Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תעדכן אותי אם יש מחיר טוב למידה 205/40/17

אני אצטרף לקבוצת רכישה :)

אותו כנ״ל למידה 195/55/15 עדיפות ל-s drive,מוכן להתפשר גם על t1r.

turboy

פורסם

עידכון:

כותרת השרשור: "מבצעי צמיגים מטורפים".

אז היום בבוקר נגשתי לסניף בעיר התחתית בחיפה ובקשתי הצעה ל4 צמיגי טויו T1R במידה 205/5516 או במידה 225/4517 במידה וארצה להחליף לג'אנט גדול יותר.

הנה התובנות שלי:

1.הבחור במקום לא היה איתמר וכשביקשתי הצעה אמר שלא משווקים טויו שם אבל אמר שיבדוק. כשבדק (וזאת אני יודע בדיאבד) הוא התקשר לצמיגי פרויד בחיפה (מה שיכולתי לעשות בעצמי) ונקב במחיר שאמרו לו שם (שכמובן כדרכם בקודש היה מופרז [זאת הסיבה שלא יצרתי איתם קשר בעצמי]) יתרה מזאת הוא לא בדק את2 המידות אלא רק את זאת של ה16 אינץ' (למרות שעמדתי לידו וכל השיחת טל' ביקשתי) וטריות שבקשתי לבדוק גם כן לא.

2. כמו כן טעיתי במידה ואמרתי לו 205/5016 , הוא הרים גבה אך עדיין ביקש את ההצעה ולעומת זאת בפנצ'ריות אחרות ישר יצאו לרכב ו,סתכלו והעמידו אותי על טעותי.

לסיכום: מילים גדולות ומעשים קטנים.

לא קיבלתי שירות, לא מקצועי ,לא רלוונטי ולא שיווקי לצרכיי ובקלות יתרה צעדתי החוצה.

אם זאת,

יש לציין שאולי מאחר והוא לא יכל לספק לי את הצמיגים ורצה לעזור לי ,יצר קשר עם מקום אחר שיוכל לעזור ועל כך מילת תודה למקום.

שלא תבינו אותי לא נכון,

אני לא תוקף ולא מאשים ואולי אחרים קיבלו שירות מצויין.

זאת ההתרשמות האישית שלי,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ליקירי ומכובדי פורום זה אבקש לפרסם מודעת הבהרה בנושאים כדלהלן:

א.אין באפשרותי תמיד לתת מענה לכל אחד בטלפון .אם זה היה כך הייתי ממזמן מת מקרינה. יש כמה אופציות להשיג אותנו ולהשאיר הודעות ואני מישתדל לענות על כל הודעה בפירוט. ועל זה יעידו קשת של קליינטים שלנו אני מיתנצל מראש שיש פעמים שאני בממתינות או לא עונה יש אפשרות לשלוח לי בSMS או פה באתר ואני חוזר תמיד \

ב.לגבי הצעות מחיר כבדרך שיטת המיסחר. הרכישה מותנת בכמה אופציות .סוג הגאנט. או הצמיג המידות שלהם. תאריכי יצור .דגמים שונים ולכן תמיד ההצעות מחיר הם השערה בעלמא.לכן פתחנו לרשותכם 3 סניפים בארץ .בכדי לבוא ולהתרשם ולקבל מענה כדרוש.יעידו עלי אנשים אני בדרך כלל מזמין אנשים בתאום מראש למען הסדר הטוב גם לי וגם לכם

ג.האינטרס שלנו הוא למכור בזול מותגי צמיגים וגאנטים לכן לפעמים שווה הסבלנות מצידכם

ד.אנחנו לא מחזיקים בכל צורהשהיא צמיגי טויו נא לא להפנות אלי שאלות לגביהם כמו שציין פה בחור אחד.ולבסוף כאשר ביררו לו גם היה לו מה לומר לדעתי זה לא בסדר

ה.בקרוב יוקם אתר חדש עדיין בבניה כך שיהיא לכולנו יותר קל

ו. ההערות ניתנו לבנות קשר בין קלינט למוכר ולא לביקורת

ז.לאסמס תמיד אני עונה בהקדם הראשוני

ח.שיהיא לכולכם שנה טובה מג.מ פורטל סחר ויבוא (אביתר)

פורסם

ד.אנחנו לא מחזיקים בכל צורהשהיא צמיגי טויו נא לא להפנות אלי שאלות לגביהם כמו שציין פה בחור אחד.

