Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך לרכוש סובארו אימפרזה מליסינג מימוני - בעל הרכב שילם והראה לי תשלום לחברת המימון - ברשיון רשום את שם חברת המימון ובעלים 000

השאלה שלי היא האם מחר שהעביר בעלות אני יהיה 001 ? האם ניתן להעביר ישירות לאדם שקונה את הבעלות ?

האם כאשר אעביר את הבעלות אליי יהיה רשום ברשיון 002 ?

נא עזרתכם

תודה

דור

פורסם

בעלים 00 זה אומר שהרכב יד ראשונה.

בעלים 01 - יד שנייה. ולכן שאתה תעביר בעלות על הרכב יהיה רשום 01 בבעלים קודמים (שים לב לא מספר בעלים, אלא מספר בעלים קודמים!) וזה אומר שאתה יד שניה.

האם ניתן להעביר בעלות ישירות? כן, אבל לרוב צריך אישור חתום של חברת המימון (ולרוב גם הסרה של שיעבוד, הרכבים האלו כמעט תמיד משועבדים לבנק) להעברת בעלות ואז לא תהיה בעיה.

תתחדש.

גיא

פורסם

תודה גיא

לכן ממה שאני מבין אני יהיה יד שניה

והאישור אינו מספיק אלא יש צורך גם לבקש אישור הסרת שיעבוד ?

האם לישון בשקט?

דור

פורסם

יש לוודא שברשיון לא רשומים שיעבודים כלשהם, וחשוב מכך יש לבדוק ברשם המשכונות שלא נשאר איזה שעבוד נסתר ששכחו לבטל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה שאני שואל את השאלה שוב (שאלתי בשרשור אחר אך טרם נעניתי)

האם יש אפשרות להעביר בעלות על רכב, כשהרכב עדיין תחת שעבוד??

האם זה מומלץ?

(הסבר: אני עומד לרכוש רכב שעדיין תחת שעבוד, והבחור רוצה להשתמש בכסף שאני אתן לו כדי לשחרר את השעבוד. אני מנסה למצוא דרכים חלופיות כדי להקטין את הסיכון שאני לוקח על עצמי)

תודה

פורסם
סליחה שאני שואל את השאלה שוב (שאלתי בשרשור אחר אך טרם נעניתי)

האם יש אפשרות להעביר בעלות על רכב, כשהרכב עדיין תחת שעבוד??

האם זה מומלץ?

(הסבר: אני עומד לרכוש רכב שעדיין תחת שעבוד, והבחור רוצה להשתמש בכסף שאני אתן לו כדי לשחרר את השעבוד. אני מנסה למצוא דרכים חלופיות כדי להקטין את הסיכון שאני לוקח על עצמי)

תודה

אני יודע שאני רכשתי את רכבי מחברת ליסינג תפעולי לפני מספר חודשים עברו השיעבוד לא הוסר מיידית אלא התחייבו בפני בכתב שתוך 21 יום מוסר השיעבוד ורק אז העברתי בעלות.

פורסם

כן אבל אתה בטח הדעת למשרד הרישוי לצורך העברת הבעלות עם ההתחייבות להסרת השעבוד של החברה המשעבדת.

אני רוצה להעביר בעלות עם השעבוד עצמו, לקחת את השעבוד על עצמי, ולהסיר אותו במועד מאוחר יותר בעצמי.

החלופה של רכישת הרכב לאחר הסרת השעבוד מאלצת אותי לשלם לחברת אלבר סכום לא מבוטל (כי לבעל הרכב אין כסף להסיר את השעבוד) תוך לקיחת סיכון על עצמי שבעל הרכס יתחרט ו"יברח לי עם האוטו" או אפילו מקרה קיצוני שפשוט יקרה לו משהו ואז אין לי לאן לפנות עם כל ה"זכרון דברים" וההתחייבויות שלו כלפי בכתב...

פורסם

את העסקה במקרה זה אתה צריך לעשות עם "אלבר" ולא עם בעל הרכב.

"אלבר" צריכה להעביר את האשראי מבעל הרכב אליך (אם היא בכלל תסכים...)

לתת בידך מכתב למשרד הרישוי שאין היא מתנגדת להעברת בעלות על שמך למרות השעבוד.

(למעשה השיעבוד יוסר, הבעלות תועבר, והשיעבוד ירשם שוב)

לאחר העברת הבעלות לשמך - תן ביד בעל הרכב את יתרת הסכום - וסע לשלום.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אוקי הבנתי אותך.

אני צריך לסגור את זה עם אלבר...

אבל לצורך העניין: האם בכלל מותרת העברת בעלות על רכב משועבד?

לפי מה שאמרת, אני מבין שאין כזו אפשרות...

פורסם

אם השעבוד מצויין ברישיון הרכב - אין אפשרות.

אם השעבוד הוא רק אצל רשם המשכונות - אפשר בהחלט אך לא מומלץ.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...