Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אמי שתחיה מתלוננת מזה זמן שראיית הלילה שלה בנהיגה היא גרועה, וכי היא חוששת לנהוג מרדת החמה.

אמש לקחתי את הרכב שלה, מאזדה 2 דינמיק מודל 2008, לנסיעה מנהלתית ולרגע חשבתי שלקיתי גם אני, אממה התברר שהשמשה הקדמית מכוסה מבפנים בשכבה שומנית דקה שאוטמת את השמשה כל אימת שרכב מגיע ממול או כשעוברים תאורה כלשהי. נסיעת בוקר מול השמש היא בלתי אפשרית...

ניסיתי להסיר את השכבה באמצעות סנו לחלונות, אבל לא הצלחתי להסירה לחלוטין, ועדיין רואים סימני מריחה.

האם טאף סטאף יעזור מבלי להזיק לשמשה?

מה הגורם לשכבת הלכלוך הזו? חומרי ניקוי זולים של מכוני שטיפה?

תודה רבה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שימוש בחומרים לא נכונים, הצטברות אדים וכל מיני אדים שומניים שפולט הגוף.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קודם נקה כמה פעמים עם בד ומים רגילים, שטוף את הבד אחרי כל פעם עד שתראה שלא יורד יותר לכלוך ורק אחרי זה נקה עם סנו לחלונות

פורסם

ספריי זול לסקאיי יכול לגרום בהחלט להופעת כתמים שמנוניים על השמשה, כאשר הוא מתחמם ומתאדה בשמש (בגלל זה אני משתמש ב STP Son of a gun :-D ).

בכל מקרה, ערבב חומץ עם (ממש) טיפה מים, ושפשף את הצד הפנימי של החלון. הקפד שהתערובת לא תנזל על לוח השעונים או כל פלסטיק אחר. לאחר מכן עבור עם נייר עיתון (רצוי כמה שפחות מודפס, ולא נייר כרומו).

RS כתב:

שימוש בחומרים לא נכונים, הצטברות אדים וכל מיני אדים שומניים שפולט הגוף.

מעניין מאיפה האדים השומניים הללו מגיעים.. :roll:

פורסם

אור, בוצק ומתן תודה רבה.

אני אנסה לסייע לה לפי ההנחיות שלכם - גם לניקוי וגם להקפדה שלא יקרה שוב.

מתן - תודה על ההמלצה על SOAG, אני גם אקנה כזה לרכב הראשי שלי. עריכה: תודה גם על העיצה ביישום החומר.

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אור, בוצק ומתן תודה רבה.

אני אנסה לסייע לה לפי ההנחיות שלכם - גם לניקוי וגם להקפדה שלא יקרה שוב.

מתן - תודה על ההמלצה על SOAG, אני גם אקנה כזה לרכב הראשי שלי.

רק תשתדל לא לרסס את התרסיס הזה ליד החלון אלא להשתמש במטלית מיקרופייבר ספוגה בחומר ולאחר מכן מעבר נוסף במטלית יבשה.

פורסם

חומץ עם מים יחסוך לך המון שפשופים בעניין הזה. תקפיד לשים משהו על הדש בורד אולי מגבת או עיתונים למקרה שיטפטף

פורסם

אתמול ניסיתי את מה שהרבה אומרים פה, מטלית מיקרו-פיבר ונוזל חלונות, חייב לומר שב10 דקות והרבה כוח, השמשות חזרו ליהיות חדשות ברכב (בן 16), והרבה יותר כיף לנהוג בו.

כנראה המגני שמש ששמים בחניה, היא שמה אחד מפלסטיק.

זה עבודה קשה להוריד את זה, כי צריך הרבה מאוד כוח, וזה מהצד הפנימי, אין קונטרה.

תתיז קצת את הנוזל חלונות ותן לו להשאר, להתחיל להמיס את כל החרא.

אם זה לא עוזר, תשקול שימוש בחומרים חזקים יותר.

פורסם
חומץ?? :shock: זה לא מסריח בלאט אחר כך?

חומץ אומנם מסריח מעט, אבל מעלים את שכבת השומן בצורה קלה יותר מכל חומר יעודי - ושומר על כך לפרק זמן ארוך יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם כבר בשמשות עסקינן. (אני אפתח אשכול במידה ולא יענו לי, פשוט זה על הדרך).

בקוואליר, אתמול ניקיתי אותה עם מטלית מיקרו-פיבר והרבה הרבה נוזל חלונות, השמשה הקדמית חזרה ליהיות כמו ביום יציאת מהמפעל, שקופה כמו אוויר.

אבל החלון של הנהג ושל הנוסע ליד הנהג, כאילו הזכוכית עכורה (בשמש של צהריים, מפריע מאוד בצמתים), השקעתי שם הרבה מאוד כוח וניקיתי אותם ב3 סטים (סט=מרטיב עם מים את החלון, מעביר את המיקרו פיבר, שם הרבה נוזל על הצד השני שלה מעביר טוב טוב בכל הכוח, אחר כך מעביר עם הצד השני, ואז לסיום מייבש עם נייר תעשייתי.) אני שוטף את המטלית אחרי שאני מעביר עם הנוזל. אם לא היא נשארת שחורה.

מה יכולה ליהיות הבעיה, מה ניתן לעשות?

• תוכן חדש...