Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת איטום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תום-קאר מפרסם בזאפ שחבילות האיטום שלו כוללות התקנה:

האם מישהו ניסה להתקין אצלו?

האם מומלץ או שעדיף לקנות ולהתקין לבד?

יש מקומות זולים יותר?

בתודה

נ.ב. אני חושב לקנות את הערכה שנקראת Bulk Pak - סט של 9 יריעות דיינמט אקסטרים 81X46 ס"מ (950 ש"ח) - לאיטום 4 דלתות.

פורסם

יש איסור להמליץ על מתקינים על גבי הפורום, מה שכן, מהתקנות שראיתי שנעשו אצלו- לא הייתי מתקין שם גם בחינם.

לגבי הכמות- לא בטוח כלל שאתה צריך לבודד את הדלתות האחוריות. זה תלוי כמה שכבות אתה רוצה לעשות (ישנן 3 שכבות בכל דלת, הפח הפנימי, הפח שהרמקול יושב עליו והדיפון), אך אני ממליץ לחשב לפי באלק לשתי דלתות (פלוס מינוס 2 יריעות, שוב, תלוי בכמות השכבות, בסוג הרכב ובאופן העבודה).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
תביא את זה :

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=460

מאיביי ותתחיל לעבוד :-) זה הכי כיף שאתה עושה את זה,רק תכין הרבה פלסטרים ויוד.

כן, כבר דאגתי לזה... :-D

את היריעות אקנה בארץ בגלל המשקל. חשבתי להקל קצת על עצמי בהתקנה...

אני מסכים שלבד זה הכי כיף מבחינת השליטה על מה שאתה עושה וכמובן הסיפוק שלאחר מכן...

פורסם

רק תיקח בחשבון שזו עבודה לא פשוטה בכלל ,אורכת זמן רב ועלולה לגרום נזק להרבה מכלולים למי שלא הנדימן.

תעשה חיפוש בשרשורים ותלמד איך מבצעים את זה נכון.

בהצלחה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אשתדל לקרוא עוד על התקנת האיטום, אבל על פניו נראה לי שאם אתה יודע איך לפרק את הפאנלים של הדלתות, אז ההדבקה עצמה היא לא כזה ביג דיל. אולי זה מצריך זמן ומאמץ, אבל לא צריך יותר מידי ידע. תקן/ו אותי אם אני טועה.

פורסם

זה לא מצריך יותר מדי יידע,תריץ חיפוש אני חושב שהיה פעם מישהו ששאל איפה הכי כדאי שתשקיע את האיטום בצורה הטובה ביותר.

בכללי צריך לסגור שם כמה שיותר,תחלק לחצי את כל החומר שיש לך ותדביק,אלה אם כן אתה רוצה גם בגאז'.

Scan Speak

פורסם

שום דבר לא יותר מידי מסובך עד שנשברים/נהרסים מכלולים ואז זה כבר גורר הוצאות ועצבים.

מעבר לפאנלים יש לפרק את כל המנגנונים והכבלים מהדלת עצמה (בזהירות... קליפסים שתופסים אותם נוטים להישבר), לסמן את מיקום החורים ע"מ לא לכסות אותם, וכמובן להחזיר אח"כ את הכל למיקום המדוייק.

שוב בגדול אפשרי לעשות את לבד , קח בחשבון שזה אורך הרבה זמן.

בהצלחה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

חבל לי לבעס אותך,הרולר הזה ממש לא נוח!

תקנה רולר רגיל קטן ותוריד לו את הספוג,שתשאר רק הגלגלת.

בקשר לעבודה עצמה,לא כזה בעיה אני עשיתי עבודת בידוד בכמה רכבים שונים ולא נקלתי בבעיות מיוחדות.

בשיפוצים...

• תוכן חדש...