Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לעבודה כהרגלי,בדרך לעבודה יש צומת עם מצלמה וכ-200 מטר לפני הצומת רציתי לחייג לאימי ודפדפתי ברשימה בפלא' (פלא' קבוע ברכב),אני זוכר שהרמתי את הראש פעם אחת לפני הצומת כמה מטרים וראיתי אור ירוק.

אחרי שמצאתי את שמה בספר הטלפונים אני קולט שעברתי את הצומת (משהו כמו 600 מטר), הסיתכלתי במראה הפנימית המרכזית ואני רואה שבצומת שעברתי המכוניות עצרו..אז או שעברתי באור ירוק מהבהב או בצהוב או חלילה באדום! ואני באי וודאות מעצבן .

למישהו יש הסבר תיאורתי אולי?

ואם חלילה קיבלתי דוח על אור אדום ,רואים אותי ברכב? הבנתי מחבר שלי שאם אבא שלי שיש לו רשיון (אבל לא נוסע כי הוא מבוגר)יגיד שהוא נסע באותו יום ועשה את העבירה אז יעבירו לו את הנקודות(יש לציין שהרכב רשום על שמי)..אבל מצד שני זה לא שקוף שאני יעמוד ליד אבא שלי בן 60 ואני בן 22 ויגיד להם כן כן זה הוא נסע הם יאמינו לזה ?

תודה מראש.

פורסם

לפני שיתחילו לנאום לך פה אני אחסוך ויתחיל :] פלאפון קבוע או לא קבוע בזמן נסיעה אל תתעסק בשום דבר, לא פלאפון קבוע ולא חצי קבוע - גם אם החוק מתיר, בזמן עמידה תוכל לדפדף - חבל על הסיכון שלך והסיכון שיהיה כלפי אחרים.

2 אפשרויות: או שבגלל שלא היית מפוקס הסתכלת על רמזור אחר, או שעברת בצהוב מהבהב והיית בהפרש גדול יחסית מהמכוניות שמאחורייך והם עצרו.

אם קיים דו"ח ממצלמת הרמזור הדו"ח נשלח על שם בעל הרכב ולא מסתכלים באמת מי נהג ברכב, תוכל "להפיל" את הדו"ח על כל אדם שיסכים לקחת את האחריות עליו, כולל הנקודות.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

אם עברת באדום וצולמת, תפיל על אבא שלך, אתה נחשב עוד צעיר.

מה שעשית הוא לא חוקי ולא בסדר, במידה והיה קופץ ילד לכביש, שלא נדע.

בינינו, גם לדבר בדיבורית BT קבועה ברכב, שכביכול חוקית, מסיח את הדעת ומוריד ריכוז מהכביש!

לדעתי לא רואים אותך ברכב, מהסיבה שהמצלמה פועלת במהירות צמצם גבוהה, משמע לתפוס את הלוחית חד וברור גם שאתה ב100 קמ"ש, ולכן אותך יראו בשחור (וגם החלונות מסננים).

אל תפחד, הם לא יבואו להוכיח, תגיז זה אבא וזהו. (אלה אם המצב שלו יותר קשה משלך.)

פורסם

זה יותר גרוע. מדובר כאן על הורדת המבט מן הכביש למספר שניות מלאות (!) באזור הכי מסוכן בכל הכביש - הצומת. זהו מקום הדורש את מלוא תשומת הלב של הנהג, גם במעבר בירוק מלא (כי מי לידך יתקע שרכב אחר לא יעבור באדום כמו שאתה עשית?!) ועל אחת כמה וכמה כאשר הצומת מתחלפת לכתום או לאדום, והורדת המבט מהכביש וההתעסקות בטלפון - שהיא בגדר סכנת מוות בכל מצב נהיגה - מסוכנת כפליים במקרה זה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המצלמה לא אמורה לתת פלאש חזק כשהיא מצלמת גם ביום?

מסכים עם כולם בקשר לחומרת המעשה, אני עשיתי בעבר תאונה בגלל שהתעסקתי במשהו אחר ולא בכביש. למזלי זה היה במהירות נמוכה, אבל אני לא מאחל זאת לאף אחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

1. מסכים לחלוטין פה עם קודמיי - הסטת המבט מהכביש לזמן כל כך ארוך של מספר שניות רצופות, ועוד בצומת - מסוכן ביותר.

