Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא תודה אחי פשוט לא ראיתי שרשמת יש לי רק עוד שתי שאלות קטנות

נכון מחברים את כל הרמקולים למגבר?

האם יש למגבר כניסה של חיבור אוזניות כזה שאני יוכל לחבר ישירות את הפלאפון שלי?

קוראים לזה חיבור AUX וזה נמצא ברדיו דיסק , בהנחה וקיים בדגם.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

יהיה לך קשה להשיג מגבר קרמי (זה סוג של בדיחה פנימית של שוכני הפורום ואדי בראשם :lol::-))

לגבי הרמקולים שלך אין באמת צורך במגברים כל כך חזקים וכל כך איכותיים

כל מגברי המדף שמייצרים 4 כפול 50-70 וואט RMS יעבדו נפלא בשבילך

ישנם המון אופציות של מגברים טובים בסביבות מחירי 900-1200 ש"ח

סך הכל הפיונירים שלך הם רמקולים מאוד נצילים ואין צורך בהרבה כח כדי להפעילם כנ"ל גם הסאב שמריח מתח של הלד של השלט וכבר הוא מתחיל לפרפר

אז בגדול חפש מגבר מותג עם הנתונים האלה ונסה להימנע מכל מגברי המדבקה הסיניים למינהם

בהצלחה

דרור

פורסם
כנ"ל גם הסאב שמריח מתח של הלד של השלט וכבר הוא מתחיל לפרפר

אז בגדול חפש מגבר מותג עם הנתונים האלה ונסה להימנע מכל מגברי המדבקה הסיניים למינהם

בהצלחה

דרור

מה זאת אומרת הסאב לא איכותי כל כך הוא יהרס מהר?

פורסם

ממה שהבנתי אתה רוצה לקנות

משמע עדיין לא קניתה אני ממליץ לך בחום לרדת מהרכיבים הנ"ל

ולציין תקציב עם פירוט הרכיבים שבהם אתה מעוניין.

פורסם

אני רוצה 2 טוויטרים 2 רמקולים וסאב ומגבר תקציב 3000 שקל אפשר לחרוג

אני רוצה שישמעו נקי איכותי וחזק מאוד ושהמערכת תעמוד לזמן רב אני אשמח לעוד הצעות

פורסם

טוב,

ההמלצה על המגבר תהיה בתחתית התגובה מתחת לקו הפרדה.

הבטחתי משהו ולכן אקיים - קודם כל אני אציין שתפסתי איזה חיידק הבוקר ומאז אני פשוט משתין מהת#)! אני מתפרק מחום :-D מרגיש כאילו שהברכיים נמצאות לי בתחול...

לגבי הבדיחה, הפארסה על המגבר הקרמי בשרשיר אחר שננעל היום.

אני אתחיל בשאלה - האם מישהו יודע מה הקשר בין המגבר הלכאורה קרמי לבין הגורם הישיר למוות של אילן רמון?

מעניין הה? או קיי - אני בטוח שכולכם שמעתם על איזה ארגון קטן שנקרא סוכנות החלל הלאומית של ארה"ב או בשם הקצר שלהם... NASA

אני מתאר לעצמי שחלקכם בוודאי יודעים שאנו חייבים הרבה מאוד דברים והמצאות טכנולוגיות לנאסא כמו למשל - דבקים... (סופרגלו, כל מיני מסטיקים אקריליים, כל מיני ליקוויד ניילס וסופר 8 למינם כן כן) דלקים -> דלק סילון משופר, תא דלק על בסיס מימן ועוד ועוד ועוד

כמו שאתם בוודאי מתארים לעצמכם, אחד האתגרים שעמדו בפני נאס"א עם מעבורות החלל שלהם זה נושא החזרה לאטמוספרה, כי מעבר לחישוב הזווית הקריטית, המעבורת בכל זאת מתחילה לבעור ולהגיע לטמפרטורות מטורפות בזמן הנפילה חזרה לכדור הארץ אז...

איך הם פתרו את זה? נכון - אריחים קרמיים... מתחיל להשמע לכם מוכר???

אתם זוכרים למה המעבורת שאילן רמון היה עליה התפרקה? - כי אריח קרמי שכזה נשבר ונפל ממנה, מעטה החום של המעבורת נפרץ והאש חדרה פנימה ופוצצה את המעבורת על כל יושביה.

עכשיו...

אם פותח השרשיר הקודם חושב שהמעגבר שלו זה נצר לאותו אריח שנפל - הוא קצת טועה.

