Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לצערי חיפוש לא הניב תוצאות והייתי מעוניין לדעת מה החוק ואם בכלל אומר על הסיטואציה הבאה:

לשכנה שלי יש חניית נכה שמורה ברחוב למטה.

הרחוב סובל ממצוקת חנייה בלתי נסבלת (רמת גן) אשר גוררת חנייה מרוחקת לעיתים קרובות.

אתמול בצהריים הגיעה השכנה, ראתה חנייה פנויה נוספת ליד הבניין, חנתה שם ולא בחנייה השמורה לה.

כאשר הגיע חברה היא העבירה את רכבה לחניית הנכה השמורה לה והוא חנה בחנייה הפנויה.

ברוב חוצפתם, היום הם יצאו עם האוטו שלו והיא שוב העבירה את רכבה למקום החנייה הפנוי ברחוב כדי לשמור חניה לכאשר הם יחזרו.

יש לציין שהחנייה השמורה לה אינה חנייה של הבניין אלא ברחוב והחנייה שלה לא הייתה תפוסה כאשר החליטה לתפוס חנייה נוספת.

האם מותר לה "לשמור" חנייה בצורה כזאת?

פורסם

כשר אבל מסריח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה ביזיון.

זה כמו שאני אתחיל לשמור חנייה עם כסא.

זה לא הגיוני שרכב אחד יתפוס שתי חניות בו זמנית!

על אחת כמה וכמה שהרחוב עמוס עד אפס מקום ואנשים מחנים על המדרכות מרוב מצוקה.

אין אפשרות להתלונן בעירייה? אין חוק עזר עירוני שאולי הערייה יכולה לישם? משהו?

פורסם

צלם את רכבה חונה בחניה רגילה ואת החניה השמורה ריקה.

כתוב על מצוקת החניה ברחוב ושלח לעיריה.

אולי הם יעשו משהו ויעירו לגברת הנכבדת לחדול ממנהגה הבזוי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מבחינה חוקית אין מה לעשות כנגד התופעה שרווחת גם בערים אחרות.

איך תתמודד עם הטיעון הבא:

הנכה חזר הביתה וחוצפן חנה במקום השמור לנכה.

בלית ברירה הנכה חנה במקום אחר ועלה הביתה.

2 דקות אחרי שחנה, התפנה המקום השמור לנכה, אבל הנכה כבר הספיק לעלות הביתה.

האם הנכה צריך להיות מטורטר ולבדוק כל 5 דקות, אם מקומו התפנה ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

צלם את הרכב ותלה מודעה עם צילום הרכב על לוחות המודעות של הבניינים הסמוכים, אני משוכנע שמהבושה היא תפסיק לנהוג כך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איך תתמודד עם הטיעון הבא:

הנכה חזר הביתה וחוצפן חנה במקום השמור לנכה.

בלית ברירה הנכה חנה במקום אחר ועלה הביתה.

2 דקות אחרי שחנה, התפנה המקום השמור לנכה, אבל הנכה כבר הספיק לעלות הביתה.

האם הנכה צריך להיות מטורטר ולבדוק כל 5 דקות, אם מקומו התפנה ?

.

אם כך היה הדבר - לא היו לי טענות אליה.

להיפך, הייתי עוזר לה מול האנשים שתפסו לה את החניה.

אבל החנייה שלה הייתה פנויה.

פורסם

יש גם הרבה אנשים שיש להם חנייה פרטית תחת הבית אבל עדיין חונים בחוץ כדי להשאיר מקום לרכב של הבן אם במקרה יגיע לביקור.

אולי למי שיש חניה פרטית בטאבו לא צריך לתת תו של הרחוב?

בקשר לשכנה - שים לה פתק ברוח טובה, אולי זה יעזור....

אם לא, שים פתק בחדר המדרגות / מעלית של הבנין שמספר את הסיפור עם תמונה.

פורסם

צודק, אבל חניה בטאבו היא חנייה בתוך הבניין שנקנתה בכסף מלא. חניית הנכים היא חנייה שנלקחה מכלל התושבים וניתנה ב"מתנה" לנכה.

כך שכפי שצויין זה חוקי אך יש כאן מן חוסר ההגינות לקפץ בין חניות על מנת לשריין חניה פנויה כל העת.

פורסם

תצלם את המצב , עדיף במשך מספר ימים. תפנה לעירייה ולביטוח לאומי. לפני כן הייתי ממליץ לשלוח "העתק" של המכתב הנ"ל לשכנה .

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

את הביטוח לאומי ממש לא מעניין איפה חונה הרכב.

אין חוק שאוסר על הנכה לחנות במקומות מותרים אחרים. הנכה מקבל פריביליגיה וזכותו להשתמש בה, אך לא חובתו.

תצלם, תגדיל, תסריט, תפיץ, תארגן לובי חברי כנסת שאולי ישנו את החוק.

רק לפני שמשנים את החוק בעניין הזה, אני רוצה שיאכפו קודם את מה שהמחוקק כבר אוסר כיום. חבל לחוקק עוד משהו שממילא לא יאכפו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

את הביטוח הלאומי אולי לא מעניין איפה היא חונה, אבל אם יתקבלו אצלם הוכחות , ולו הקלושות ביותר, שהיא לא נכה כמו שכרגע היא מצהירה, אז זה יעניין אותם עד מאוד.והעובדה שהיא למעשה מסוגלת ללכת את המרחק הרב יותר מהחניה עד לביתה, בדרך קבע, מרצונה החופשי,מהווה בדיוק הוכחה שכזו. בדוק.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

fatboy,

אתה כנראה טועה בהבנה של קביעת נכויות וכד'.

אומנם יש נכים רבים שמנסים לרמות את הביטוח הלאומי, אבל חלק גדול (ואולי רוב) הנכים הם אנשים שמסוגלים לתפקד עצמאית בצורה סבירה למרות המגבלות שלהם. נכים אלה לא שיקרו בביטוח לאומי ועדיין זכאים.

גם נכה על פרוטזה מסוגל ללכת, והמשמעות של ללכת עוד 10 מטר לא זאת שקובעת את זכאותו.

אני אלך עוד יותר רחוק - נכה משותק 2 רגליים, הנעזר בכסא ממונע ורכב עם מעלון, יכול לחנות גם 100 מטר מהבית ולנסוע עם הכסא עד הבית. אתה באמת חושב שהביטוח לאומי יעשה משהו בנידון ?

.

• תוכן חדש...