Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

קניתי שלשום רכב וברכב מותקנת מערכת- 4 רמקולים וסאב בבאגז , עכשיו כל פעם שאני מתניע את הרכב אני שומע כמו בום כזה שמגיע מכיון הרמקולים האחורים או/ו מהסאב , זה ממש מעצבן כל העניין הזה , כמו כן גם הקומפוננט לא זוכר דברים .

אשמח לשמוע איך אפשר להתגבר על שתי הסוגיות האלו, תודה רבה ושבת שלום לכולם

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

הופ הופ טרללה

בדקתי את ההתקנה עכשיו ומשהו נראה לי מוזר בהחלט, אני מעלה תמונות, בכל אופן ממה שראיתי הרמקולים האחוריים מחוברים ישירות למגבר לחיבור של ה FRONT , הסאב מחובר בחיבור של הסאב ישירות למערכת עם פיצול של L ו R , הרמקולים הקידמיים מחוברים למערכת, ובמגבר איפה שרשום REAR מחוברים הכבלים של הסאב עצמו, כמו כן ישנו כבל REM (אשמח לדעת מה זה )

תודה

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

פורסם

בוקר טוב

כשלב ראשון אני ממליץ לך להחליף את החוטים של הסאב

אני הייתי מעביר את הקרוס בסאב ל LP ובמקביל מוריד את הבאס בוסט לפחות בחצי ואז מבצע כיוונים

כמו כן מומלץ לבדוק את הכיוונים ברמקול האחורי למרות שהוא יושב על OFF שזה בסדר בקרוס בכל זאת ניתן לשקול העברה ל HP וכיוונים

לגבי פאק הדלקה זה בדרך כלל נובע מקבל דפוק שפורק בהדלקה

חוט הרימוט הוא חוט פקודה להדלקת המגבר (הוא אומר למגבר להידלק כשאתה מדליק רדיו)

בגדול מומלץ להיכנס למתקין שיעבור על כל העסק מחדש וישפר את הצריך שיפור

יש מצב שבהחלפת חיווט ובכיוון נכון תיפתר בעיית הפאק (נדיר אבל אפשרי שזה יקרה)

בהצלחה ושבוע טוב

דרור

פורסם

לא ממש הבנתי, לאיזה מצב להעביר את הבורר?

והקבל הוא נמצא במגבר? אפשר להחליף אותו ?

לגבי החיבורים הם נכונים כמו שמחובר עכשיו ?

לגבי הכבלים של הסאב הכוונה הייתה לכבל שמחבר את המערכת לסאב או הכבלים בין הסאב לבין המגבר?

תודה

פורסם

בגדול ולפי התמונות ששלחת שתי הבוררים שלך נמצאים במצב כבוי

ז"א הקרוס של המגבר כבוי

אני הייתי מעביר את הבורר שבצד שמאל (אני מתייחס לתמונה ששלחת מבחינת צדדים ולא למצב הפיזי של המגבר ברכב) למצב LPF

ואת הבורר שלידו להעביר למצב 6DB או אפלו 0DB

ומשם לשחק עם שני הפוטנציומטרים כדי להגיע לגיין ולהרצים הנכונים שסאב צריך לעבוד

כמו כן את הבורר הימני הייתי מעביר ממצב OFF למצב HPF וכנ"ל עם הפוטנציומטרים עד לקבלת איזון בין הסאב לרמקולים

לאחר שתעשה זאת תחזור ותודיע עם עדיין יש לך פאק הדלקה

והחוט שצריך להחליף בדחיפות הוא החוט שיוצא מהמגבר לסאב

אני די בטוח שיש לך את אותו חוט זבל גם בתוך התיבה (מומלץ לבדוק ולהחליף אם צריך) ז"א בין האלמנט של הסאב לבין התקע שיוצא מהתיבה

בהצלחה

דרור

פורסם

דרור תודה על התגובה המהירה

רק שאלה נוספת יש לי, האם זה נכון שכרגע הרמקולים האחוריים מחוברים לחיבור של ה FRONT, הסאב ל REAR והרמקולים הקידמיים מחוברים ישירות למערכת ?

תודה

פורסם

תראה כעיקרון אני חושב שזה לא נכון

אם הייתה לי אפשרות להציע לך סטאפ מושלם הוא היה כולל סאב וסט קדמי מוגברים ואולי רמקול אחורי כסוג של סגירת חלל

אני אוהב רמקול אחורי כרקע יש כאלה שיחמירו ויגידו שרמקול אחורי כמה שלא יהייה עדין עדיין גונב במה

אני בהחלט מקבל את דעתם ומכבד אותה עדיין אני אולד פאשן ואוהב רמקול אחורי ברקע

במקרה שלך קשה לדעת מה באמת נעשה ברכב ויכול להיות שהרמקול הקדמי שלך לא יודע להחזיק מגבר

ובעצם מה שעשו זה להחליף רמקולים אחוריים ולהגביר אותם

אז מבחינת עבודת המגבר והחיבורים התשובה היא כן זה בסדר וכך צריך לחבר

אם אתה שואל מבחינת נכון או לא נכון בתוצאת הסאונד אז אני הייתי הופך ומגביר את הפרונט וגם מחליף רמקולים אם צריך ומחבר את הרמקולים האחוריים לרדיו

דרור

פורסם

דרור תודה

פעלתי לפי המלצתך אבל עדיין יש את הרעש המציק של הסאב בזמן הנעת הרכב , כבלים תרם החלפתי אני ישב על זה ביום שישי, בקשר לקבל שדיברת עליו בהתחלה - איפה הוא בידיוק נמצא , אפשר להשתמש בסאב ללא הדברת הרמקולים , ז"א הרמקולים יהיו מחוברים רגיל לרדיו דיסק והסאב כתוספת ?

תודה

פורסם

סאב חייב להיות מוגבר

הקבל יושב במגבר כנראה שתיאלץ למסור את המגבר לבדיקת מעבדה

אבל לפני זה הייתי קופץ למתקין שיעיף מבט

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...