Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההגה של 26-453

lulisa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה קטע, בדיוק ששחררת את ההגה, הפקידה "שלך" (זו עם המחשוף) התקשרה

לפקידה "שלי" (סתם בהמה) מהדואר, זו שלפה פצירה ושייפה את ציפורן הבוהן שנשברה לה,

אח"כ כסיימה את השיחה צילצלה לשולה ושניהן ליכלכו על הפקידה "שלך" (עם המחשוף)!

לקח לי רק 35 דקות לשחרר חבילה מאנגליה של שש תושבות גומי חיבור בית המצבר

לגוף....

איזה כייף בדואר, לפחות פגשת את ליאור - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כתיבה מדהימה,כתמיד.

הלוואי הייתי יכול להתייחס ל"אונס" שאנחנו עוברים ע"י משרדים ממשלתיים בכזאת שלווה,אני בעיצומה של חוויה דומה,

אני מתבייש להגיד שזה גורם לי לעירעורי חרטה על העובדה שאני אזרח שומר חוק, משלם מיסים ועושה 40 יום מילואים בשנה.:evil:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי הסיבה היחידה לכל ההגבלות הטיפשיות האלה זה כדי למנוע מאנשים לצרוך חלפים בצורה עצמאית (כדי שמישהו יוכל למכור להם בפי 5 מהמחיר המקורי).

זה עניין של חזירות במסווה של בטיחות.

אה, וגם ההגה נראה מעולה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מכס כללי: 209

מס קניה: 709

מע"מ: 704

אגרת מחשב: 34

אגרת ביטוח: 39

סה"כ לתשלום 1695 ש"ח

החלק משלם 6% מכס 12% מס קניה ו 16 % מע"מ

החלק שעלה לך כ 1200 ש"ח ( 200 ליש"ט ) חושב כאילו ערכו לצרכי מכס 3483 ש"ח כפול 6% = 209 ש"ח

לצרכי מס קניה 3483+209 = 3692. פטנט נבזי בו מעלים את הערך לצרכי חישוב מס קניה נקרא תמ"א במקרה שלך 60%

לכן לצרכי מס קניה ערך החלק כבר שווה 5907 ש"ח 12% על הסכום הזה אכן 709 ש"ח

ולצרכי מע"מ כמובן מוסיפים את ה 709 ל 3692 ש"ח וקיבלנו 4400 ש"ח כפול 16% ואכן יש לנו 704 ש"ח

בהנחה שההובלה עלתה לך 300 ש"ח מגיע לך חזרה 934 ש"ח. כמובן שאם ההובלה עלתה פחות מגיע לך החזר גדול יותר.

הפראיירים רק מתחלפים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קודם כל, ההגה באמת מדהים!

חוץ מזה, מישהו צריך לעשות סדר בכל הענין שנקרא דואר חבילות, לאף אחד אין מושג לפי מה הם גובים שם.

פרט אחד הטריד אותי בכל הכתבה: נסעת לחו"ל, ושלחת את ההגה לארץ בדואר? למה????? זו הדרך היחידה השפויה להביא חלקים - איתך, במזוודה.

לאחרונה קניתי באי ביי סט מושבים מדהים למרצדס (ריקארו מקוריים של מרצדס, אחחח איזה כיף) שעלו לי 80 פאונד. חשבתי לעצמי, כמה גרוע זה כבר יכול להיות ושלחתי אותם דרך הים. אחרי שעברתי את ראובן ברדה החולירה שחייב אותי באישור ממוסך מורשה מרצדס שהמושבים מתאימים לאוטו (איך הם אמורים לדעת את זה לכל הרוחות??!!!) יצא ששילמתי 2400 ש"ח על הובלות, מכסים וכל מיני ירקות למיניהם. אה, וזה לקח גם חודשיים.

פורסם

העם דורש צדק תחבורתי!!!

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

בחישוב פשוט,

יותר זול וגם מהנה לקנות כרטיס טיסה להגיע לספק/קים לקנות את החלק+חלקים נוספים שצריך ואולי גם בשביל חברים לאכול פיש אנד ציפס לספוג קצת אווירה(לא של המהומות מעכשיו) ולחזור לארץ הקודש.

עם החלקים ביד.

אז נכון שזמן זה כסף, אבל ריצות מיילים פקסים ועצבים מול פקידי הרשויות זה בריאות שמקצרת את החיים וזה מעבר לכסף.

יום טוב לכוווולם :wave2:

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
בחישוב פשוט,

יותר זול וגם מהנה בתנאי שלא נתפסת במכס לקנות כרטיס טיסה להגיע לספק/קים לקנות את החלק+חלקים נוספים שצריך ואולי גם בשביל חברים לאכול פיש אנד ציפס לספוג קצת אווירה(לא של המהומות מעכשיו) ולחזור לארץ הקודש.

עם החלקים ביד, ואז נתפסת עם הז..ן ביד

אז נכון שזמן זה כסף, אבל ריצות מיילים פקסים ועצבים מול פקידי הרשויות זה בריאות שמקצרת את החיים וזה מעבר לכסף.

יום טוב לכוווולם :wave2:

אם עד היום אפשר היה להבין כי הזעם הוא על קבלת אישורים וטרטורים בנושא זה ,מסתבר כי שוחטים אתכם בגביית מיסים בלתי חוקית בעליל כאילו כל אספן הוא מינימום יצחק תשובה או נוחי דנקנר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פעם אחרונה שהבאתי לבד זה הלך ככה

נגיד הבאנו מוצר שעלה 100 דולר ועוד 50 דולר משלוח

מכס היה 6 אחוז מ 100

במידה ויש טופס ירוק אורגינלי (סרטיפיקט אוריון לא משלמים מכס) צילום לא שווה כלום .

מס קניה הוא 100 מוצר ועוד 60 אחוז שזה 160 ומפה גוזרים 12 אחוז

ומעם כמובן על הכל

במידה ומשחררים בבן גוריון תוסיפו 80 שח עמלת מוכס ו 20 - 40 שח חניה

אחרי לא מעט משלוחים שעשיתי ,הגעתי למסקנה שיותר פשוט להביא דרך יבואנים ולשלם בין 80-100 אחוז ממחיר המוצר

ברוב התחשיבים שעשיתי הגעתי למסקנה שזה לפעמים יוצא יותר זול אם מחשבים זמן עבודה שמפסידים .

יכול להיות שהחישוב השתנה

ככה זה היה לפני שנתיים בערך

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...