Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאריך: 21.6.04

מכונית: Mercedes-Benz SLK Class 200 Kompressor

* :x למכונית יש זנב זריז מאוד, זריז מידי. הא תרתיע נהגים לא מנוסים וצעירים (שזה קהל היעד העיקרי שלה מן הסתם, ובאותה קבוצה אני נמצא פחות או יותר..) בזה שהם יאבדו את השליטה עליה בסיבוב חד במהירות גבוהה יותר בקצת מכרגיל.

* לשני אנשים אין בשום אופן את האפשרות להגיע לשילוב הקטלני בין הנחת תיקיהם לא בתא המטען + נסיעה בנוחות שהעשירים המניאקים רגילים אליה = אין מקום לשים חפצים אישיים בקוקפיט.

*המנוע קטן עליה בהרבה!

:D *היא מושכת מבטים באופן גבוה מהמצופה.

*תנוחת הישיבה נהדרת.

*העיצוב מבפנים ומבחוץ מאוד נעיםן לעין.

:!: מסקנה: למרות הבעיות הרבות והמעצבנות המוזכרות למעלה, וביחס ליתרונות המעטים והפחות חשובים, גיליתי בסוף היום שבכל 6-7 השעות שהמכונית הייתה איתי, כמעט ולא עצרתי לרגע לנוח. איך זה קרה? אני לא יודע בדיוק..

בכל מקרה זה מה שקרה והנה התמונות:

http://MustardMan.pic.co.il ותלכו לאלבום של slk 200k בצד ימין.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מעריך שאתה מדבר על החדשה. מפתיע קצת שהיא פרועה (בגרסה החלושה הזאת, לפחות), מכיוון ש:

א. זו מרצדס.

ב. נהגתי במשך מספר ימים בדגם הקודם עם אותו המנוע - עם בקרות פועלות (ובעצם גם בלעדיהן) הוא מאוד בטוח וממש לא מפתיע את הנהג.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סליחה על הבעיה בתמונות אני חושב שתיקנתי..

http://MustardMan.pic.co.il זאת הכתובת החדשה. תלכו לאלבום slk 200k בצד ימין.

בקשר לגיר של המכונית: טיפטרוניק עם 5 הילוכים. לגירסה היותר חזקה(שגם מגיעה לארץ... לא ה amg מן הסתם) שזו ה 350 יש את ה 7g-tronic החדשה של מרצדס.

בקשר לעוד חוויות.... אממ...

בעיקר נסענו עם הגג הפתוח במרחבי מרכז הארץ וגם בכבישים המהירים (שהיעדר מחסום הרוח, שמי שמכיר רודסטרים יבין, קצת הכניס את הראש המסכן שלי לטראומה).

חוץ מזה נסענו את הדרך שבין ת"א לירושלים 3 פעמים.. כל פעם בדרך אחרת..

השתדלנו להשוויץ בפני כמה שיותר חברים וגם מצאנו מגרש חנייה פנוי יחסית שבו ביטלנו את ה

esp וביססנו את הטענה שלי שהאוטו באמת מחליק כל כך בקלות (למרות שהבעיה היא שהוא מחליק יותר מידי גם כשבקרת המשיכה פועלת ובעצם מתנהג לא טוב מספיק ברגע שהכביש קצת פגום - - כשהכביש משובח - כך יתנהג באוטו וכשכביש לא משובח - כנ"ל).

זהו אני חושב... אם למישהו יש עוד שאלות אז אני אשמח לענות...

פורסם
אני מעריך שאתה מדבר על החדשה. מפתיע קצת שהיא פרועה (בגרסה החלושה הזאת, לפחות), מכיוון ש:

א. זו מרצדס.

ב. נהגתי במשך מספר ימים בדגם הקודם עם אותו המנוע - עם בקרות פועלות (ובעצם גם בלעדיהן) הוא מאוד בטוח וממש לא מפתיע את הנהג.

רוני

היא הרבה דברים. פרועה היא לא!

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

סליחה שאני קצת גולש מהעץ אבל תגיד מאיפה יצא לך לנהוג בכל הרכבים המפוארים האלו כמו המייבאך המרצדס סי אל 600 והאס אל 200?

הרכבים צולמו בארץ?

פורסם

אוזו...נראה לי שהוא לא נהג במייבאך ובמרצדס סי אל 600...

עם קצת קומבינות (ללא זלזול כי גם אותם אין לי) הוא נכנס לגני התערוכה לא בזמן התערוכה אלא בזמן שמעבירים אותם וניתנה לו הזדמנות לשבת בהן ולצלם.

אם באמת יצא לך לנהוג בהם אני מקנא בך.. מאד.. :)

רק אני מקווה שאתה לא קשור בשום דרך לתאונות שהיו איתן... :/

תקרים מצערים נורא!!! ומבישים גם כן!

לילה טוב..

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם
אוזו...נראה לי שהוא לא נהג במייבאך ובמרצדס סי אל 600...

עם קצת קומבינות (ללא זלזול כי גם אותם אין לי) הוא נכנס לגני התערוכה לא בזמן התערוכה אלא בזמן שמעבירים אותם וניתנה לו הזדמנות לשבת בהן ולצלם.

אם באמת יצא לך לנהוג בהם אני מקנא בך.. מאד.. :)

רק אני מקווה שאתה לא קשור בשום דרך לתאונות שהיו איתן... :/

תקרים מצערים נורא!!! ומבישים גם כן!

לילה טוב..

אלירן

תסתכלו על ההודעות האחרות שלי ועל הדיונים האחרים שפתחתי אולי תבינו מאיפה יצא לי ליסוע בכל המכוניות האלה... (לא, לא רק ישבתי בתוכן, הן היו ברשותי במשך יום כל אחת פחות או יותר..)

לילה טוב לכולם.

פורסם

מרצדס מאפשרים ללקוחות פוטנציאליים או למקורבים לקבל רכבי הדגמה ליום שלם.

זהו שינוי מגמה בכלמוביל לעומת שנים קודמות, כנראה כתוצאה מתחלופת מנהלים.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
מרצדס מאפשרים ללקוחות פוטנציאליים או למקורבים לקבל רכבי הדגמה ליום שלם.

זהו שינוי מגמה בכלמוביל לעומת שנים קודמות, כנראה כתוצאה מתחלופת מנהלים.

יניב

אין ספק שהם מאוד אמיצים שהם נותנים ככה רכבים ליום שלם ללא השגחה.

במיוחד אחרי שלקוח פוטנציאלי ריסק CL600 באירוע של היבואן...(כולם זוכרים את זה,נכון? :roll: )

אחרי זה הייתי מצפה שהם לא יתנו רכבים בכלל.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

את המייבאך נותנים ללקוח פוטנציאלי?

מוזר .... כי פעם הייתה כתבה שאמרה שברכב הדגמה של מרצדס מסוג מייבאך נסרטה וזה עלה למרצדס 150 אלף שקל כי מדובר על תרכובות צבע מיוחדות :shock::shock:

הלוואי ואני הייתי לקוח פוטנציאלי אצלהם.....

פורסם

תאוריה נחמדה... אבל אתם באמת חושבים שהם נותנים את המייבאך ללקוחות פוטנציאליים?!!?? לא ככה הגיע הרכב אלי... תאמינו לי.. חחח

פורסם

אתה בן של איזה כתב רכב לא? זה הגיוני, אם הוא נוסע עליו , גם אתה הצטרפת... :idea:

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

פורסם

אז אולי תוכל לגלות לנו את סוד המדינה הזה???

לא מדובר פה בסודות הכור בדימונה למרות שגם שם הדליפו מידע

• תוכן חדש...