Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסנן הקניסטר הניראה בתמונה, תפקידו לשמש כמיכל אגירה של דלק החוזר לטנק, ולכן קיים בו של יציאות:

1- יציאת דלק לקרבורטור או למשאבה.

2- החזרת דלק לטנק.

3-כניסת דלק לקניסטר.

הקניסטר מונע ריח דלק ומונע תת לחץ בטנק הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צביקה ידידי

מי אני שאתווכח עם בעל מקצוע ברמת הידע והנסיון שלך

איך זבוב קצוץ כנף יעמוד מול הנשר הגדול..?

סה"כ ניסיתי להבין בצורה שטחית אפילו, כיצד המערכת פועלת. זה עניין אותי, הסקרנות זה חטא ?

מודה לך על העזרה

G-D will give me justice

פורסם
מסנן הקניסטר הניראה בתמונה, תפקידו לשמש כמיכל אגירה של דלק החוזר לטנק, ולכן קיים בו של יציאות:

1- יציאת דלק לקרבורטור או למשאבה.

2- החזרת דלק לטנק.

3-כניסת דלק לקניסטר.

הקניסטר מונע ריח דלק ומונע תת לחץ בטנק הדלק.

בברכה

צביקה

תודה .

G-D will give me justice

פורסם

בנוגע להנעה (או ההנאה..) בדחיפה... - עקב שלל שמועות\מיתוסים (?) על אפשרות ל"מנוע תקוע" לאחר שלא הונע הרבה זמן, הרי דחיפת הרכב תדחוק במנוע להסתובב אם ירצה או לא ירצה , ותהא יעילה יותר מנסיון הנעה של סטרטר מצ'וקמק . הלא כן ?

G-D will give me justice

פורסם

בעזרת המתנע הסטרטר, ניתן לבדוק בקלות יותר עם המנוע מסתובב.

סיבוב אחד של המתנע, ויש תשובה לשאלה האם מנוע תפוס, ואני הבנתי שניסיון התנעה ראשון, שלא הניב תוצאות, גרם לך לדחוף את הרכב, ולכן אין קשר בין זבוב לפיל, כל בר דעת אמור להבין שהתנעת מנוע בדחיפה לא תעזור באם הקרבורטור ריק מדלק.

אין לי בעייה כלל עם הסקרנות שלך, בשביל זה אני נמצא בפורום ,בשביל לספק את הסקרנות שלך, ושלא על מנת לקבל שכר עבור כך, אל תשכח זאת.

בברכה

צביקה

פורסם
ניקוי קרבורטור באיזור שלי (גילי נחום בחולון) עולה 400 שקל .

מרגע לרגע נוספים חלקים נוספים שנדרשים ליישור הקו....ולא מדובר פה בGT500....

במחיר הזה (2000 אגרת רישוי, 500 אלטרנטור, 400 ניקוי קרבורטור, ואולי עוד 300-400 ניקוי רדיאטור.., ברקסים צלחות ורפידות, צמיגים יבשים וכו' וכו') אפשר להביא רכב חדש..

היתרון ברכב הנוכחי שהמנוע , הגיר , הקלאץ', ומערכת המיזוג שכוללת מדחס , צנרות, גז ,פלסטיקה רלוונטית - הכל הוחלף בחדש\משופץ וידוע לי שעובד בצורה תקינה.

שלום רב !

תן לי להבין אתה מדבר על2000 שקל, תשלום לשני טסטים, האם הרשיונות לא הוקפאו, בזמן שהרכב עמד שנה וחצי?

בברכה

צביקה

פורסם
שלום רב !

תן לי להבין אתה מדבר על2000 שקל, תשלום לשני טסטים, האם הרשיונות לא הוקפאו, בזמן שהרכב עמד שנה וחצי?

בברכה

צביקה

לצערי לא..:-(

בנוגע לענייננו:

בדקתי את המשאבה על פי הוראותיך ועצותיכם, והתגלה שהמשאבה לא פעילה.

לאחר שהזרמתי בכוח דלק אל תוך המשאבה על ידי שאיבה אוראלית דרך הצינור שמחבר בין המשאבה לקרבורטור...(מסתבר שדלק לא טעים בכלל..)

המשאבה קמה לתחייה !!

והרכב מניע ונוסע יפה

רב תודות לכולכם :-P

G-D will give me justice

פורסם

אני ממליץ לך בכל זאת להחליף את כל צינורות הדלק, לפחות את אלו שאתה רואה.

משאבה לא הצליחה לבנות לחץ "על יבש" ככל הנראה בגלל משיכת אוויר דרך צינורית דלק יבשה.

אחרי שהזרמת דלק יזום הצינורות נרטבו וחלק מהסדקים נאטמו.

אם זה המצב - לאחר שהאוטו יעמוד יום-יומיים שוב לא תצליח להניע.

פורסם

הוחלפו צנרות דלק.