מדוע אתם לא מפרסמים את מה שאתם כן מחזיקים?

זה יכול לחסוך לכולם (גם לכם).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אנחנו עושים יבוא מקביל לדוגמה יום אחד תמצא אצלנו צמיג מידה 205.55.16. מישלין במחיר שחיטה חודש אחרי כבר יכול להיות שלא יהיא לי אותו אלא מותג אחר בזול הכי טוב לשלוח לי את הכיוון שאתה מחפש ואני יתאים את עצמי

פורסם
ליקירי ומכובדי פורום זה אבקש לפרסם מודעת הבהרה בנושאים כדלהלן:

א.אין באפשרותי תמיד לתת מענה לכל אחד בטלפון .אם זה היה כך הייתי ממזמן מת מקרינה. יש כמה אופציות להשיג אותנו ולהשאיר הודעות ואני מישתדל לענות על כל הודעה בפירוט. ועל זה יעידו קשת של קליינטים שלנו אני מיתנצל מראש שיש פעמים שאני בממתינות או לא עונה יש אפשרות לשלוח לי בSMS או פה באתר ואני חוזר תמיד \

אתה בחרת לפרסם את מוצריך בפורום הנ"ל ויצא שיש התעניינות ומצד שני שלא כפי שאתה טוען אנשים כאן שואלים ושאלים ואתה לא נותן מענה.

ב.לגבי הצעות מחיר כבדרך שיטת המיסחר. הרכישה מותנת בכמה אופציות .סוג הגאנט. או הצמיג המידות שלהם. תאריכי יצור .דגמים שונים ולכן תמיד ההצעות מחיר הם השערה בעלמא.לכן פתחנו לרשותכם 3 סניפים בארץ .בכדי לבוא ולהתרשם ולקבל מענה כדרוש.יעידו עלי אנשים אני בדרך כלל מזמין אנשים בתאום מראש למען הסדר הטוב גם לי וגם לכם

הייתי בסניף שלך בחיפה, לא ממש קיבלתי שירות ולא ממש התייחסו אליי ברצינות.

ג.האינטרס שלנו הוא למכור בזול מותגי צמיגים וגאנטים לכן לפעמים שווה הסבלנות מצידכם

ד.אנחנו לא מחזיקים בכל צורהשהיא צמיגי טויו נא לא להפנות אלי שאלות לגביהם כמו שציין פה בחור אחד.ולבסוף כאשר ביררו לו גם היה לו מה לומר לדעתי זה לא בסדר

אתה זה שיצא בכותרת בומבסטית ללא כל פירוט ויכולת לרשום מראש עם איזה מותגים אתה עובד ועם אלו לא. הוא לא בירר לי מאום, הוא התקשר לחנות אחרת וביקש מחיר ואת זה יכולתי לעשות בעצמי.

ה.בקרוב יוקם אתר חדש עדיין בבניה כך שיהיא לכולנו יותר קל

ו. ההערות ניתנו לבנות קשר בין קלינט למוכר ולא לביקורת

בחרת לפרסם בפורום ציבורי, תהיה בטוח שתהיה ביקרות.

ז.לאסמס תמיד אני עונה בהקדם הראשוני

ח.שיהיא לכולכם שנה טובה מג.מ פורטל סחר ויבוא (אביתר)

חג שמח,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
185.55.14 אין כרגע אם תרצו לארגן כמות ולבצע רכישה מרוכזת אשמח לתת לכם הצעת מחיר בהזמנה ציינו כמות ואיזה יצרן?תודה ויום טוב

קיים בארץ ביקוש לצמיגים 135x15 מיועד למכוניות מסוג דה שבו, דיאן, אמי, קטר שבו ועוד.

יש באפשרותך לבצע בדיקה על זמינות ו/או יבוא בהזמנה של כמות, לדעתי ברגע זה יש צורך בקרוב ל 10 סטים.( 10x4)

תדה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

מצטרף לשאלות:

מחפש 4 צמיגי 195-45-15 ספורטיביים, טריים, וממותג ידוע בלבד (לא "חברת בת של...")

כנ"ל רביעיית ג'אנטים תואמת עם אופסט 32 ומידות ברגים 4X100

אשמח לתשובה לגבי מחירים ומה זמין במלאי

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...