אני מקווה שהערכות המרחק שלך שגויות לחלוטין כי 800 מטר שהרכב נוסע בהן ללא נהג זה מסוכן ברמה שקשה בכלל לתפוס, במהירות של 90 קמ"ש מדובר ביותר מחצי דקה שהרכב בעצם נסע בלי נהג. (תעשה את החשבון, 90 קמ"ש=25 מ/ש)

2. מצלמות משטרתיות קבועות (מכל הסוגים) מצלמות את החלק האחורי של הרכב ורואים רק את אחורי הרכב עם מספר הרישוי בבירור, אין שום סיכוי לזהות מי נהג בפועל.

3. הסבת דו"חות ניתן לעשות ע"י שליחת 2 מכתבים (של בעל הרכב ושל הנהג בפועל) בדואר רשום.

4. נהג חדש שמורשע בעבירת רמזור אדום גורר תיאוריה מחדש, שנתיים נוספות נהג חדש וכו'.

5. מאוד לא מומלץ להצהיר הצהרות שקריות שמישהו אחר נהג. זה לא חוקי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רגע שניה עכשיו כל הצדיקים פה יגיבו לך שמה שעשית זה לא בסדר

אבל בת'כלס כל אחד שמקבל שיחת טלפון מרים את הטלפון לשניה רק לברר מי זה למשל

או אם הוא צריך לעשות שיחה דחופה לא יהיה צדיק אחד בארץ סדום שבאמת יעצור שניה בצד, אלא ינצל את ההזדמנות של פקק\האטה רצינית\אור אדום

בכל מקרה, אם צילמו אותך או אם לא קשה מאוד לפספס את המצלמה

במידה ולא צילמו אותך - אחלה הרווחת

במידה וכן, כל אחד יכול לקחת את הדו"ח עליו

אם אתה נהג צעיר מציע לך שלא לקחת את עליך.

יאללה, צאו עליי.

ג'ימיניב!

פורסם

אחרי שמצאתי את שמה בספר הטלפונים אני קולט שעברתי את הצומת (משהו כמו 600 מטר),

אבל בת'כלס כל אחד שמקבל שיחת טלפון מרים את הטלפון לשניה

מה לשנייה?!

הכישרון החדש של הפורום עבר 600 מטר, דרך צומת, ואין לו מושג מה היה ברמזור, ועכשיו אוכל על זה סרטים ורוצה להפיל את הקנס התיאורטי על אבא שלו.

אם היה פרס שבועי לחוסר יכולת להבין מציאות ולקחת אחריות, הוא היה לוקח.

לא, הבנה של הסיכון, לא הכרה בטעות, לא מחשבה שזו התנהלות לא תקינה בזמן נהיגה. שום הפנמה שבאותה מידה שאין לו מושג מה היה ברמזור, גם לא היה לו מושג מי ומה עובר (עבר) בצומת שהוא נכנס אליה.

זו ההתנהגות ואלו האנשים שהם הבעיה בכבישים שלנו. אלו שאין להם מושג קלוש למה הם חרא של נהגים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רגע שניה עכשיו כל הצדיקים פה יגיבו לך שמה שעשית זה לא בסדר

אבל בת'כלס כל אחד שמקבל שיחת טלפון מרים את הטלפון לשניה רק לברר מי זה למשל

או אם הוא צריך לעשות שיחה דחופה לא יהיה צדיק אחד בארץ סדום שבאמת יעצור שניה בצד, אלא ינצל את ההזדמנות של פקק\האטה רצינית\אור אדום

בכל מקרה, אם צילמו אותך או אם לא קשה מאוד לפספס את המצלמה

במידה ולא צילמו אותך - אחלה הרווחת

במידה וכן, כל אחד יכול לקחת את הדו"ח עליו

אם אתה נהג צעיר מציע לך שלא לקחת את עליך.

יאללה, צאו עליי.

הבעיה שגם בכבישים מהירים אנשים מדברים בפלאפון, ולא שמים לב שהם על 70 בכביש של 90, אני מזהה כאלה מרחוק.

פעם הייתי חותך אותם ובולם קצת, הם היו נבהלים ונותנים גם ברקס, היום הפסקתי לעשות את זה, הבנתי שאי אפשר לתקן את העולם.

אני פשוט מתעצבן בגלל שאני ישר ודואג תמיד שהכל יהיה מסודר וחס וחלילה אני לא יפריע לנהג אחר, והם פשוט באים ומשתינים עליי בקשת מהחלון.

זה למה יש תאונות, וזה למה הרמה של האנשים בארץ נמוכה.

אולי אני יתדנב במשטרה, אבל חבל שלא יוצא לי מזה שקל.

