Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועל המחשב כתוב לי באוטו זה מה שמופיע בשלט: OVERSPEED OFF וההודעה נשארת להרבה זמן

ובצד ימין בתוך השלט כתוב

*OFF

*ON

אין לי מושג בזה, האם להתייחס לזה ולקחת לטיפול או שפשוט להתעלם מזה? כי אוטו נוסע מצוין

פורסם

נכנסת לתצוגת מגביל מהירות.

אם אתה רוצה להפעיל את זה - תדפדף עם הכפתור שבקצה ידית הוישרים עד שאתה מגיע לתצוגה של OVERSPEED.

אחר כך סע במהירות מסויימת, והחזק את הכפתור בקצה ידית הוישרים לחוץ לכמה שניות. תראה שיופיע לך OVERSPEED ON, ומעל מהירות זו הרכב יתן התרעה קולית - צפצוף.

אם אתה רוצה לכבות את זה - החזק את הכפתור לחוץ שוב לכמה שניות.

פורסם
אז ככה שפשוט להתעלם מזה? אם זה על OFF אני יכול לנסוע ומהירות כמה שבא לי?

שים על OFF לדעתי, למה צריך צפצופים מיותרים....

אלה אם אתה רדום בעמידה, ובכבישים מהירים לא שם לב למהירות, אז תפעיל את זה. (עדיף חור בראש, מאשר קנס..)

Peugeot 406 99' 1.8L auto.8)

Chevrolet Cavalier 95' 2.2L auto:twisted:

פורסם

התעלקות קלה למי שמומחה בצרפתיות,

ברשותי 206 שנת 2001 גימור הגבוה עם ריפודי האור וחיישני הגשם.

חיישני הגשם עובדים מצוין ,

הבנתי שיש חישני תאורה גם בדגם שלי , אבל משום מה אני לא מצליח להפעיל את החיישנים.

האם משהו יכול לייעץ ?

בתודה.

טל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש לך לחצן בקצה ידית האיתות וזה לא צופר?

אם כן, לחיצה על הלחצן הזה אמורה להפעיל את חיישן האורות.

פורסם

בוקי תודה על התשובה המהירה.

לא , לצערי הלחצן שממוקם בצד הוא לא לחיץ ,מעין כיסוי פלסטיק לא לחיץ וללא אפשרות לנוע פנימה החוצה.

האם יש דרך אחרת לתכנת\להפעיל את הפונקציה ?

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

האם מופיע בספר הרכב שיש לך פונקציה כזאת?

אם כן, זה הלחצן שמפעיל את חיישני האורות. ההפעלה מתבצעת בשעה שהמפתח בסוויץ' במצב "חשמל" והתאורה בסביבה היא התאורה שאתה רוצה שתהיה הסף להפעלת האורות; לחיצה ארוכה על החיישן תקבע את סף הרגישות ותפעיל את החיישן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ספר רכב מפרט את כל אפשרויות איבזור, אי אפשר לדעת לפיו מה קיים בדגם הספציפי.

אני כמעט בטוח שאם הלחצן המדובר אינו לחיץ הרכב לא מצוייד בחיישן תאורה.

פורסם

בוקי, מניסיוני עם C5 לא כך מפעילים את הגבלת המהירות. מתחת לידית האיתות קיימת ידית נוספת, השולטת הן על בקרת השיוט והן על הגבלת המהירות. הבחירה בין שתי הפונקציות היא באמצעות גלגלת המותקנת על הידית: כאשר הגלגלת פונה למעלה היא שולטת על בקרת השיוט, וכאשר היא פונה למטה היא שולטת במגביל המהירות (במצב האמצע שלה, שתי המערכות כבויות).

כדי שלא תופיע הגבלת מהירות, יש לוודא שהגלגלת אינה נמצאת במצב התחתון שלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

O.K, בוא נדייק.

לרכב יש :

1. התראה קולית על חריגה ממהירות המוגדרת (OWERSPEED WARNING). כשנוסעים מעל המהירות המוגדרת נשמע צפצוף התרעה, אבל הרכב מאיץ רגיל גם מעבר למהירות זו. מפעילים את זה כמו שאני כתבתי, זו פונקציה של מחשב דרך.

2. מגביל מהירות/ בקרת שיוט. SPEED LIMIT/CRUISE CONTROL.

כשמפעילים את מגביל המהירות הרכב פיזית לא מאפשר להאיץ מעל המהירות המוגדרת. (אלא אם לוחצים על הגז על הסוף)

מפעילים את זה מידית נפרדת מתחת לידית האיתות, כמו שאתה כתבת.

אלו שתי פונקציות נפרדות.

אני לא דייקתי בתשובה הראשונה, לא הייתי צריך לכתוב "מגביל מהירות", הייתי צריך לכתוב "התרעה על מהירות חריגה"

פורסם

לגבי ספר רכב ,כשרכשתי את הרכב לא קיבלתי ספר רכב.

אני ניסיתי את האפשרות של לתכנת את התאורה וזה לא עבד,

האם יש איזשהו ציפצוף אישור או משהו דומה לאחר התיכנות ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לא הבנתי איך ביצעת את התכנות אם הלחצן לא לחיץ.

אם המערכת קיימת אמור להית כתוב AUTO ליד הלחצן בקצה ידית האתות והלחצן כמובן אמור להיות פעיל.

• תוכן חדש...