Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו הסיבה למה אני לא מוכן לשים ג'אנטים על הA4 שלי למרות שהרכב הגיע מהמפעל עם 17" כאלה, בשביל פוזה בשקל אני לא מוכן להסתכן בנזקים של עשרות אלפים.

הפתרון הוא פשוט לא להתקין ג'אנטים, כמו שמישהו רשם פה מקודם. גם אני לא מוכן להתסכן בנזקים של אלפים אם לא עשרות אלפים רק בשביל פוזה וניקור עיניים. מעדיף להשקיע את הסכום במשהו שבאמת יועיל לרכב.

יודעים מה שכנעתם אותי , אז אולי גם לא נתקין מערכת איכותית ברכב (אלה רדיו טייפ של סובארו DL) שלא יגנבו לנו אותה הרי היא רק לפוזה ולניקור עניים גם ככה אז לא צריך , אה וגם אולי לא נעשה פחחות וצבע לרכב כי גם ככה הוא יקבל שריטות ומכות אז חבל על הכסף הרי גם ככה צבע חדש זה סתם לפוזה וניקור עניים (כנראה) .

חברים אתם מדברים שטויות כמו שאייל אמר תרכיבו 4 סטים שונים של ברגי נעילה לג'אנטים ואזעקת ביפר ותקוו לטוב .

keep drooling im spooling :twisted:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טעותך מרה אתה אפילו לא מבין לאן זה יכול להתדרדר.

בפעם הבאה יפרצו לך הביתה ויגנבו אותך למטרת סחר.

איפה שלא מכבדים רכוש לא מכבדים גם בני אדם!

מסכן הבן אדם שיפרוץ לי לרכב או הביתה אני אשתמש בחוק דרומי בכל מובן המילה חוץ מלדבר הוא לא יוכל לעשות דבר.

אתה מדבר באוויר,

מה תעשה אם לגנב יש מבוט?

תאמין לי אם תתקשר למשטרה יעלה הבוקר והם עדיין לא יגיעו

פורסם

מארבים הם עבודה קשה ואני בטוח שהגנבים יזהו מייד את השוטרים

הגנבים עורכים תצפיות מוקדמות על היעד

לדעתי יש להתארגן לשמירה עי הדיירים וככל שזה יהיה גלוי יותר הם לא יגיעו לגנוב

כי יש אזורים אחרים יותר נוחים

תנסו את זה זה עוזר

פורסם

יימח שמם, אתה הולך משקיע ממיטב כספך שהאוטו יראה גם טוב וגם שהגלגלים ירגישו טוב עם עצמם ובאים ככה בלילה ולוקחים ולאלה שאמרו פה ברגי נעילה מניסיון בלוד לקחו לי את הגלגלים פעם אחת אתם מאמינים

וראיתי ביפו גם מישהו מפוצץ חלון וגונב רדיו דיסק ככה מול כולם בלי לעשות חשבון, לאן הגענו במדינה הזאת ולאן נגיע :?

http://www.youtube.com/watch?v=IV4VwmIV3Z0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

למזלנו יש את משטרת עפולה:-o

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אם הג'נט הוא מקורי, אז הוא מבוטח. מקסימום יגנבו תקבל חדש מקורי עם צמיגים חדשים.

אם מדובר בג'נט מיוחד שאינו מבוטח, הייתי מרכיב 4 סטים שונים של נועלים.

מסכים איתך, אני לא מוכן להכנע לחלאות הגנבים . לא בסוג הרכב (שהוא אחד המבוקשים ע"י הגנבים) ובטוח לא בתוספות שלו.

אייל,אתה בטוח שג'אנט מקורי מבוטח?

זה כאילו נכלל בפוליסה של המקיף שלך?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רבותי לצערי אתמול לאחר שחזרתי מעבודה פירקו 2 ג'נטים לשכן.

בחיפה, דרך צרפת.

בבקשו תגלו עירנות !!:evil:

untitled.jpg

פורסם

אצלי בשכונה בקרית ים גנבו לשתי מאזדה 3 את הג׳נטים והבנתי שזה מאוד נפוץ בסביבה ולעניין הx5 באמת גם אצלנו ברחוב חנתה אחת כזאת בעבר כמה פעמים ולא חונה שם יותר אז בהחלט הכיוון לחקירה לדעתי

אבל גם שוטרים בישראל סובלים מהתופעה ^_^

ImageUploadedByTapatalk1320133762.480766.jpg

פורסם

התמונה הזו צריכה להיות בת 10 שנים לערך (לפי הרכבים המצולמים), מעבר לזה לעניות דעתי (והיא באמת ענייה בעניין) מדובר בתמונה ערוכה, או שיש לנו אנשים מפגרים יותר ממה שאני מדמיין ברחבי המדינה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
התמונה הזו צריכה להיות בת 10 שנים לערך (לפי הרכבים המצולמים), מעבר לזה לעניות דעתי (והיא באמת ענייה בעניין) מדובר בתמונה ערוכה, או שיש לנו אנשים מפגרים יותר ממה שאני מדמיין ברחבי המדינה.

פחות מעשר שנים מאחורי הרכבים הנ"ל מסתתר מאזדה לאנטיס הצורה החדשה.

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

• תוכן חדש...