פורסם

בסדר אבל בואו לא ניהיה קטנוניים כלפי הבנאדם

אמר מה שעשה ולא חירטט שזה כבר פלוס

עשה משהו פסול בסדר תחליקו, לא דיבר על זה, הוא דיבר על משהו אחר לגמרי אז למה לשנות לו את כל הנושא?

יש לו הורים שיטיפו לו וזה לא תפקיד של אף אחד מאיתנו

אם נתחיל לדבר על הבעיה שיש לנו בכבישים זה לא יגמר.

הבנאדם קיבל את התשובה שלו ולפני שזה יהפוך לויכוח וללנסות ללמד אותו לקח אפשר לנעול את הנושא הזה כבר

ולשורה תחתונה לפתוח השרשור: נו נו נו ושלא יחזור על עצמו

מרוצים? :?

ג'ימיניב!

פורסם
הבעיה שגם בכבישים מהירים אנשים מדברים בפלאפון, ולא שמים לב שהם על 70 בכביש של 90, אני מזהה כאלה מרחוק.

אין דין כביש ישר ופנוי כדין צומת. אם נהיגה ודיבור בסלולרי זה פשע - הרי שמעבר צומת ודיבור בסלולרי זה פשע נגד האנושות. הצומת היא מקום הדורש את מלוא תשומת הלב של הנהג. פותח השרשור דואג האם או לא הוא עבר באדום ואני טוען שגם בירוק מלא זוהי בעיה באותה מידה - הרי כפי שהוא הוכיח לעצמו, אין שום סיבה שנהג אחר לא יעבור באדום כאשר לו יש ירוק.

עשה משהו פסול בסדר תחליקו, לא דיבר על זה, הוא דיבר על משהו אחר לגמרי אז למה לשנות לו את כל הנושא?

הרעיון האינדבידואליסטי הוא אבן הנגף של החינוך לנהיגה נכונה. המחשבה ש'כל אחד לעצמו' ושאדם אינו יכול לדאוג ולהעיר לרעהו, מונעת מאיתנו לשפר את המצב. אדם עשה טעות שיכלה לפגוע בו או, לחלופין, בכל אחד מאיתנו. צריך להוכיח אותו על טעותו עד שיבין את חומרת מעשיו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חשבתי לתומי שהוא אדם בוגר...:roll:

כשמישהו הוא נהג מחורבן, אפשר וצריך להגיד לו שהוא נהג מחורבן. אחרת, איך ילמד?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
היום נסעתי לעבודה כהרגלי,בדרך לעבודה יש צומת עם מצלמה וכ-200 מטר לפני הצומת

אחרי שמצאתי את שמה בספר הטלפונים אני קולט שעברתי את הצומת (משהו כמו 600 מטר).

בקיצור, לפי מה שאת כותב, "התנתקת" מהנהיגה לכ-800 מ', אתה חושש שאולי תקבל דו"ח, ושואל אם במידה ותקבל דו"ח אם יהיה אפשר להפיל את זה על אבא שלך ?....

:roll:

אבל בת'כלס כל אחד שמקבל שיחת טלפון מרים את הטלפון לשניה .

טוב, נצא עלייך....

אתה באמת משווה את אותה שנייה שאתה מפנה את מבטך כדי לענות לשיחה ל-800 מ' של התעסקות עם הנייד כאשר אתה יודע שאתה עומד להגיע לרמזור שדי מרוחק ממך ויש סיכוי שיתחלף האור הירוק ?

אותי פחות מטריד אם הבחור פה יקבל או לא יקבל דו"ח, יותר מטריד אותי שכמוהו יש עוד מאות\אלפים של "רכבים ללא נהג".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא אוהב את תפקיד המטיף,אבל לפני שלושה חודשים יצאתי לבילוי עם חברים בשישי בלילה ומול העיניים שלנו,כשאנחנו עומדים באדום בנתיב הימני,עבר בשמאלי רכב באדום מלא(!) ונכנס בכנף האחורית של רכב שחצה את הצומת...הרכב שחצה את הצומת הסתובב במקום כמו סביבון בערך 3-4 פעמים ונעצר,במזל כולם יצאו בריאים ושלמים,אם הוא היה פוגע בדלת האחורית זה כבר היה נגמר אחרת לגמרי כי הרכב היה מלא.

יצאנו לעזור להם,הנהג הפוגע בכלל היה בטוח שהוא עבר בירוק והיינו צריכים להסביר לו שאנחנו עמדנו בנתיב ליד כשהרמזור אדום(!!)ולמה?כי הוא בדיוק קיבל שיחה והוריד את העיניים מהכביש לשנייה לבדוק מי מתקשר.

• תוכן חדש...