Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה אחד הדברים הפחות נכונים שנכתבו אי פעם בפורום

אין פה נכון ולא נכון, רק דעות של אנשים שונים על סמך נסיון החיים שלהם ושל הסובבים אותם. זאת הייתה הדעה שלי.

צריך לסגל חשיבה אחרת

באופן אישי, אני משתדל להימנע משימוש במילה "צריך" כשאני מביע את דעותיי. זה לא מתפקידי לשפוט מי צריך מה,

מקסימום אני יכול לייעץ ולהסביר מה אני הייתי עושה במצב נתון.

במקרה זה, העצה שלך אולי חיובית באופן כללי, אבל לא בהכרח מתאימה לבחור שפתח את השרשור. אתה בעצם אומר

שאיך שהוא חי את חייו זה לא נכון וצריך אחרת. אני אומר שלא יקרה כלום גם אם ימשיך ככה, ואני מכיר לא מעט אנשים

שהצליחו בכלל לא רע בחיים גם כשבטחון עצמי לא היה אחת התכונות החזקות שלהם.

יכול להיות שבטחון עצמי עוד יתווסף לו בעקבות חוויות שונות שיעבור בעתיד, אבל לשנות כרגע את הגישה וההתנהגות זה

כמו לבנות בניין ללא יסודות - יום אחד הוא יתקל במישהו שיפוצץ לו את הבועה, ואז הכל יתמוטט. הדרך היחידה להימנע

מכך באופן מוחלט היא בניית בטחון עצמי אמיתי, לא אינסטנט ולא כזה שמלמדים בקורסים או כותבים עליו בפורום.

"אמני פיתוי" זה ממש לא שטויות.

מעולם לא טענתי שזה שטויות, רק שאנשים שונים יכולים לעשות עם זה דברים שונים, ולא בהכרח חיוביים.

אני מבין את הרצון של בוגרי הקורסים האלה להפוך למיסיונרים של השיטה והרעיונות שנלמדו, אבל מזכיר

שזה לא בהכרח מתאים לכל אחד, לכל רצוי להיות קצת פחות נחרצים בפסיקות שלהם לגבי מה צריך ונכון.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי. אגב, רק בשביל הרקורד, אני לא בוגר ה"קורס" הנ"ל (האמת שלא ידעתי שזה קורס עד שחיפשתי) אלא בוגר החוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה.

פורסם
אין פה נכון ולא נכון, רק דעות של אנשים שונים על סמך נסיון החיים שלהם ושל הסובבים אותם. זאת הייתה הדעה שלי.

באופן אישי, אני משתדל להימנע משימוש במילה "צריך" כשאני מביע את דעותיי. זה לא מתפקידי לשפוט מי צריך מה,

מקסימום אני יכול לייעץ ולהסביר מה אני הייתי עושה במצב נתון.

במקרה זה, העצה שלך אולי חיובית באופן כללי, אבל לא בהכרח מתאימה לבחור שפתח את השרשור. אתה בעצם אומר

שאיך שהוא חי את חייו זה לא נכון וצריך אחרת. אני אומר שלא יקרה כלום גם אם ימשיך ככה, .

אני בסך הכל הבעתי דיעה, מתאים ? תקבל ותיישם, לא מתאים? לא קרה שום דבר,

אני לא שופט אף אחד, פשוט, העניין הוא כזה, הוא היסס ולא ניגש לדבר , אני לא יודע איך הוא מבחינה אישית, אבל כדי שמקרה כזה לא יקרה לו שוב, פשוט צריך לשנות קצת את ההרגלים,

תאר לעצמך שהוא היה ניגש , וזורק סתם כל מיני דברים, אם הבחורה היתה מעוניינת השיחה כבר היתה זורמת...

אבל לא לנסות בכלל? זה פשוט חבל, תן צ'אנס מה כבר יקרה??

מקסימום לא ילך,

" סעXמק ניסיתי, פעם הבאה נשכלל את השיטה" זו צריכה להיות הגישה.

