Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי בתערוכת פרנקפורט לפני כמה שנים (4 אם אינני טועה), זכיתי לראות כמה מהחברות הסיניות האלה (בריליאנס, ג'יילי, רוו-ווה ועוד), חיצונית ומרחוק הם הרשימו, אך מבט מקרוב הראה איכות הרכבה ירודה להפליא, אין פלא שכל המכוניות הסיניות היו נעולות ולא איפשרו כניסה ובדיקת הפנים, ממבט חטוף דרך החלון ניתן לראות חיפויים רופפים, חומרים זולים ואיכות הרכבה נוראית עד מבישה. חברת בריליאנס עשו טעות והשאירו את מכסה המנוע של מכונית הדגל הספורטיבית שלה פתוח, כל תא המנוע נראה מצועצע לחלוטין אבל מה שמשך את עיניי הייתה קורת התמיכה העליונה של הרדיאטור, היא נראה כאילו היא עשוייה מקרטון ולא מתכת, חיכיתי לי בשקט בצד עד שהתפזרו הסקרנים הגרמנים, הנחתי את שני ידיי על הקורה והפעלתי מעט כוח (ואני מתכוון למעט, כמו גילגול קרטון) התוצאה - הקורה התעקמה בכזאת קלות והיא חייב להתפנות מהאיזור במהירות 8). הקורה עשוייה מפח כה עדין, שמספיקה הישענות קלה עליה והיא מתעקמת והרדיאטור זז ממקומו.

לסיכום, גם בספינת הדגל של התעשייה הסינים הנוכחית, הייתי מפחד לעלות על השיח "סירה קוצנית", להתנגש בשקית ניילון מעופפת בכביש המהיר, או להעלות על פס הרעדה מפחד שהתוצאה תוביל לקריסת השילדה, התפזרות לא רצונית של כל חלקי הרכב או פיצוץ מנוע :lol:

כשיציעו אותן ברבע מחיר, אולי אנשים יהיו מוכנים לשחק בחייהם. אולי תמורת תשלום חודשי קבוע (לי, כן), אהיה מוכן לסכן את חיי ולהתנייד במכונה סינית (לא ראויה להיקרא מכונית), עד אז, אמשיך להסתכן בצרפתייה הישנה שלי :roll:

רק שלא יגיעו לליסינג :shock:

כבר חתמתי...

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר מצחיק נוסף

במודעות הם כותבים שהרכב חסכוני :) ובדרגת זיהום אוויר מסומן דרגה מקסימלית - 15 חחח

ממש רכב נהדר - חחח

אבל מהכרות של עם ישראלניראה לי שיהיו אנשים שיסכנו את החיים שלהם כמו אלה שקנו את האבהו

קובי

:-)

פורסם

האמת היא שראיתי רכב קטן של החברה הזו, נראה לי בצבע כחול או בהיר כלשהו בערב יום העצמאות ברחובות, אבל שכחתי לשאול כאן מהו היצור... מעניין אם יצליחו כאן בארץ החכמים.

קקטוסולר ידנית

פורסם

אני חייב להבין איך רכב כזה קיבלת תקינה.

אי אפשר לייבא רכב עם פנסים סימטריים אבל אפשר להכניס מלכודת מוות?

גם המחיר לא כזה אטרקטיבי.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
דבר מצחיק נוסף

במודעות הם כותבים שהרכב חסכוני :) ובדרגת זיהום אוויר מסומן דרגה מקסימלית - 15

לא שאני בא להגן על מלכודת המוות הזאת אבל שים לב שהנתונים הם נתוני הבסיס לדגם הבנזין וההצהרות על החסכון נוגעות לאופציה (המקורית מהיבואן) של הנעה בגז.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואלפא 147 מהדור הראשון.

בהתחלה חשדתי שאולי יש קשרי הון שלטון אבל 3 יבואנים שונים הצליחו להכניס לארץ רכבים חדשים ומאוד לא בטוחים.

אולי כדאי שהמשרד האחראי יתייחס גם לעניין הבטיחות.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

chev corsica- הייתי תחת הרושם שהאלפא קיבלה 3 כוכבים במבחני הריסוק למיניהם ובעלת אחיזת כביש נורמלית, אפשר עדכון למה הדור ראשון גם כן מלכודת מוות? (זה רכב ששקלתי לעבור אליו ברגע שאני אמצא עבודה קצת יציבה יותר שתכניס יותר, ולכן כל מידע נוסף יהיה מבורך)

פורסם

ה C1 לא קיבלה תקינה בארץ בגלל איזה קשקוש בירוקרטי של משרד בתחבורה, אבל קרטון על גלגלים מקבל אישור כניסה בארץ ועוד מתומחרת במחיר מגוחך, הצרה היא שהזבל הזה יוחדר דרך חברות הליסינג ועוד שנתיים נראה אותם כיד שנייה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
האמת היא שראיתי רכב קטן של החברה הזו, נראה לי בצבע כחול או בהיר כלשהו בערב יום העצמאות ברחובות, אבל שכחתי לשאול כאן מהו היצור... מעניין אם יצליחו כאן בארץ החכמים.

ראית את זה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2755501&postcount=1296

גרייט וול Cool Bear, שם מטופש לחיקוי של סאיון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא סתם קוראים לו "HAVAL", זה קיצור של "חבל שאין לי כסף לטווארג"

....כן, אני יודע שחרשתי את הבדיחה הזו יותר מדי, מצטער, זה משעשע אותי.

• תוכן חדש...