטרך להתקשר למישהו באנגליה (למונית למשל) תוכל לעשות את זה בקלות.

טוב לדעת, ולגבי גלישה סלולרית איך החיוב מתבצע? על פי תעבורת נתונים?

אשמח לקבל, תודה :-)

פורסם
לגבי לונדון עצמה:

אם זאת הפעם הראשונה בלונדון, אני חושב שעדיף להשתמש באוטובוסים. הקומה השניה מאפשרת לראות את העיר בצורה די יפה במקום להסתכל על "קיבוץ הגלויות" שנוסע ברכבת התחתית.

חוץ מזה באמת נפוץ שם הרב-קו המקומי Oyster, נראה לי שקונים אותו בדוכני העיתונים (אם מישהו יודע בוודאות, שיתקן אותי). נפוץ במידה כזאת שכשנסעתי באוטובוסים עם כרטיסי נייר אנשים הסתכלו עליי כאילו נחתתי מהירח.

לגבי טלפון - במידה ותהיה בעיה לרכוש סים של Vodafone, כל סופרמרקט של Tesco או ASDA ישמח למכור לכם סים MVNO (מפעיל וירטואלי) עם תעריפים מאד נוחים. הסימים האלה בד"כ ממוקמים בקופה, וחנויות רבות שלהם עובדות 24 שעות ביממה, בניגוד לחנויות של חברות הסלולר שנסגרות בד"כ ב-6 בערב.

בלי קשר, אם עדיין לא בחרתם מלון, הייתי בודק כל אופציה בגוגל מאפס בשביל לראות איפה יש את הסופרמרקט הכי קרוב.

ותשתדלו ללכת על מלון מודרני, הבניינים הישנים עם השני ברזים פשוט מבאסים תחת.

עריכה: אגב, אם יש למישהו סים ישן של חברת סלולר אירופאית, אל תבנו על כך שהוא עדיין עובד. הם בד"כ מנותקים אוטומטית לאחר 3-6 חודשים ללא שיחות יוצאות.

פורסם

mayrunn - בטח שמוכרים כרטיסי אויסטר. זה לא משתלם אם נוסעים לשבוע.

דריש - מדי חודש אני מכניס את הסימים שלי למכשיר ושולח לעצמי SMS. זה מספיק טוב מסתבר :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

660 וואו ! אני טס המון לאנגליה, בחיים לא שילמתי כל כך הרבה

אתם בעניין של לישון אך ורק בתוך ללונדון ? אני אישית ישן בHENDON צמוד לתחנת רכבת

(מלון דירות ששייך לישראלי במקרה חבר טוב ) ויש להם גם בית מלון סבבה בGOLDENS GREEN

בנוסף לכל מה שאמרו לך , אני אף פעם לא מוותר על ביקור של שעתיים לפחות בHAMLEYS

למרות שנורא יקר שם וניתן למצוא יותר זול

אם אתם בעניין של שופינג , חפשו רשת שנקרא PRIMARK זול לאללה והבגדים סבבה (במיוחד לילדים )

אל תוותרו על קמדן , נחמד להסתובב שם

אל תלכו למסעדה של בבו קובו (לא זוכר את שמה )

נחמד ללכת לראות את הLONDON DUNGEN - סוג של חוויה מיני מפחידה כזאת מגניב בפעם הראשונה

בנוסף , יש מספר מוזיאוני שעווה שאני ממליץ לכם לראות (מדאם טוסו , ROCK CIRCUS הם המפורסמים )

מעבר לכל אתרי התיירות , ממליץ לך בחום להסתובב ברגל באוקספורד ומסביב לו ...

וכמובן ... חובה עליכם לשתות חצי ליטר בירה כל שעה עגולה :-D

במידה ותחליטו שאתם יוצאים לבלות , אל תצאו יותר מדי מאוחר , כי הכל שם נסגר מאוד מאוד מוקדם

בעניין המוטורי - אם אתה בעניין של דראג יש את הסנטה פוד אני קופץ על כל הזדמנות להגיע לשם (מדי פעם יש יום דריפט נחמד )

ואם אתה הארד קור יש איזור של סדנאות טיפה אחרי GOLDENS GREEN , לא זוכר את שם האיזור

אבל אם תרצה אני אברר לך

פורסם

עדיין קיים הOyster

עלה לי לפני 3 חודשים כמעט 100 פאונד לאיזורים 1,2,3

תבדוק בכניסה לאתרים יש כל מיני דילים לכמה אטרקציות תבדוק את זה,זה מוזיל את העלויות

אני קניתי למדאם טוסו+לונדון איי+עולם המים+לונדון דאנג'ן וזה חסך לי כמה גרושים.

יש את CAMDEN TOWN איזור יפה עם מלא דברים מוזרים שווה להסתובב.

אם בא לך להקציב יום אחד לפארק שעשועים הייתי באחד שנקרא Thorpe park

http://www.thorpepark.com/

הנסיעה לשם קצת ארוכה כי זה מחוץ ללונדון אבל ביליתי שם יום שלם ופשוט כיף חיים

מתקנים מטורפים יש שם!