וכן צריך להתגבר על מחסומים, כי המחסום הזה פשוט עוצר אותך מלהתקדם, וזה הפסד כולו שלך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

*********לכל רצוי להיות קצת פחות נחרצים בפסיקות שלהם לגבי מה צריך ונכון.

אתה גם יכול להחזיק בדיעה שהשמש זורחת במערב. אני לא אחלוק על זכותך להחזיק בדיעה הזו, אלא אעמוד על כך שאתה מטעה, בשוגג כמובן, אנשים תמימים שאולי מחפשים שינוי אמיתי בחייהם.

אני אומר שוב - יש אנשים עם ביטחון עצמי שקיבלו מסביבתם החל מגיל אפס, ויש כאלה ללא הכישור הזה. בכל מקרה, ביטחון עצמי הוא כישור שיכול להרכש בתהליך מודע. זה אולי לוקח זמן ודורש תשומת לב מודעת, אבל זה עובד אם באמת רוצים בזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אנשים אנשים, שוב עם כל הכבוד, אם תוכלו להתרכז בשאלה שלי :oops:

אין כמובן חולק, אם לא הייתי ביישן העניין הזה בכלל לא היה מגיע לשאלה כזו בפורום, והייתי יודע אם לכאן או לכאן. מהסיבה הפשוטה שהייתי ניגש ומברר איתה.

בגלל שזה לא המצב, אלא המצב שתארתי בשרשור, אשמח אם תוכלו לעזור לי :?:

הבנתי שאין כלכך סיכוי לקבל מהמלון את הפרטים של הבחורה. מקובל והגיוני. זה מה שחשבתי בהתחלה, צנעת הפרט וכ"ו.

לגבי לבקש מהמלון שימסור את הפרטים שלי לבחורה ואם היא תרצה היא תיצור קשר, נשמע מקורי, אך אם באמת הם יתעסקו עם זה, הרי הם לא משרד שידוכים או משהו והפרטים שיש למלון, מספר טלפון הכוונה הוא של ההורים שלה, כי הגיוני שיהיה מספר הטלפון של המשלם וכ"ו. זה נשמע בעייתי.

לגבי, הפרסום בפייס, זו אפשרות אבל, דבר ראשון, אני לא מתחבר לפייסבוק מי יודע מה ועם רשימת החברים שלי זה לא הכי אפקטיבי. אך הרעיון גם כן לא רע.

אולי מישהו יכול להציע דבר נוסף :-)

אוף והכל בגלל פחד לא מובן שיכל לפתור את כל הפלונטר ופשוט וקל לקבל תשובה כן או לא :roll:

כמה שאנשים בעצמם מסבכים לעצמם את החיים :| זה פשוט לא יאומן

נ.ב

רז, אשמח אם תוכל להגיד לי איך אני יכול להגיע לבחורה עם 2 שיחות טלפון.

פורסם
אנשים אנשים, שוב עם כל הכבוד, אם תוכלו להתרכז בשאלה שלי :oops:

אין כמובן חולק, אם לא הייתי ביישן העניין הזה בכלל לא היה מגיע לשאלה כזו בפורום, והייתי יודע אם לכאן או לכאן. מהסיבה הפשוטה שהייתי ניגש ומברר איתה.

בגלל שזה לא המצב, אלא המצב שתארתי בשרשור, אשמח אם תוכלו לעזור לי :?:

הבנתי שאין כלכך סיכוי לקבל מהמלון את הפרטים של הבחורה. מקובל והגיוני. זה מה שחשבתי בהתחלה, צנעת הפרט וכ"ו.

לגבי לבקש מהמלון שימסור את הפרטים שלי לבחורה ואם היא תרצה היא תיצור קשר, נשמע מקורי, אך אם באמת הם יתעסקו עם זה, הרי הם לא משרד שידוכים או משהו והפרטים שיש למלון, מספר טלפון הכוונה הוא של ההורים שלה, כי הגיוני שיהיה מספר הטלפון של המשלם וכ"ו. זה נשמע בעייתי.