מה שהוא חושב שהמגבר שלו עשוי ממנו זה לא בדיוק החומר הזה אלא סוג של איזוטופ נקרא לזה.

כעבור מספר שנים רבות (משהו כמו 4 עשורים) מדענים יוצאי נאסא הקימו את המעבדה הקרמית הראשונה - ראו ערך ceramics labs ויצרו חומר שנקרא CERAMICS שהוא בעצם חומר קל מפלדה בהרבה, חזק ממנה בערך פי שתיים, אם משחיזים אותו הוא גם חד ממנה ועמיד ממנה ומה שהכי חשוב הוא הרבה יותר עמיד לחום וזול לייצור... היום אפשר למצוא סכינים קרמיות שהן חדות כמו תער ולא צריך להשחיז אותן, הן גם קלות מאוד וזולות מאוד - יש לי בבית סכין וקולפן קרמיים - משהו משהו :-P

שברולט קורבט כידוע לכם מייצרת את הבודי של חלק מהמכוניות שלה מCERAMICS והיום גם מפלסטיקים מאוד מיוחדים.

המגבר הזה אולי בעל גוף שצופה בחומר הזה או אולי אפילו חלקים ממנו עשויים מהחומר הזה אבל היתרון היחיד שיש לדבר הזה הוא פיזור חום טוב ושם זה נגמר - המגבר הוא עדיין מגבר מדבקה כמו כל מגבר מדבקה אחר... ואם זה היה החומר האמיתי שממנו נאסא משתמשים - הוא כנראה היה לוקח משכנתא על המגבר הקטן הזה.

בדיוק כמו הטוויטרים הקרמיים של טנג בנד שהם ממש לא קרמיים אלא הם מצופים בשכבה דקה של חומר קרמי.

עד כאן לגבי הרקע ל"קראמי" הזה.

--------------------------- המלצה למגבר -------------------------------

לפותח השרשיר יש תקציב של 1500 שקלים שיכול להמתח קצת בואו נאמר 2000

לדעתי יש מצב אולי שכדאי לו לבדוק אם סאן דאון 100.4 נכנס לו כאן בתקציב כי זה פשוט יהיה מגבר פנטסטי בתמורה אדירה למחיר.

הייתי בודק גם סלסטרה FA

הייתי בודק אפשרות לTRU S44 שהוא מבחינת האיכות העליון כאן - ההספק לרמקולים שהוא ציין צריך להיות לדעתי מתאים.

הייתי בודק אם יש מצב שמגבר של הרץ מסדרת EP נכנס לתקציב - ממש לא יודע כמה הם עולים.

אבל בתכלס - בשביל הרמקולים שיש לו - הJBL ברירת המחדל הוא כמעט אובר קיל...

לפותח השרשיר - תרגיש חופשי לפנות אליי בהודעות פרטיות לגבי ייעוץ והכוונה של יבואנים לציוד שרשמתי מעלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה אחי אבל לפי מה שאמרו לי לא כדי לי לקנות את המערכת הזו

אז מה אתה אומר בעיקרון אני רוצה 2 טוויטרים 2 רמקולים וסאב ומגבר תקציב 3000 שקל אפשר לחרוג

אני רוצה שישמעו נקי איכותי וחזק מאוד חזק ושהמערכת תעמוד לזמן רב יש לך איזה רעיון

פורסם

אתה מתכוון בזה שהמערכת תעמוד לזמן רב - הכוונה היא כאשר הרכב כבוי?

תשכח מזה... בטח שלא כשמדובר במערכות עתירות הספק.

עדיף שתתקין 6*9 נחמדים מאחורה במקרה כזה ותסגור עניין.

נראה לי שאתה עדיין לא בשל ואתה הולך על כל מה שאומרים לך - תגיע למפגש ותתרשם ממערכות, מה שאהבת - לפי זה תקנה...

בקרוב, תחילת אוגוסט הולך להיות מפגש מאוד גדול בנתניה (השבת הראשונה של אוגוסט) מציע לך לבוא.

אבל אם אני קורא נכון - בוערים לך הקוצים ואתה תוך יומיים תקנה מערכת שכנראה... תתחרט עליה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

{אני כבר מחכה למפגש מרכז עוד חודש פלוס}

לגבי המגבר והקומפוננט לך על מה שאמרו קודמי (1004 ודוטק)

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית

• תוכן חדש...