Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאור המחירים של המתחרות, הפיקנטו ומעליה הקליאו והפאביה, האלטו כמעט לא רלוונטית היום.

אם הם היו מוזילים את מחיר האלטו על מנת ליצור הפרש משמעותי מהמתחרות - היא היתה חוזרת להיות רלוונטית יותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האלטו הידנית (ללא הגג) צריכה לעלות 49K זה כבר מחיר שמצדיק את רכישתה,הI10 ,פיקנטו,ספארק,צריכות לעלות 56K,אלו הם המחירים הראלים עבור רכבים מהסגמנט הזה כשהסופר מיני עולות היום 69K .

פורסם
וואלה??? למרות שמדובר בסוזוקי?

אני חייב להגיד שזה קטע מוזר. מה זה "למרות שמדובר בסוזוקי"? היום מישהי אמרה לי דבר דומה, כשהיא שאלה אותי מה עדיף - יונדאי i20 או סוזוקי סוויפט, ואמרתי לה ששתיהן בסדר ושתבצע נסיעת מבחן. היא אמרה "אבל הסוזוקי הרבה יותר טובה מהיונדאי, לא?". ניסיתי לשאול למה, וכל מה שהיא ידעה לומר זה "כי זה סוזוקי". אז תגידו לי, יש איזה טרנד חדש שהופך את סוזוקי ליצרנית היוקרה של הקטנות? :-P

סנרוף.

הזוי שרוצים על חתיכת זכוכית עם מנגנון כמעט 9000ש"ח :|

ברור לך שזה מחיר מחירון, ושאם תרצה לקנות כזה לרכב שלך זה יעלה הרבה פחות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי היא חשבה שסוזוקי זה יוקרתי כמו BMW כי שתיהן מייצרות גם אופנועים...:?

יום עם סוזוקי איגניס ואתה יודע מה זה תחושה אמיתית של יוקרה, פתאום מרצדס ואאודי כבר לא מדברות אליך.:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
האלטו הידנית (ללא הגג) צריכה לעלות 49K זה כבר מחיר שמצדיק את רכישתה,הI10 ,פיקנטו,ספארק,צריכות לעלות 56K,אלו הם המחירים הראלים עבור רכבים מהסגמנט הזה כשהסופר מיני עולות היום 69K .

אפשר לדעת למה 49 ולא 50 ולמה 56 ולא 55?

לפי מה קבעת את המחירים האלה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אכן נסיון חלש של סוזוקי להכנס חזרה בתור מתחרה אטרקטיבית.

לדעתי סאןרוף זה אחד האבזורים היותר מיותרים ברכב...

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

לפי הפרסומים האחרונים של המכירות המיני האלטו עדיין נמכרת כמו לחמניות,צריך לתת קצת זמן לראות איך ואם המכירות שלהם יפגעו ע"י המיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...