Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלונות אצלי בבית רעדו מהמטח הראשון שסאדם שלח עלינו ב-91', ולכן אני חושב שיש לי זכות לאמר שהוא באמת לא זמר..

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שזה משעשע שהוא נכנס בעמוד, ויפה שכולם מגכחים, אבל זה לא נעים להיות בתחנת דלק ולראות טילים עפים לכיוון שלך .

מעבר לזה כולכם נפלתם עליו פה למרות שבתכנית חי בלה לה לנד הוא דווקא עשה רושם של בחור מאוד אנושי וסימפטי, אני אומנם במיעוט פה אבל דווקא מאוד אהבתי אותו (לא זמר מדהים אם בכלל אבל אחלה בנאדם).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם כבר אז כבר...

קליפ קורע של מני עוזרי וחבריו פרודיה על ללה לנד:

http://www.youtube.com/watch?v=hqQ4aaFvWGQ&feature=feedlik דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וכן, גם אלון דה קוקו חוטף שם יפה :lol:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אז מה אמרתם שזה "אלון דה קוקו" עוד פעם?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
החלונות אצלי בבית רעדו מהמטח הראשון שסאדם שלח עלינו ב-91', ולכן אני חושב שיש לי זכות לאמר שהוא באמת לא זמר..

אני אפילו שמתי מסיכת אב"כ.

אז לדעתי יש לי אפילו יותר זכות לומר את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בכלל לא זילזלתי בו על זה שפחד, זה נורמלי לגמרי לפחד מנפילות טילים.

זילזלתי בו על זה שהוא קורא לעצמו זמר.:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם כבר אז כבר...

קליפ קורע של מני עוזרי וחבריו פרודיה על ללה לנד:

http://www.youtube.com/watch?v=hqQ4aaFvWGQ&feature=feedlik דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וכן, גם אלון דה קוקו חוטף שם יפה :lol:

ענק, ענק ! לא ראיתי את התוכנית מעולם אבל מספיק לי לראות את הסרטון המצחיק הזה בכדי להבין איזו תת רמה זאת. וכן אני מבין שזאת פרודיה. אני לא יודע ממה נהנתי יותר, מהטמטום או מכל הצילומים של השכונה שלי, וכן אני חופשי חי בלה לה לה לה לה לנד :)

ואת הקאדילק הם לקחו מאיזה זקן מגניב אחד שכושה סיורים לתיירים בהוליווד, כל הזמן אני רואה אותו, לבוש מגניב כזה ועושה ים כסף מלטייל עם האוטו.

haters will hate

פורסם

זה הרבה יותר טוב מהמילים המקוריות .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

עפר, במלחמת המפרץ היינו צעירים וללא ילדים. כשהילדים שלך נמצאים באיזור זה שונה לגמרי מבחינת ההרגשה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש גם את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=8svCwG8YwIY&feature=related דרך יוטיוב

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
לפני שאתם מסתלבטים אתם יודעים בכלל מהי חרדה שנובעת ממתקפת טילים?

זה בסדר, אני גם לא יודע מי זה אלון דה קוקו, או איך שקראתם לו :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...