בכל מקרה תחפש קופונים כי זה יחסוך לך הרבה כסף,אנחנו היינו הפרייארים היחידים בלי קופונים,

בסוף איזה זוג הביא לנו קופון של 1+1 שזה חוסך סביבות ה 40 פאונד או שתקנה באינטרנט שזה גם זול,

עוד מקום ששווה לדעתי לבקר זה פארק שנקרא HAMPSTEAD HEATH,

http://www.hampsteadheath.net/

שמתי כמה תמונות מהפארקים

DSC08536.jpg

IMG_0938.jpg

DSC08327.jpg

DSC08314.jpg

DSC08543.jpg

Vw Polo GTI

פורסם

אל תשכחו שהוא נוסע ל 5 ימים בסה"כ, שבמונחי לונדון ממש לא הרבה.

לגבי לינה, דווקא הייתי ממליץ כן להיות במרכז, כי להגיע מגולדרס גרין

או מקום במרחק כזה, זה חצי שעה לפחות, וסתם מבזבזים זמן וכסף על נסיעות.

תשתדלו באמת לבחור מקום מודרני, כי שני ברזים בכיור זה הדבר הכי מבאס שיש.

פורסם
(אגב, על סילברסטון אני יודע, תודה).

לגבי מוטוריקה (מה שיש):

יש את סילברסטון לא רחוק משם, ואתה יכול להזמין לך פרארי / אסטון מרטין / למבורגיני עם מדריך, והמחיר לא יקר במיוחד.

:wink:

יש את האופציה העדיפה - יום שלם במסלול של פאלמר. זה מעט רחוק (בערך שעה וחצי מלונדון) ודיי יקר - אבל חוויה מדהימה.

http://www.palmersport.com/

בנוסף יש את מוזיאון התחבורה בלונדון עצמה שעוסק בתחבורה הציבורית, ויש ברחוב park lane (צמוד ממזרח להייד פארק) כמה סוכנויות רכב מאוד נחמדות. אם תבקש יתנו לך לשבת ולמשמש את המכוניות שם.

אני מכיר היטב את המתקן של ד"ר פאלמר במסלול בדפורד- לא נמצא בתוכניות, נכון לעכשיו.

אכן, ממה שראיתי, שמעתי וקראתי מדובר במסלול מדהים לחוויות מהסוג הזה.

בפארק-ליין אני מתכוון ליירר את חלונות הראווה ולהמשיך הלאה.

בנוסף, מתוכנן ביקור זריז בפרארי-סטור בריג'נט סטריט (הייתי בחנויות זהות במקומות אחרים) ובסוכנות החדשה של מקלארן.

אתר מוטורי נוסף בעיר- ואולי החשוב מכולם- הוא חנות הספרים המוטורית "מוטורבוקס" (כן-כן, חנות ספרים רק על מוטוריקה, תעופה ורכבות), שממוקמת ממש לא רחוק מאוקספורד סטריט.

אשמח אם מישהו יוכל לקשר אותי ליעקב צלאל; ארצה להחליף עימו מספר מילים בעת ביקורי במקום.

בעבר ניסיתי ליצור עימו קשר אך לא נענתי...

אם זאת פעם ראשונה שלך בלונדון, אל תוותר על האטרקציות הרגילות (הפרלמנט, ווסט מיניסטר, ביג בן, הארמון, האורוות, חדרי המלחמה, טרפלגר, קובנט גרדן, בריטיש מיוזיאום, טייט מודרן, אלברט הול וכו') ויש המון כאלה. אם אתה בא עם בת זוג, קח אותה גם לקמדן / פורטבלו מרקט.

יש עוד שוק שאני מאוד אוהב לאכול בו, שנקרא Borough Market אבל הוא פועל רק בחמישי - שישי - שבת.

אכן, פעם ראשונה בלונדון וזה, בערך, התכנון.

תודה.

לדעתי אל תוותרו על הצגה / מחזמר, זה דיי שונה ממה שיש בארץ. אם אתם לא ממש בעניין תנסו אחד מהקלילים יותר כמו lion king או we will rock you.

לגבי ארועים בלונדון - תיכנס ל-time out london באינטרנט.

כמו שאמרת- אנחנו ממש לא בעניין.

שקלתי להכניס הופעה חיה של אמן\להקה אהוב\ה, באחד הערבים אבל אין אף אחד בעיר, בתאריכים הללו (רק אבריל לאבין).

אם הייתי נוסע בתחילת יולי לא הייתי חושב פעמיים והולך לאחד המופעים של טיייק-דאת' באיצטדיון וומבלי (איצטדיון מלא, 7 ערבים רצופים! וכן- אני דיי אוהב אותם).

אני הדיוט לגמריי בכל מה שנוגע לעניינים הסלולריים- על אחת כמה וכמה כשמדובר בצורות ההתקשרות מחו"ל.

