Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרב פעם 3 בכמה חודשים שגונבים לרכבים מהשכונה שלי ג'אנטים .

פעם קודמת זאת הייתה מאזדה 3 2008, הונדה אקורד חדשה ועכשיו מאזדה 3 ספיריט חדשה.

אם כי הפעם נאסף מעט מידע אודות החשוד. אתמול חזרתי סביב השעה 3 לפנות בוקר לביתי וקלטתי ליד אותו רכב מאזדה ג'יפ מסוג BMW X5 לבן מהדגם הקודם (2004-05) חונה והבגאז' שלו פתוח.

הבעלים עמד מאחורי הדלת האחורית כך שאי אפשר לראות אותו בברור. חשוב לציין שהרכב לא מתגורר בבניין.

לצערי הרכב לא העלה אצלי חשד ולא רשמתי שום מספר. למחרת בבוקר באותו מקום בו הוא חנה עמדה המאזדה על לבנים.

המקרה אירע בקרית מוצקין.

חשוב להפיק שני לקחים מרכזיים מהאירוע הנ"ל:

1) במידה ואתם רואים רכב שאתם לא מכירים בבניין שלכם/רחוב מבצע כל מיני פעולות בשעות לא הגיוניות , תפקחו טוב טוב את העיינים ואם צריך גם דווחו .

2) אם אתם נתקלים בג'יפ המתואר הנ"ל בשעות לא הגיוניות באזור חיפה והקריות גלו ערנות ואם צריך דווחו למשטרה!

שיהיה לכולנו סופ"ש נעים!

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על המידע, אצלנו בקריות גנבת ג'אנטים זה מכה וחוץ מזה היום כבר לא גונבים ג'אנטים רגילים אלא רק ג'אנטים מקוריים

פורסם

זו הסיבה למה אני לא מוכן לשים ג'אנטים על הA4 שלי למרות שהרכב הגיע מהמפעל עם 17" כאלה, בשביל פוזה בשקל אני לא מוכן להסתכן בנזקים של עשרות אלפים.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

ברגי נעילה יעקבו אותם לכל היותר.

לרוב אם לא לכל הברגי נעילה שמוכרים בארץ יש להם מפתחות.

אומנם יש באיביי ברגי נעילה יותר מקצועיים שאני מאמין שיהיה להם קשה יחסית לפרוץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

http://stores.ebay.com/M-A-P-S-LTD/MCGARD-LOCKING-NUTS-BOLTS-/_i.html?_fsub=9&_sid=91835399&_trksid=p4634.c0.m322

יהיה קשה מאוד לגנוב עם הנועלים האלו.

המפתח בצורת כוכב (יש מגוון רב של מידות) והחלק החיצוני לא מאפשר לפתוח בעזרתו (עגול ומסתובב סביב צירו).

למרות שאין לי ג'אנטים יקרים, הרכבתי רק כדי למנוע אפשרות לנזק יקר בהרבה משווי ה'גאנט.

פורסם
ברגי נעילה יעקבו אותם לכל היותר.

לרוב אם לא לכל הברגי נעילה שמוכרים בארץ יש להם מפתחות.

אומנם יש באיביי ברגי נעילה יותר מקצועיים שאני מאמין שיהיה להם קשה יחסית לפרוץ.

לדעתי זה יכול לעבוד על העיקרון של המנעול הגה,גיר - ניתן לעבור אותו אבל גנב שיראה כזה מותקן יעדיף להמשיך הלאה.

פורסם

בוא נשאל את השאלה האמיתית כאן, מי קונה את הג'אנטים האלה?

הכמויות כבר מסחריות, זה לא ג'אנטים לשימוש עצמי, מישהו מזמין את זה, ומדובר כאן בחנות שעומדת מאחורי הכנופיה ביודעין שזה גנוב.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
לצערי הרב פעם 3 בכמה חודשים שגונבים לרכבים מהשכונה שלי ג'אנטים .

פעם קודמת זאת הייתה מאזדה 3 2008, הונדה אקורד חדשה ועכשיו מאזדה 3 ספיריט חדשה.

