Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.easier.com/92517-european-cars-electric-shock.html

נכון שבימינו מנועים כבר לא "שופכים לאגר" כל כך מהר, אבל תקלות אלקטרוניות בהחלט הופכות למגפה ככל שכלי הרכב משתכללים.

לפי מחקר מקיף שנעשה באירופה של מעל ל 50 אלף משתתפים נמצא כי לרנו מגאן הסיכוי הגדול ביותר "לסבול" מבעיות חשמל. לא שזה ממש הפתיע מישהו.. :roll:

כן מפתיע אותי לראות נוכחות גדולה של רכבי audi בטופ 10, אמורים היו להיות הרכבים האיכותיים ואמינים ביותר של VAG, לא כולל בנטלי כמובן.

Top 10 cars to suffer electrical faults

Make - Model - Chance of failure

Renault Megane (02-09) 34.66%

Peugeot 607 (00-10) 31.28%

BMW Z4 (03-09) 29.86%

Renault Modus (04- ) 29.61%

Audi A2 (00-06) 29.02%

Land Rover Range Rover (02- ) 28.75%

Land Rover Discovery (04- ) 26.94%

Audi A3 (03- ) 26.58%

Smart Roadster (03- ) 25.67%

Audi A4 Convertible (05-09) 24.44%

קרדיט ל icar.co.il שהפנו אותי לכתבה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אתה מסלף ולא מדייק?

כותרת המאמר הייתה "מכוניות אירופאיות מספקות שוק חשמלי". כלומר, הכוונה לדגמים אירופאיים בכלל ולא רק מכוניות צרפתיות (שאגב, הן לא הרוב ברשימה). שים לב, ברשימה יש גם אאודי, ב.מ.וו, סמארט ולנד רובר.

למי שמתעניין בסקר שערכה חברה בריטית לכיסוי אחריות לרכב, כנסו לקישור הנ"ל, לידיעה שהעליתי לאתר "הגה".

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

דמגוגיה לשמה!

רק 3 מתוך העשיריה הן צרפתיות.

השאר גרמניות/בריטיות.

אבל לפותח השרשור זה מספיק בכדי להשמיץ.:evil:

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
למה אתה מסלף ולא מדייק?

כותרת המאמר הייתה "מכוניות אירופאיות מספקות שוק חשמלי". כלומר, הכוונה לדגמים אירופאיים בכלל ולא רק מכוניות צרפתיות (שאגב, הן לא הרוב ברשימה). שים לב, ברשימה יש גם אאודי, ב.מ.וו, סמארט ולנד רובר.

למי שמתעניין בסקר שערכה חברה בריטית לכיסוי אחריות לרכב, כנסו לקישור הנ"ל, לידיעה שהעליתי לאתר "הגה".

http://www.easier.com/92517-european-cars-electric-shock.html

נכון שבימינו מנועים כבר לא "שופכים לאגר" כל כך מהר, אבל תקלות אלקטרוניות בהחלט הופכות למגפה ככל שכלי הרכב משתכללים.

לפי מחקר מקיף שנעשה באירופה של מעל ל 50 אלף משתתפים נמצא כי לרנו מגאן הסיכוי הגדול ביותר "לסבול" מבעיות חשמל. לא שזה ממש הפתיע מישהו.. :roll:

כן מפתיע אותי לראות נוכחות גדולה של רכבי audi בטופ 10, אמורים היו להיות הרכבים האיכותיים ואמינים ביותר של VAG, לא כולל בנטלי כמובן.

קרדיט ל icar.co.il שהפנו אותי לכתבה.

איפה אני בדיוק מסלף?

היה ספק אירופאי של מעל ל50 אלף משתתפים? היה.

מצאו שלרנו מגאן הסיכוי הגדול ביותר לסבול מתקלות חשמל? מצאו.

וזה בדיוק מה שרשמתי, לא פחות ולא יותר.

אגב אם תחברו את הממצאים על פיג'ו (בהנחה שהסיכויים בת"ס) תקבלו שאם קניתם מגאן או 607 בעשור האחרון היה לכם סיכוי של יותר מ50% לסבול מתקלות חשמל, מדהים. :-)

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אותי לא.

כרגע אני מאוד מאוכזב מאודי.

כפתורים מתקלפים, גג נופל ובעיות חיישנים חוזרות.

לא איכותי ולא אמין.

פורסם
איפה אני בדיוק מסלף?

היה ספק אירופאי של מעל ל50 אלף משתתפים? היה.

מצאו שלרנו מגאן הסיכוי הגדול ביותר לסבול מתקלות חשמל? מצאו.

וזה בדיוק מה שרשמתי, לא פחות ולא יותר.

אגב אם תחברו את הממצאים על פיג'ו (בהנחה שהסיכויים בת"ס) תקבלו שאם קניתם מגאן או 607 בעשור האחרון היה לכם סיכוי של יותר מ50% לסבול מתקלות חשמל, מדהים. :-)

אתה תחיה בסטטיסטיקה , אני במציאות , 6 שנים עם מאגאן ללא בעיות חשמל ואו כל בעיה אחרת.

אישתי עם פיקאסו 4 שנים אחרונות ללא בעיות חשמל.

הורי אישתי עם C4 מודל 2007 , ללא בעיות כלל.

307 אשר שירתה במשפחה 4 שנים ללא בעיות כלל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני דווקא יוצא מעודד מן הסקר הזה.