לגבי, הפרסום בפייס, זו אפשרות אבל, דבר ראשון, אני לא מתחבר לפייסבוק מי יודע מה ועם רשימת החברים שלי זה לא הכי אפקטיבי. אך הרעיון גם כן לא רע.

אולי מישהו יכול להציע דבר נוסף :-)

אוף והכל בגלל פחד לא מובן שיכל לפתור את כל הפלונטר ופשוט וקל לקבל תשובה כן או לא :roll:

כמה שאנשים בעצמם מסבכים לעצמם את החיים :| זה פשוט לא יאומן

נ.ב

רז, אשמח אם תוכל להגיד לי איך אני יכול להגיע לבחורה עם 2 שיחות טלפון.

אני אהיה הפאסימי שבחבורה אבל כנראה שזאת המציאות,כנראה שהעניין די אבוד ולכן העצה שלי היא להתקדם הלאה,ללמוד מהעניין הזה ולאגור אומץ בפעם הבאה.

בהצלחה.

פורסם

אני רואה את זה כאתגר :-)

אני מבין עם עצמי שהעניין אבוד, אך בכל זאת.

הבנתי את זה כבר אתמול שאם אני לא דיברתי איתה ולא הצלחתי להעביר לה את הפרטים שלי או לברר מול הקבלה במקום אז זה דיי סגור. אני חושב לכן פניתי לכאן אולי מישהו יתן איזו עצה או טיפ שלא חשבתי עליו.

מסקרן אותי להגיע לבחורה ולדעת אם היא בעניין :roll:

זהו :|

בכל מקרה מסרב להיות פסימי.

הרצל הרי אמר, אם תרצו אין זו אגדה :oops:

הלאה אני אמשיך והמשכתי אבל עדיין מקננת בי הסקרנות. וגם כעס (טוב נו קצת), על עצמי. שלא יכולתי פשוט לגשת ולגמור עניין.

פורסם

לדבר עם נשים זה תכונה או שיש לך או שאין לך ואם אן לך יש לך 2 אופציות

1. לחכות למישהי שתאנוס אותך

2. ללמוד את זה

משפטי גיחוך על אומני פיתוי רק גורמים לאנשים שצריכים את זה להרתע ולהגיע לטיפול בגיל 40 ולהגיד חבל שלא עשיתי את זה לפני 10 שנים או גרוע מזה להתחתן עם מישהי יחידה שהתחילה איתם פעם בשנתיים במקרה הטוב. תסמכו על זה שאף אחת לא תדפוק לכם בדלת ותגיד קח אותי. אז אם אתם מהטיפוס הביישן אל תקשיבו לעצות בעלי חוסר ניסיון במצבכם ולכו לקבל עזרה. מקסימום איבדתם 2000 ש"ח זה עדיף מאשר לבזבז את החיים בדייטים כושלים וציפיה שמשהו יקרה.

ידידי היקר

זה לא אני :smile: בעיה.

קח אחריות על החיים שלך אם לא תהיה קצת יותר יוזם תתקדם מאוד לאט בתחום הזוגי.

אם להיות אתה האומר לפגוש מעט בחורות ופחות סיכוי לפגוש בת זוג פוטנציאלית

זה עדיין משרת אותך?

גם אני הייתי טיפוס ביישן ואמרתי שלא מתאים לי ואני רוצה להשר שקט ולפגוש את האחת שלי

אחרי כמה שנים של ציפיה הבנתי אם לא אעשה משהו בנידון המזל לא ידפוק על דלתי.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

חברים, שוב. הכל ברור.

לא חסר לי קשרים עם בחורות היו ויהיו. אני מעוניין לברר עם הבחורה הזו ספציפית :oops: נדלקתי, אני מודה. טוב אני מניח שזה דיי ברור...אחרת כל השרשור הזה לא היה בא לעולם.

אני פשוט מתקשה לגשת לבחורות כאלה זה הכל. אני מבין שיש לי בעיה, לא מדחיק ולא מטשטש. טעיתי לחלוטין שלא נגשתי מתי שהייתה לי הזדמנות. והייתה, יכולתי לגשת ולדעת. לא עשיתי את זה. זו הבעיה הדחופה כרגע.