אם כי הפעם נאסף מעט מידע אודות החשוד. אתמול חזרתי סביב השעה 3 לפנות בוקר לביתי וקלטתי ליד אותו רכב מאזדה ג'יפ מסוג BMW X5 לבן מהדגם הקודם (2004-05) חונה והבגאז' שלו פתוח.

הבעלים עמד מאחורי הדלת האחורית כך שאי אפשר לראות אותו בברור. חשוב לציין שהרכב לא מתגורר בבניין.

לצערי הרכב לא העלה אצלי חשד ולא רשמתי שום מספר. למחרת בבוקר באותו מקום בו הוא חנה עמדה המאזדה על לבנים.

המקרה אירע בקרית מוצקין.

חשוב להפיק שני לקחים מרכזיים מהאירוע הנ"ל:

1) במידה ואתם רואים רכב שאתם לא מכירים בבניין שלכם/רחוב מבצע כל מיני פעולות בשעות לא הגיוניות , תפקחו טוב טוב את העיינים ואם צריך גם דווחו .

2) אם אתם נתקלים בג'יפ המתואר הנ"ל בשעות לא הגיוניות באזור חיפה והקריות גלו ערנות ואם צריך דווחו למשטרה!

שיהיה לכולנו סופ"ש נעים!

אני גר במוצקין, והג'נטים על הוולוו שלי דיי יקרים לי =\ תאמר לי בבקשה באיזה איזור ראית את הX5 המדוברת?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

שים ברגי נעילה ואפילו סנדל עד יעבור זעם.

כמו שאמרו יש סיכוי שהם יסתכלו על הברגי נעילה ויעדיפו לא להתעסק,אלא אם מישהו ממש רוצה את הג'אנטים שלך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
כתבה שהתפרסמה היום בידיעות חיפה:

http://www.yedhaifa.co.il/?211-14-3160

ציטוט של אחד האזרחים שחיים שם מתוך הכתבה: "הם גונבים את הצמיגים, מנקבים את מיכל הדלק וגונבים את הדלק, ובמקרים שהם לא מצליחים או לא רוצים לגנוב את הצמיגים של רכבים נוספים, הם דואגים לנקב אותם. המצב משאיר אותנו בתחושה של חוסר אונים על אף שהמשטרה עושה את מיטב המאמצים לעזור לנו במסגרת המשאבים העומדים לרשותם. בשני הלילות האחרונים אנו מקיימים תורנות שמירה בין הדיירים ואף שוקלים לשכור את שירותיה של חברת שמירה עד שנקים מחסום או שער בכניסה".

הגנבים עובדים בשיטה של מאפיה כאשר הם מאיימים על כולם אז גם אם תזמינו אומים מיוחדים זה לא אומר שלא תצטרכו להחליף 4 צמיגים פלוס מי יודע כמה שריטות על הצבע של האוטו או אפילו שפיכת חומצה על הפח (השמועה אומרת שפחית קולה עושה שמות לצבע).

מה שאני אומר, זה שהמצב הזה במדינת חוק הינו אבסורד וזה שהמשטרה לא מצליחה לגרום לתושבים להרגיש בטוחים כבר כמה שנים(היה גם קישור ארוך בנושא - אולי כדאי לשרשר) באחד מכמה דרכים, להציף את המקום בניידות, לעשות עבודת בלשות ולהתחקות אחרי גניבה של גנטים, לעבוד בשיטה ההפוכה ולמצוא מי הבחור שמזמין את הגאנטים ולייבש את השוק ועוד כמה שאני לא חושב עליהם כרגע, זה פשוט ציון נכשל למשטרה.

:king:

פורסם

הפתרון זה לקנות אזעקת ביפר.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

הפתרון הוא פשוט לא להתקין ג'אנטים, כמו שמישהו רשם פה מקודם. גם אני לא מוכן להתסכן בנזקים של אלפים אם לא עשרות אלפים רק בשביל פוזה וניקור עיניים. מעדיף להשקיע את הסכום במשהו שבאמת יועיל לרכב.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...