הסלולרי שלנו תמיד נשאר בארץ- העולם יחכה, אנחנו בחופשה.

עם זאת, הכתוב מעלה נשמע טוב מדיי מכדי להיות אמיתי; אין שום אותיות קטנות? חיובים בדיעבד? דמי מנוי-שקר-כלשהו?

זה מה שאני זוכר :)

טוב לדעת, ולגבי גלישה סלולרית איך החיוב מתבצע? על פי תעבורת נתונים?

אשמח לקבל, תודה :-)

מצטרף לשתי השאלות, תודה.

quote=Derish;3100486]]אם זאת הפעם הראשונה בלונדון, אני חושב שעדיף להשתמש באוטובוסים. הקומה השניה מאפשרת לראות את העיר בצורה די יפה במקום להסתכל על "קיבוץ הגלויות" שנוסע ברכבת התחתית.

נקודה מעניינת- לא חשבתי על זה בעצמי-תודה.

quote=Derish;3100486]]

בלי קשר, אם עדיין לא בחרתם מלון, הייתי בודק כל אופציה בגוגל מאפס בשביל לראות איפה יש את הסופרמרקט הכי קרוב.

ותשתדלו ללכת על מלון מודרני, הבניינים הישנים עם השני ברזים פשוט מבאסים תחת.

אני תמיד בודק סופרמארקטים קרובים, מסעדות אוכל מהיר ובתי קפה במחירים סבירים (במידה ונדלג על ארוחת בוקר).

ממה שראיתי, קשה להאמין למה אפשר לקרוא מלון או B&B בימינו...

660

אם אתם בעניין של שופינג , חפשו רשת שנקרא PRIMARK זול לאללה והבגדים סבבה (במיוחד לילדים )

אל תוותרו על קמדן , נחמד להסתובב שם

אל תלכו למסעדה של בבו קובו (לא זוכר את שמה )

נחמד ללכת לראות את הLONDON DUNGEN - סוג של חוויה מיני מפחידה כזאת מגניב בפעם הראשונה

בנוסף , יש מספר מוזיאוני שעווה שאני ממליץ לכם לראות (מדאם טוסו , ROCK CIRCUS הם המפורסמים )

מעבר לכל אתרי התיירות , ממליץ לך בחום להסתובב ברגל באוקספורד ומסביב לו ...

וכמובן ... חובה עליכם לשתות חצי ליטר בירה כל שעה עגולה :-D

במידה ותחליטו שאתם יוצאים לבלות , אל תצאו יותר מדי מאוחר , כי הכל שם נסגר מאוד מאוד מוקדם

בעניין המוטורי - אם אתה בעניין של דראג יש את הסנטה פוד אני קופץ על כל הזדמנות להגיע לשם (מדי פעם יש יום דריפט נחמד )

תודה על הטיפים!

שמעתי דברים טובים על קמדן וסביבתה- מתכוון למצות את המקום.

על מוזיאוני השעווה נוותר- לא מבין מה מושך בזה.

אני כמעט ולא שותה אלכוהול.

בנוגע לשעות הפתיחה של בתי העסק- למדתי את זה על בשרי בטיולים קודמים; לקחתי לתשומת לבי.

אם נצא מחוץ ללונדון זה יהיה למסלול ברוקלנדס- ההגעה אליו מהירה ופשוטה (בתח"צ) והוא יותר מעניין אותי.

אל תשכחו שהוא נוסע ל 5 ימים בסה"כ, שבמונחי לונדון ממש לא הרבה.

לגבי לינה, דווקא הייתי ממליץ כן להיות במרכז, כי להגיע מגולדרס גרין

או מקום במרחק כזה, זה חצי שעה לפחות, וסתם מבזבזים זמן וכסף על נסיעות.

תשתדלו באמת לבחור מקום מודרני, כי שני ברזים בכיור זה הדבר הכי מבאס שיש.

אחד השיקולים המרכזיים שלנו הוא מלון במרכז או עם נגישות לתחנת רכבת תחתית גדולה.

עם זאת, מלון במיקום מרכזי עולה לא מעט ובלונדון המבחר הוא עצום- וכך גם המחירים.

(בפאריז, לשם השוואה, היה יותר קל לבחור מלון ועשיתי בחירה מוצלחת למדיי; רחוב שקט, 5 דקות הליכה מה-Gare de Lion).

כמו שכבר רשמתי: "אכן, תמונות קשות, יונית"- מדהים למה אפשר לקרוא מלון בימינו...

הערה חשובה: המשתתפים בטיול הם אחי (27), אבי (60+) ואני (עשרים ושמונה (לכן, לדוגמא, חובה שיהיו במלון חדרים שיכולים לאכלס 3 מבוגרים בחדר).

המון תודה על ההצעות והטיפים- בפעם המי-יודע-כמה מקבלים הוכחה שתמיד אפשר לסמוך על הפורום הזה.

המשך שבוע טוב,

יגאל.

• תוכן חדש...