Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן טידה שנת 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ארצה לשמוע את חוות דעתכם על הרכב ניסאן טידה ביזנס שנת 2009

האם הרכב נחשב לאמין?

האם הוא חסכוני בדלק?

האם התיקונים שלו יקרים?

ובכלל, האם כדאי לחשוב בכיוון שלו?

תודה רבה.

פורסם

הפחד זה שהתיקונים יעלו יקר בטירוף כמו תיקונים של רנו שזה שחיטה....

חוץ מזה ששקלנו לקנות אצל קרסו, ויש אתרים שבטוקבקים ממש יורדים על החברה הזו שזה קצת מפחיד:)

פורסם

מבחוץ מכוערת לאללה. מבפנים ממש מפתיעה לטובה- חתיכת רכב מרווח...

ממעט הפעמים שהייתי באחת כנהג ונוסע התרשמתי לחיוב.

בהחלט אופציה מעניינת ברמת המחיר שלה

פורסם

תחשוב,במחיר שלה עם טיפת התאמצות אתה יכול לרכוש טויוטהֱ!

מעבר לעניין של טיב הרכב

בטויוטה אין רצועת טיימינג,אין כאבי ראש,והכי חשוב אין קרסו!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כן ובטח הגיר הרובוטי של טויוטה עם עידכון תוכנה ששוחק את הקלאץ' הוא עדיף. תגובה מיותרת.

השירות בקרסו שופר, הטידה מכונית משעממת אמנם אבל אמינה ועמידה ובזכות מחירי שוק נמוכים יחסית מציעה תמורה טובה לכסף.

שבת שלום.

פורסם
הפחד זה שהתיקונים יעלו יקר בטירוף כמו תיקונים של רנו שזה שחיטה....

חוץ מזה ששקלנו לקנות אצל קרסו, ויש אתרים שבטוקבקים ממש יורדים על החברה הזו שזה קצת מפחיד:)

אל תאמין לכל מה שכתוב בטוקבקים. אתה מוזמן ליצור קשר עם אחד המוסכים שלנו ולבדוק בעצמך את מחירי הטיפולים והחלקים.

חוץ מזה, מדובר ברכב אמין מאוד שעד כה לא דורש הרבה תיקונים ובטח שלא יקרים.

פורסם

לאבא שלי יש את הרכב הנ"ל מהעבודה.

מבחינת צריכת דלק אני לא יודעת לענות ביחס של 1 ל-... אבל טנק מספיק לה-מ-ו-ן זמן. מבחינת אמינות - הרכב הוא כנס-וסע. אני חושבת שהוא אצל אבא שלי שנתיים וראה מוסך רק בטיפולים שוטפים.

מה שכן, הוא אכן מכוער רצח ואין לו מבחני ריסוק למי שחשובה הבטיחות. אין לי מושג מה מחירו בשוק אבל אילמלא סוגיית הבטיחות היינו גם אנחנו שוקלות אותו כאופציה.

אגב, קרסו - שלחתי לך מסר בשבוע שעבר ולא ענית לי...

פורסם
אל תאמין לכל מה שכתוב בטוקבקים. אתה מוזמן ליצור קשר עם אחד המוסכים שלנו ולבדוק בעצמך את מחירי הטיפולים והחלקים.

לא דורש הרבה תיקונים ובטח שלא יקרים

ונניח שהכל נכון, יש בכלל מקום להשוואה מול טויוטה?!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

נציג קרסו אני חייב לציין שבתור אחד שאביו מחזיק טידה (רכב מצויין וחסכוני אחד הטובים בקטגוריה כולל מרווח פנים וצריכת דלק)

אתה פשוט שוגה הטיפולים במוסך מורשה יקרים מאוד!! כל טיפול פשוט שכולל ברקסים או איזה החלפת פילטר מסתכמים בהרבה מאוד כסף, עד כדי כך שהעדפנו ל"הפסיד" את האחריות ולעבור למוסך אחר.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=383871&highlight=%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C+%D7%98%D7%99%D7%93%D7%94

הנה דוגמה אחת מהזמן האחרון.

alfa 156 2.5.

פורסם

הטידה מרווחת ואמינה.. ואם תלך על הדגם היותר טוב, תקבל דיפון בהיר בפנים, שזה יותר נחמד..

אבל, לא ראיתי מבחני ריסוק ואני חושב שכבר לא יהיו לדגם הזה..

בנסיבות אלה אני חושב שעדיף ללכת על רכב מאובזר יותר שעבר מבחני ריסוק.. לא חסרות אפשרויות.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...