ברור לי שטעיתי, אם אני אלמד בפעם הבאה לעשות. אולי, קשה להתנבא.

כרגע הייתי רוצה להתרכז בלמצוא את הבחורה הזו בכל אופן :-)

פורסם
נסה את השיטה שלי ושל חברים שלי

צא לנמל ת"א ופשוט תתפוס כל דבר יפה שאתה רואה :)

אני מגיב כי ההודעה שלך מציקה לי בעיניים. אני מניח שאתה כתבת את זה בתור צורת ביטוי, ושאתה אדם אינטלגנטי ונחמד מאוד בחיים האמיתיים - אבל לקרוא לבחורות או נשים "דבר" זה נקרא החפצה.

ולהפוך אדם אחר דרך לחפץ דרך צורת הביטוי שלך זה משהו שצריך להעלם ומהר.

אז באמת שאין לי בעיה שתתחיל עם בנות על ימין ועל שמאל, ואין לי בעיה שתעשה סקס מזדמן בלי סוף - אבל לפחות בצורת ההתבטאות שלך תתיחס אליהן כבנות אדם ולא כחפצים.

ולפותח השרשור, שאלתי את אשתי והיא אמרה שאם מישהו היה מגיע אליה ככה מאחורי הגב זה היה בעיקר מפחיד אותה. בקיצור כנראה שקצת פיספסת את ההזדמנות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני מגיב כי ההודעה שלך מציקה לי בעיניים. אני מניח שאתה כתבת את זה בתור צורת ביטוי, ושאתה אדם אינטלגנטי ונחמד מאוד בחיים האמיתיים - אבל לקרוא לבחורות או נשים "דבר" זה נקרא החפצה.

אז באמת שאין לי בעיה שתתחיל עם בנות על ימין ועל שמאל, ואין לי בעיה שתעשה סקס מזדמן בלי סוף - אבל לפחות בצורת ההתבטאות שלך תתיחס אליהן כבנות אדם ולא כחפצים.

ולפותח השרשור, שאלתי את אשתי והיא אמרה שאם מישהו היה מגיע אליה ככה מאחורי הגב זה היה בעיקר מפחיד אותה. בקיצור כנראה שקצת פיספסת את ההזדמנות.

תודה על הכנות.

אני כמובן חשבתי על לפנות אליה בפייס זה אני חושב הדבר היחיד שאני יכול לעשות. לכן רק לברר פרטים ולמצוא אותה בפייס כמובן. אין דרך אחרת בעצם.

אבל אולי מצד שני, אם מישהו באמת רוצה ומחליט להשקיע בזה איזשהו סוג של מאמץ כנראה זה גם יכול להיות אולי באיזו שהיא קונסטלציה סוג של מחמאה :roll: לבחורה כמובן.

או שאני ממש לא בכיוון?

פורסם

לדעתי אם אתה לא יודע מה השם שלה, או שם המשפחה, או מספר החדר, זה יהיה כמעט בלתי אפשרי.

אני יודע שזה מבעס,אבל איך אומר המשפט: "מכים על הברזל כשהוא חם".

מניסיון אישי, כשהתביישתי להתחיל עם מישהי שרציתי, קיללתי את עצמי לא מעט אח"כ כשפסיפסתי את ההזדמנות.

מאז, כל אחת שמוצאת חן בעיני, אני מנסה. כן כן,לא לא.

ואם אתה אדם מאמין - סמוך על המזווג מספר אחד- הקב"ה.אם היא צריכה להיות שלך/איתך, אתם כבר תיפגשו (אבל אתה חייב לעשות את שלך ולהשתדל).

בהצלחה !

פורסם

כל עוד תכבד אותה ותתיחס אליה כמו מלכה זה לא משנה איך תקרא למין הנשי.

עד היום אף בחורה שהייתה איתי לא סבלה מחוסר כבוד.

• תוכן חדש...