Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל העניין הוא שהם גונבים מקוריים! ואני לא יוריד ג'נט מקורי וישים טאסות....

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפתרון הוא פשוט לא להתקין ג'אנטים, כמו שמישהו רשם פה מקודם. גם אני לא מוכן להתסכן בנזקים של אלפים אם לא עשרות אלפים רק בשביל פוזה וניקור עיניים. מעדיף להשקיע את הסכום במשהו שבאמת יועיל לרכב.

הפתרון הוא לא לקנות רכב! נזקים של עשרות אם לא של מאות אלפי שקלים. סתם פוזה וניקור עניים... :?

פורסם

היום בשעה 01:30 בלילה בציר מוריה בחיפה נעצר רכב פרטי על ידי כ5 ניידות, נערך בו חיפוש יסודי ואנשים נעצרו. נאמר לי שקשור בכנופיה שגנבה דלק, אבל אולי הם קשורים גם לג'נטים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הפתרון הוא פשוט לא להתקין ג'אנטים, כמו שמישהו רשם פה מקודם. גם אני לא מוכן להתסכן בנזקים של אלפים אם לא עשרות אלפים רק בשביל פוזה וניקור עיניים. מעדיף להשקיע את הסכום במשהו שבאמת יועיל לרכב.

לזה אתה קורא פיתרון?

זו כניעה! אתה נכנע לחבורת בני זונות מושתנים! תפרסם בבקשה את המספר של הזבל שגנב למזדה את הג'אנטים על ה-X5 ובואו נברר מי הבני זונות שמוכרים ג'אנטים מקוריים!

משטרת המהירות סליחה משטרת ישראל לא מצליחה לעמוד בקצב בואו נתארגן אזרחים ונלמד את האדיוט לקח!

שמשהו יבדוק כאן אם הוא מוצא את הג'אנטים שלו:

http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory.php?AreaID=5&CarAccessoryCatID=1&CarAccessorySubCatID=&CASubSubID=1&Title=&fromPrice=&untilPrice=

פורסם

טעותך מרה אתה אפילו לא מבין לאן זה יכול להתדרדר.

בפעם הבאה יפרצו לך הביתה ויגנבו אותך למטרת סחר.

איפה שלא מכבדים רכוש לא מכבדים גם בני אדם!

מסכן הבן אדם שיפרוץ לי לרכב או הביתה אני אשתמש בחוק דרומי בכל מובן המילה חוץ מלדבר הוא לא יוכל לעשות דבר.

פורסם
בוא נשאל את השאלה האמיתית כאן, מי קונה את הג'אנטים האלה?

הכמויות כבר מסחריות, זה לא ג'אנטים לשימוש עצמי, מישהו מזמין את זה, ומדובר כאן בחנות שעומדת מאחורי הכנופיה ביודעין שזה גנוב.

זה בדיוק העניין, צריך להלחם לא במי שגונב אלא במי שקונה גלגלים גנובים!

בזמן האחרון יצא לי לראות לא מעט רכבים עם ג'נטים גנובים כגון: מזדה 3 (צורה ישנה) עם ג'נט של ספיריט חדשה, פוקום ישנה עם ג'נט של מונדאו חדשה ועוד.. :x

אחת התגובות המטופשות ששמעתי.

אני מבין מדבריך שהייתי צריך לדרוש מהסוכנות לספק לי ג'נט ברזל לרכב החדש שלי שמגיע רק עם חישוקים קלים.. :?

לזה אתה קורא פיתרון?

זו כניעה! אתה נכנע לחבורת בני זונות מושתנים! תפרסם בבקשה את המספר של הזבל שגנב למזדה את הג'אנטים על ה-X5 ובואו נברר מי הבני זונות שמוכרים ג'אנטים מקוריים!

משטרת המהירות סליחה משטרת ישראל לא מצליחה לעמוד בקצב בואו נתארגן אזרחים ונלמד את האדיוט לקח!

http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory.php?AreaID=5&CarAccessoryCatID=1&CarAccessorySubCatID=&CASubSubID=1&Title=&fromPrice=&untilPrice=

אני בשוק, כל המודעות של אותו הבחור, יש לו מגוון עצום של ג'נטים מקוריים משופצים..

אני בטוח שהוא רוכש אותם מלקוחות פרטיים ומשפץ אותם :roll:

ברוב חוצפתו הוא עוד רושם שיש לתאם הגעה מראש, כמו בפרק של רמזור!

למה לא להלשין על אחד כזה למשטרה??

פורסם
זה בדיוק העניין, צריך להלחם לא במי שגונב אלא במי שקונה גלגלים גנובים!

בזמן האחרון יצא לי לראות לא מעט רכבים עם ג'נטים גנובים כגון: מזדה 3 (צורה ישנה) עם ג'נט של ספיריט חדשה, פוקום ישנה עם ג'נט של מונדאו חדשה ועוד.. :x

אחת התגובות המטופשות ששמעתי.

אני מבין מדבריך שהייתי צריך לדרוש מהסוכנות לספק לי ג'נט ברזל לרכב החדש שלי שמגיע רק עם חישוקים קלים.. :?

אני בשוק, כל המודעות של אותו הבחור, יש לו מגוון עצום של ג'נטים מקוריים משופצים..

אני בטוח שהוא רוכש אותם מלקוחות פרטיים ומשפץ אותם :roll:

ברוב חוצפתו הוא עוד רושם שיש לתאם הגעה מראש, כמו בפרק של רמזור!

למה לא להלשין על אחד כזה למשטרה??

המודעות שייכות לעסק בשם ג.מ פורטל, שמתעסקת ביבוא של צמיגים.

פורסם
אבל העניין הוא שהם גונבים מקוריים! ואני לא יוריד ג'נט מקורי וישים טאסות....

אם הג'נט הוא מקורי, אז הוא מבוטח. מקסימום יגנבו תקבל חדש מקורי עם צמיגים חדשים.

אם מדובר בג'נט מיוחד שאינו מבוטח, הייתי מרכיב 4 סטים שונים של נועלים.

לזה אתה קורא פיתרון?

מסכים איתך, אני לא מוכן להכנע לחלאות הגנבים . לא בסוג הרכב (שהוא אחד המבוקשים ע"י הגנבים) ובטוח לא בתוספות שלו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם הג'נט הוא מקורי, אז הוא מבוטח. מקסימום יגנבו תקבל חדש מקורי עם צמיגים חדשים.

העניין הוא לא רק הג'אנט עצמו אלא הנזק שנגרם לרכב כתוצאה מהגניבה ומהעמדתו על בלוקים.

אני די בטוח שהגנבים לא עושים את זה בעדינות תוך שמירה על הרכב...

פורסם

זה לא משנה מה קורה ואיך קורה.

אף פעם לא להכנע! לנו מגיע להנות מהחיים ויש זבלים שהורסים לנו את הכיף בדרך.

צריך לעשות הכל בשביל לתפוס אותם ולהחמיר בעונשים שלהם ואם צריך נצא לרחוב!

• תוכן חדש...