Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית VOLVO S40 ייעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

ברצוני לדעת כמה פרטים ודעתכם על הרכב שאני מתעניין בו ולמה כדיי לי לקנות אותו או למה לא כדיי, ברצוני לדעת את הדברים הטובים ואת הדברים הפחות טובים שברכב

אז ככה הרכב הוא כ'סVOLVO S40 2.0T 163 שנת 2001 עבר 190 אלף ק'מ מחירון רכב26000 אלף הבנאדם דורש 23000 אלף

אז חברה בבקשה תעזרו לי בבחירה למה אני לא מכיר את הרכב וברצוני לדעת עליו פרטים וכמה שיותר

פורסם

איני מכיר את הרכב,אך ניסיתי לעשות חיפוש,יש הרבה מידע לגביו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לבחור זה בין אפשרויות שונות, ואילו אתה מציג רק אפשרות אחת ולא מספר לנו מה הציפיות שלך מהרכב ומהם השימושים הצפויים אז על מה אתה רוצה בדיוק שנענה?

מדובר במיצובישי כריזמה משודרגת.

מנוע לא רע, וזמינות חלפים בינונית כי לא נמכרו כמויות מאד גדולות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תראו בעיקרון התעניינות שלי זה בסביבות ה22 אלף שקל

והיייתי רוצה כן גם לדעת מה אפשר לרכוש במחיר הזה עדיף שיהיה רכב עם נגיע של מנהלים ומשפחתי פחות או יותר

פורסם

אם אתה רוצה מנהלים יש רכבים יותר פופולרים כמו ה626 ה B4,אמינים,גדולים והם נחשבים לרכבי מנהלים

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני יודע ,תסתכל ביד 2 ותיראה גם אנשים שמוכרים ב 23,24 יכולים להתגמש,אך יש גם מחירים מתחת ל 22.

פורסם

האחזקה של ה- S40 לא כ"כ זולה ולא בטוח שזה מתאים למי שתקציבו מוגבל כל כך.

בנוסף, הרכב לא מאוד נוח ולא מאוד מרווח. מה שכן - הוא זריז.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נהגתי ברכב הזה בארהב-רכב השכרה חדש-להבדיל.אין מילים-כנהג-רכב נהדר.ביצועים מעולים,אחיזת כביש טובה וסביר מאוד בתיאבון לדלק.איך הוא מזדקן-אני לא יודע,אם הוא מתוחזק טוב-מפתה.

פורסם

cessna, באמת, עם כל הכבוד אבל איך תורמת התגובה שלך בדיוק? אתה מספר על חוויה (מדהימה ככל שתהיה) שלך עם וולו S40 חדש (!!) כשפה מדובר על רכב שונה בתכלית (מנוע, תיבה, איכות חומרים וכו') בן 11 שנים שעבר קרוב ל-200K!

פורסם

לפעמים אנשים פה רושמים כ"כ הרבה שטויות.

רכישת רכב יד שניה ישן היא הימור- אם הרכב טופל כמו שצריך וע"פ הוראות היצרן, הוא יסבול מתקלות הרבה פחות מרכב שלא טופל בזמן.

אתה צריך לבדוק מה הצרכים והדרישות שלך מהרכב: אם אתה מעוניין בכלי שישנע אותך ממקום א' ל-ב' במינימום עלויות, הייתי ממליץ לך על רכב קטן/ קומקטי. אם אתה מחפש רכב שיספק לך יותר ריגושים, הייתי ממליץ על רכב מעט יותר ספורטיבי.

• תוכן חדש...