Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל XXX - הגולף שלנו החדשה נשרטה

שי צ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

אומרים שזה מזל טוב, אבל למצוא שאיזה בן/בת בליעל שרט/ה את המכונית החדשה (מאוד) זאת הרגשה די גרועה.

אז ככה, למזלי, רק הפגוש האחורי נשרט בצד הימני התחתון שלו, על ידי מכונית לבנה (נחשו איך אני יודע).

שאלתי למומחים בפורום - יש לכם אי אילו עצות איך מקטינים את הסימנים?

ברור לי שהפתרון המושלם הינו החלפה של כל הפגוש, (אבל בינתיים המצב לא עד כדי כך), אבל בינתיים הייתי מעוניין אם יש למישהו מיכם רעיון כיצד מסירים את הסימנים במידת האפשר?

תודה!

שי

נ.ב.

מה דעתכם לבנות מאגר נתונים של מקומות חנייה מועדים לפורענות???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן,

לדעתי אם התרחשה העברת צבע בין הרכב הלבן אליך - תעשה פוליש בעדינות ותנסה להוריד את הצבע.

מעבר לכך - לא הייתי נוגע - עוד יהיו הרבה נשיקות כאלה.

נ.ב

תכניס למאגר כל חנייה שהיא לא פרטית וצפופה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש 308 1.2, סביבות 100,000 ק"מ, רק עם מנוע גמור, לא סטיישן ולא בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן,

לדעתי אם התרחשה העברת צבע בין הרכב הלבן אליך - תעשה פוליש בעדינות ותנסה להוריד את הצבע.

מעבר לכך - לא הייתי נוגע - עוד יהיו הרבה נשיקות כאלה.

נ.ב

תכניס למאגר כל חנייה שהיא לא פרטית וצפופה.

אלעד

אהלן

אני בטוח, שיהיו. פשוט קיוויתי שהאוטו יאבד את בתוליו קצת יותר מאוחר.

הקטע העצוב, הוא שחניתי בחניה ברחוב באור יהודה, רחוק מהמכונית שלפני, ומאחורי היתה כניסה לחצר, כך שלא חנו מאחורי.

העניין הוא, שמול המכונית היתה חנייה של חנות, שניצבת לכביש, ולדעתי איזה שהוא/שהיא חלאה, כשיצאו ברוורס מהחנייה, פשוט נישקו את הפגוש - וזהו.

בקיצור - את תקנה לחלאות הישראליות.

תודה שוב

שי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא מזל XXX, זה אנשים XXX שלא אכפת להם מרכושם של אחרים/לא יודעים לנהוג/שילוב של שני האופציות הנ"ל.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יעזור מאוד אם תצלם את הנזק, אבל לפי מה שאתה מספר נשאר צבע מהאוטו הפוגע על הפגוש שלך ככה שפוליש אמור להוריד את

הצבע בקלות והשריטה תראה משמעותית יותר טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יעזור מאוד אם תצלם את הנזק, אבל לפי מה שאתה מספר נשאר צבע מהאוטו הפוגע על הפגוש שלך ככה שפוליש אמור להוריד את

הצבע בקלות והשריטה תראה משמעותית יותר טוב.

בוקר טוב

לי זה לא יעזור אם אצלם, אלא אם אני ארצה לעשות ארכיון של "מעשים טובים".

לפי איך שנראה, השריטות לא עמוקות מדי, כך שאקח את הצ'אנס ואנסה. העניין הוא שהמכונית שחורה והשריטות לבנות, כך שאם זה לא אצליח אצטרך לשרוט בעצמי את הפגוש כדי שיראה אומנותי (כאן היו צריכים להופיע 3 נקודות אך חוקי הפורום אוסרים את זה).

יום טוב

שי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך עליו זה ציפוי שקוף לרכב שמונע שריטות.

עושים את העבודה בדרך כלל עסקים שעושים ציפויי קארבון ושחור מט לרכב והשחמת חלונות.

זה ציפוי שקוף שמודבק לפגוש למשל בחתיכה אחת לא רואים הבדל בין שאר חלקי הרכב אך יהיה הרבבה יותר קשה לישרוט אותו.

אני עשיתי את זה לרכב שלי.

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק אין דבר כזה מזל חח, יש אנשים שאוהבים לבאס אנשים אחרים רק בגלל שמישהו מסוים מאושר בגלל רכב חדש :)

אגב לא ציינת איזה רכב יש לך?

זה לא מזל XXX, זה אנשים XXX שלא אכפת להם מרכושם של אחרים/לא יודעים לנהוג/שילוב של שני האופציות הנ"ל.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התשובה בגוף השאלה - "הגולף שלנו החדשה.." :)

שלום לכולם

כן, יש לי גולף TSI, שהייתה פשרה עם אשתי ...

מי שעקב אחרי בחודשים האחרונים מאוד רציתי (ועדיין רוצה!!) אלפא ג'ולייטה, אבל כדי לשמור על שלום בית נאלצתי ל-"התפשר" על המכונית הזאת, שכן היא אוטומטית ואשתי שתחייה לא הסכימה לגיר ידני.

בשורה התחתונה: ה-TSI + DSG הם ראשי תיבות של משהו מדהים - מומלץ.

שי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...