הרכב נוסע יפה מאוד, לא מקרטע ולא כלום.

הבעיות כרגע הן:

ריח דלק חריף בתא הנוסעים.

טורים גבוהים שאינם מתאזנים\יורדים

נורת צ'וק דולקת גם כשהצ'וק לחוץ

והאוטו שותה דלק ברמות מטורפות....

כיוון קרבורטור?

G-D will give me justice

פורסם

בעיית הטורים הגבוהים בסרק - סודרה. (כיוונון קטנטון לבורג)

ריח חריף של דלק בתא נוסעים עדיין נשאר.

יש לציין ששלל הצנרות שמחוברים לפילטר האוויר, נמצאים כרגע בסבטוחה ורובם לא מחוברים. - יש לזה השפעה על ריח דלק בתא הנוסעים?

שאלה נוספת:

האם אתם מכירים בעל מקצוע שמתעסק בהלחמות וצנרות בחולון? יש חור באגזוז שפשוט מוציא אותי מדעתי.

G-D will give me justice

פורסם

הצינור שאמור להיות מחובר לפילטר אוויר זה נשם מנוע, הוא יכול לגרום לריח של דלק חזק מאוד.

אבל זה יהיה ריח של גזים שרופים, לא ריח של דלק טרי.

פורסם
הוחלפו צנרות דלק.

הרכב נוסע יפה מאוד, לא מקרטע ולא כלום.

הבעיות כרגע הן:

ריח דלק חריף בתא הנוסעים.

טורים גבוהים שאינם מתאזנים\יורדים

נורת צ'וק דולקת גם כשהצ'וק לחוץ

והאוטו שותה דלק ברמות מטורפות....

כיוון קרבורטור?

גרגמל שלום רב !

כפי שבוקי ידידי כתב, צינור נשם של מחובר ישירות ממכסה שסתומים, לבית מסנן אוויר, פולט גזים מסריחים ומחניקים, החודרים גם מפתחי איורור, וגם דרך החלונות הפתוחים.

בנוגע לריחות הדלק, בדוק אטימות מכסה מצוף שפורק, ואולי לא הוחזר למקומו בצורה הראויה, ובדוק חיבור צנרת לטנק הדלק של חובר וחוזקו היטב בעזרת בנד חובק.

המשך לבדוק תצרוכת דלק, כמדומני שתופתע לרעה.

סדר את צינור הפליטה, משום שגזים רעילים יחדרו בנקל לתא הנוסעים, גם אם החלונות סגורים(במידה ויש שימוש במזגן), ובוודאי גם עם חלונות פתוחים.

בברכה

צביקה

פורסם
הצינור שאמור להיות חובר לפילטר אוויר זה נשם מנוע, הוא יכול לגרום לריח של דלק חזק מאוד.

אבל זה יהיה ריח של גזים שרופים, לא ריח של דלק טרי.

נשם המנוע מחובר היטב לפילטר האוויר.

ישנם צינורות ואקום נוספים שאמורים להתחבר לפילטר האוויר - הם, אינם מחוברים.

הריח שישנו בתא הנוסעים הינו של דלק טרי . כזה שאם אני אסגור את החלונות באוטו אני איטשטש ואפול לשינה עמוקה

G-D will give me justice

פורסם
גרגמל שלום רב !

כפי שבוקי ידידי כתב, צינור נשם של מחובר ישירות ממכסה שסתומים, לבית מסנן אוויר, פולט גזים מסריחים ומחניקים, החודרים גם מפתחי איורור, וגם דרך החלונות הפתוחים.

בנוגע לריחות הדלק, בדוק אטימות מכסה מצוף שפורק, ואולי לא הוחזר למקומו בצורה הראויה, ובדוק חיבור צנרת לטנק הדלק של חובר וחוזקו היטב בעזרת בנד חובק.

המשך לבדוק תצרוכת דלק, כמדומני שתופתע לרעה.

סדר את צינור הפליטה, משום שגזים רעילים יחדרו בנקל לתא הנוסעים, גם אם החלונות סגורים(במידה ויש שימוש במזגן), ובוודאי גם עם חלונות פתוחים.

בברכה

צביקה

טוב מאוד שהזכרת לי את עניין מצוף הדלק ! אני באמת ניתקתי אותו בהתחלה כשחשבתי שהמשאבה ממוקמת בטנק, וכשהחזרתי את הצינורות לא חיברתי אותם עם בנדים חובקים ! תודה !

בעניין נשם המנוע הוא מחובר היטב לפילטר האוויר. אך שוב, שאר הצינוריות שאמורות להתחבר לפילטר האוויר - משוחררות.

דיברתי עם ינקו קרבורטורים , וכנראה אכניס אליהם את הרכב לשיפוץ קרבורטור.

זאת לאחר שאסדר את החור בצנרת הפליטה. יש בעל מקצוע מועדף ?

G-D will give me justice

• תוכן חדש...