קודם כל אין שם סיטרואן וזה כבר דבר חיובי, דבר שני זה מראה על בעיה מאוד נקודתית עם רכבים מסוימים ולא בעיה כללית בחברה, כך שאין בעיה לרכוש רכבים תוצרת רנו או פיגו' כל עוד אתה נמנע מלרכוש מגאן או פיגו' 607.

ולגבי הפיגו' 607 כשיש לך רכב עם כל כך הרבה מערכות חשמל ומערכות עזר חשמליות האם הסיכוי לתקלות חשמל לא יהיה גבוה יותר מלסוע על טויוטה משעממת עם מזגן מכני?

או במילים אחרות, איפה הסיכויים גדולים יותר לתקלה, במטוס פייפר (טויוטה) או בבואינג 747?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אוי, איזה ס(ש)קר קשקוש מטומטם, פלא שהנייר סובל את הקשקשת שכתובה בו.

קצת סדר:

1. לא מדובר בסקר אירופאי אלא בסקר אנגלי.

2. ההתפלגות באחוזים היא לא מצי הרכב הבריטי ולא מחלקו היחסי של הדגם אלא מסך הפוליסות של חברת הביטוח הספציפית הזאת וגם זאת, רק מהפוליסות שנתבעו בשנה האחרונה.

אם הם נותנים את המחיר הכי נמוך באנגליה לביטוח של מגאן ו 95% מהפוליסות שהם מוציאים הן לרנו מגאן, אז אתם כבר מבינים מה שווה ה"סקר/ שקר" הזה.

מצד שני, אם הם נותנים את המחיר הכי יקר באנגליה לרנו מגאן ויש להם למגאן רק 2 פוליסות ורק אחת התקלקלה, הופה, קיבלנו 50% סיכוי לתקלה.

מאחר והם לא חושפים (ולעולם לא יחשפו) כמה פוליסות יש להם ולאילו רכבים בדיוק, כל הנתונים האלה שווים כקליפת השום.

אפילו לא את זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שימו לב שבאופן מדהים בכל העשיריה הראשונה אין אף יפנית!

זה בגלל שהן כ"כ אמינות או בגלל שהחברה הזאת לא מבטחת יפניות? כנראה שלעולם לא נדע.

פורסם
אתה תחיה בסטטיסטיקה , אני במציאות , 6 שנים עם מאגאן ללא בעיות חשמל ואו כל בעיה אחרת.

אישתי עם פיקאסו 4 שנים אחרונות ללא בעיות חשמל.

הורי אישתי עם C4 מודל 2007 , ללא בעיות כלל.

307 אשר שירתה במשפחה 4 שנים ללא בעיות כלל.

טעות מגמתית בניסוח :

אתה מתכוון 3 שנים עם 2 מגאנים חדשות מהניילון שטופלו ע"י הליסינג ואתה לא יודע מה הוחלף או לא הוחלף.

הלוואי שהיית יודע איך הרכבים האלה מתפרקים כשהם 5-6 שנים על הכביש... :)

אצלנו בחברה דרך אגב, אסרו על העובדים לקחת פלואנס כי לקצין הרכב פשוט נמאס.

גם למרובות ילדים , מזדה 5 במקום הC4 פיקאסו.

לדעתי הסקר לא כולל יפניות או כי הוא יועד לאירופאיות או מהעובדה הפשוטה שבאירופה רוב המכוניות הן אירופאיות...

נ.ב. הייבול מהשבוע האחרון בדרך לעבודה :

רנו מגאן2- 5 דלתות כחולה תקועה באמצע איילון , מעשנת כמו קטר .

רנו קנגו תקועה בצומת הפיל גרמה לפקק בכל קק"ל

רנו קנגו תקועה הבוקר באיילון

פיג'ו 309 תקועה במחלף קוממיות בחולון מפריעה לעלות מאיילון (אבל זה לא חוכמה, רכב מיושן).

זהו, יצרנים אחרים לא ראיתי השבוע. ננסה בשבוע הבא

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, באופן מאוד אלגנטי אתה עוצם 2 עיניים לרווחה ומתעלם משלל הרכבים שם שחולקים את מרבית הרכיבים עם האוטו שלך.

פורסם

סה"כ הבחור לא דייק, היה ניתן לחשוב שהוא החזיק את אותה מגאן 6 שנים.

תאר לעצמך שהבחור מהשרשור של ה25 צרפתיות והוא בכלל בן 12 היה מגיב כאן :D

בקשר לאאודים השונים, אני לא יודע אם מערכת החשמל משותפת או לא וזה לא מעניין אותי למען האמת.

מקריאת הכתבה אני מתרשם שרוב הבעיות ב Z4 היא בגלל הגג הנפתח (לדוגמא) ואם בעיות גג בקבריולטים נחשבת בעיית חשמל אני לא יודע אם זו אינדיקציה טובה.

מה שכן, הייתי מאמין לסקר כזה מאשר לסקר שנערך בארץ מכיוון שמירב הסיכויים שההתקנות המקומיות שם ברמה גבוהה יותר.

אגב, סקר מעניין נוסף מאותו אתר, היצרנים עם הכי פחות קריאות תיקון בתקופת האחריות, שופו :

כנראה זו התשובה למי שתהה איפה היפניות :D

1 Honda

2 Lexus

3 Mitsubishi

4 Toyota

5 Suzuki

6 Kia

7 Hyundai

8 Subaru

9 Mazda

10 Nissan

GTI MK8