Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פתוח להצעות יד 2 אבל אני דיי מעדיף יד ראשונה מפני שאם אני יקנה יד שנייה וחרי חודש ילך המגבר,לא יהיה לי למי לפנות ואז הלך הכסף.

הערה:

במגבר 4 ערוצים אני צריך מינימום 100W RMS.

בכל מקרה שלחתי הודעה לארזה..האם הדגם של המגבר שלו מומלץ?..מישהו מכיר את המגבר שלו?..איך הוא מגביר,אם עבר תיקוני מעבדות וכו'?

פורסם

אם אתה קונה מליאור ארזה אתה יכול להיות רגוע , בחור אמין וישר.

המגבר הזה הוא מהתקופה שרוקפורד תיכננו וייצרו מגברים בארה"ב ולא כמו היום במזרח , אתה יכול להיות שקט בנוגע לאמינות המגבר והוא מעולם לא עבר תיקון כלשהו.

קשה לי להאמין שבתקציב שלך תמצא משהו שמתקרב לזה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...