Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיג'ו 106 שלי כיוון השסתומים הוא 0.20 יניקה, ו-0.40 פליטה.

כמובן שסובבתי קראנק לפי הוראות של "היינס"

לגביי הפילר, כדי לוודא שאני מכוון נכון עשיתי כזה דבר:

בפליטה השתמשתי בפילר 0.45 ועליו סגרתי עד הסוף את הסשתום, הוצאתי אותו (קצת בכוח) ווידאתי שה-0.40 עובר

אותו דבר לגביי היניקה, השמשתי ב-0.25 ועליו סגרתי עד הסוף, כך ש-0.20 יעבור דרכו.

האם פעלתי נכון?

תודה

פורסם

גבי שלום רב !

אם תאמר לי, למה לא השתמשת בהוראות היצרן, והשתמש במדיד הנדרש, 0.20 יניקה ו0.40 פליטה, אז תוכל לקבל תשובה מקצועית, שתאשר למה התכוון "המשורר" (היצרן) שנתן צידות מדויקות, זייג אותם למנוע קר בדרך כלל, ולקח בחשבון שינוי קל במרווח בעת התפשטות קנה השסתום או הנדנד,בחום?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמו שאומרים:

"למה התכוון המשורר?" - לא הבנתי כלום מהתגובה שלך (סורי)

בכל מקרה כאשר אומרים לבדוק מרווח 0.20 הכוונה היא שהפילר יחליק או יעבור במעט לחוץ, בכל מקרה אם אני מכוון אותו שהוא יעבור חלק אז גם ה-0.25 יעבור דרכו, לכן השתמשתי ב-0.25 שעליו חיזקתי כמה שיותר את השסתום, מה שלאחר הוצאת הפילר גרמה ל-0.20 לעבור בקלות יחסית, ול-0.25 כמעט ולא לעבור (אם אני מפעיל כח הוא עובר)

פורסם

הפילר אמור לעבור עם מעט התנגדות, בטח שלא חלק לגמרי.

בכל מקרה, איך שכיוונת כרגע זה עדיף על המצב ההפוך (שהכיוון סגור מידי) - מה שעלול לגרום לשריפת שסתום, ירידה בהספק ועליה בצריכת הדלק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום רב !

בכותבי המשורר, כוונתי ליצרן הרכב.

כשהיצרן כותב 0.20 הוא מתכוון ל0.20, ולא בין 0.20 ל0.25.

נכון שאין נזק בכוון גבוה מעט מעל הוראות יצרן, ובוודאי שהסטייה היא מינורית, כפי שכתב ידידי איציק נ. שעדיף מרווח פתוח מעט מאשר סגור, אך בחשבון שיתכן דפיקות קלות בנדנדים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...