Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נועל רביעיית S דרייב ואני אומר לכם לא משהו בכלל הדאנלופ ספורט שהיו לי לפני היו הרבה יותר אוחזים אין בטיחות במהירות גבוה עם האס דרייב

פורסם
נועל רביעיית S דרייב ואני אומר לכם לא משהו בכלל הדאנלופ ספורט שהיו לי לפני היו הרבה יותר אוחזים אין בטיחות במהירות גבוה עם האס דרייב

למידה שלנו זה הצמיג הכי טוב שאפשר לקנות.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

תראה בסופו של דבר זו הרגשה של הנהג ולא משנה מה יגידו ויכול להיות שיבוא אחד מצמיגי מאקסיי ויגיד לך שהאס דרייב מטורפים,

אני באתי מDUNLOP ואני אומר לך שאני אישית גם מבחינת הרגשה וגם ביצועים של ממש אם אני לקחתי פניות חזקות על 60 עכשיו אני צריך לקחת אותם על 40 כי האוטו פשוט יחליק לי , ואני אחרי כיוון פרונט והכל אז אין פה בעיה חוץ מהצמיגים עצמם שכנראה לא נותנים אותה עבודה כמו הדאנלופ

המידה שלי היא 185 60 R14 והרביעייה הבאה שלי היא דאנלופ בוודאות

פורסם
תראה בסופו של דבר זו הרגשה של הנהג ולא משנה מה יגידו ויכול להיות שיבוא אחד מצמיגי מאקסיי ויגיד לך שהאס דרייב מטורפים,

אני באתי מDUNLOP ואני אומר לך שאני אישית גם מבחינת הרגשה וגם ביצועים של ממש אם אני לקחתי פניות חזקות על 60 עכשיו אני צריך לקחת אותם על 40 כי האוטו פשוט יחליק לי , ואני אחרי כיוון פרונט והכל אז אין פה בעיה חוץ מהצמיגים עצמם שכנראה לא נותנים אותה עבודה כמו הדאנלופ

המידה שלי היא 185 60 R14 והרביעייה הבאה שלי היא דאנלופ בוודאות

במידה הזאת אפשר R1R

זה שאתה רושם שמות של חברות זה יופי, מה הדגם ??

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

זה הבעיה שאני לא זוכר , זה היה משהו sport mp משהו כזה ככה או ככה הצמיגים הבאים שלי יהיו מחברת דאנלופ וכמובן הדגמים הספורטיבים

אני מאוד התאכזבתי מהS DRIVE

פורסם

ש פה כמה אנשים שרוצים S-DRIVE ל185/55/14

תעבירו לי את הטלפון שלכם

אני יארגם קניה קבוצתי מול פורטל ונראה מה תיהיה ההצעת מחיר

לא חייב שיהיה להם במלאי, ניתן גם להזמנה.

פורסם

טוב גילוי נאות - יצאתי טיפש רצח ! אני נועל C DRIVE ולא הSDRIVE הספורטיבים

ולכן כל מה שציינתי ממקודם הם בהקשר ל C DRIVE

סליחה על הטעות

פורסם
טוב גילוי נאות - יצאתי טיפש רצח ! אני נועל C DRIVE ולא הSDRIVE הספורטיבים

ולכן כל מה שציינתי ממקודם הם בהקשר ל C DRIVE

סליחה על הטעות

סלחתי:-D

• תוכן חדש...