Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מוכן לוותר בשמחה על הטבה כזו.

סאן רוף בהרכבה מקומית לרכב שלא תוכנן לכך. גם ככה מדובר באחד הרכבים הכי פחות בטיחותיים בשוק, החלשה של הגג ששטחו קטן יחסית גם ככה יכולה להוריד משמעותית בבטיחות לדעתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי צריך בכלל סאן-רוף באלטו ? מיותר לחלוטין.

מילא היו נותנים גלגלי מגנזיום שאין...

זה יכול להיות אחלה פיתרון עבור אנשים גבוהים :-)

the london underground is not a political movement

פורסם

ומישהו שאל למה מתרחבת המילחמה על מכוניות הסופר מיני ולמה הצעצועים האלה שנקראים מכוניות

נהיו טרנד בשוק הישראלי ?

כשמחיר הדלק בשמיים ומכונית עולה בישראל פי 2 ויותר מחו"ל , כל אחד חושב שיקנה אוטו חדש ב 60,000 שח

ויהיה בעננים ....רק שהוא שוכח שהוא קונה צעצוע לא בטיחותי עם מנוע של אופניים......:lol:

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
הייתי מוכן לוותר בשמחה על הטבה כזו.

סאן רוף בהרכבה מקומית לרכב שלא תוכנן לכך. גם ככה מדובר באחד הרכבים הכי פחות בטיחותיים בשוק, החלשה של הגג ששטחו קטן יחסית גם ככה יכולה להוריד משמעותית בבטיחות לדעתי.

אתה טועה.

מבנה הרכב כמבנה הבניין ישנן יסודות/עמודים תומכים וסתם קירות.

האיזור בו חותכים על מנת לבצע מקום לגג שמש אינו בעל חשיבות בטיחותית כלל.

אף רכב לא "מתוכנן" לחלון בגג על ידי שינוי מבנה..

אני גם הייתי מוכן בשמחה לוותר על הטבה כזאת תמורת הנחה שוות ערך וגם כי הגגות המקומים בעלי סיכון גבוה יותר לפתח חלודות עם הזמן באיזור.

פורסם
מכוניות הסופר מיני ולמה הצעצועים האלה שנקראים מכוניות

נהיו טרנד בשוק הישראלי ?

....רק שהוא שוכח שהוא קונה צעצוע לא בטיחותי עם מנוע של אופניים......:lol:

איזה קשקוש!

מבט זריז במפרט אביזרי הבטיחות של הפיקאנטו (לדוגמא) ובמפרט הטכני של המנוע יסביר לך למה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ומישהו שאל למה מתרחבת המילחמה על מכוניות הסופר מיני ולמה הצעצועים האלה שנקראים מכוניות

נהיו טרנד בשוק הישראלי ?

כשמחיר הדלק בשמיים ומכונית עולה בישראל פי 2 ויותר מחו"ל , כל אחד חושב שיקנה אוטו חדש ב 60,000 שח

ויהיה בעננים ....רק שהוא שוכח שהוא קונה צעצוע לא בטיחותי עם מנוע של אופניים......:lol:

חבר,בפעם ה מיליון,הבעיות עם רכבים כאלה הם בעליות רציניות,בכביש רגיל עם מזגן,אתה לא תרגיש שאתה מפגר אחרי שאר הרכבים,אתה יכול לנסוע 90 ו130 ויותר,אולי בתזוזה מהמקום לא תהיה הכי מהיר אתה אחרי זה אתה כמו כול השאר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נהיו טרנד בשוק הישראלי ?

כל הכבוד. איזה גבר. הפין כבר גדל?

פורסם
לפי הפרסומים האחרונים של המכירות המיני האלטו עדיין נמכרת כמו לחמניות,צריך לתת קצת זמן לראות איך ואם המכירות שלהם יפגעו ע"י המיני.

האלטו היא המיני הנמכרת ביותר בישראל ועד שסוגיית המלאי של הפיקנטו לא תיפתר, היא תישאר במקום הראשון.

פורסם

האממ, למה אתם תוקפים אותו? מה לא מדוייק במה שהוא אמר?

מי שחושב שה-4 כוכבים של רכב ששוקל 800 קילו שווים יותר מדי בתאונה שמערבת רכב משפחתי(1200 קילו) פשוט טומן את ראשו בחול.

וכן, המנועים שלהם די חלשים,יש כאלה שזה שמתאים להם, ויש כאלה שממש לא.

פורסם

אני חושב שזה יכול להיות נחמד מאוד.

סאן-רוף בסך הכל זה דבר נחמד שמשרה אווירה נחמדה ברכב.

אם היו יכולים להוריד את המחיר באלפיה - חמישים ותשע נשמע קצת יותר טוב.

מה גם שבמחיר שהם מוכרים את זה, אני חושב שהסאן רוף יתן להם איזה יתרון (קטנטן!) ליד רכבים אחרים.

אבל עדיין מפריע לי שיש לרכב הזה שלוש צילינדרם...

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
מי צריך בכלל סאן-רוף באלטו ? מיותר לחלוטין.

מילא היו נותנים גלגלי מגנזיום שאין...

כמה כבר עולה מגנזיום במידה של האלטו? 1300-1500ש''ח? סאן-רוף הרבה יותר יקר ושווה.. כל הכבוד להם.

פורסם
האממ, למה אתם תוקפים אותו? מה לא מדוייק במה שהוא אמר?

מי שחושב שה-4 כוכבים של רכב ששוקל 800 קילו שווים יותר מדי בתאונה שמערבת רכב משפחתי(1200 קילו) פשוט טומן את ראשו בחול.

וכן, המנועים שלהם די חלשים,יש כאלה שזה שמתאים להם, ויש כאלה שממש לא.

תמיד יהיה מישהו יותר גדול. מה אז? תקנה האמר?

פורסם

דרוש מחיר סביר ולא גימיק בהתקנה מקומית.

ב-54,000 אלף שח יזכה שוב להוביל את הסגמנט. כרגע במחיר שווה למתחרות האלטו כבר לא בחירה ראשונה (אפילו לא שניה).

הצעה -היבואן הראשון שישווק את הרכב בליסינג תפעולי לשוק הפרטי , ללא מקדמה ובמחיר תחרותי יזכה ברוב הקופה -המעבר לרכבים אלו נובע גם בגלל התפיסה ההולכת וגוברת של מעבר לצריכה שוטפת של שרותים במקום רכישה של מוצרים.

יכולת תנועה ב-1500 שח לחודש (כולל הכל חוץ מדלק) תבוא לשוק עוד אלפי רוכשים נוספים.

בעתיד מכירת רכבים אלו כיד שניה מיבואן עם אחריות מוגברת תבטיח שגם שוק היד שניה של אותו יבואן לא יפגע.

• תוכן חדש...