Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לחברי הפורום.

אני מבקש ממכם יעוץ לגבי רכישת סופרמיני, יכול להיות שחדשה לגמרי ויכול להיות שלא.

אחרי שקילת אפשרויות ואופציות נשארנו עם הI20 או הפולו החדשה.

אבא שלי היה נעול המון זמן על היונדאי אבל היום בבוקר ראינו את הפולו והוא אהב אותה ממש ואת תחושת הנהיגה שלה אפילו ב 1.4 ועכשיו יש דילמה.

שתיהן עולות אותו הדבר (פולו 1.4 קומפורטליין) כחדשות מהסוכנות אך אבא שלי נורא התלהב מה 1.2 TSI והיא עולה 8K יותר משתיהן. לפי הבנתי הפולו (ב2 הגרסאות) חסכונית יותר מהיונדאי והרבה יותר מתקדמת ונעימה לנהיגה (משהו שהרגשנו בנסיעות מבחן) גם איכות החומרים וההרכבה בפולו מרגישים יותר "אוטו" איכותי ונותנים תחושה שיחזיקו לאורך זמן ולא יתפרקו. היונדאי יותר מאובזרת מהפולו 1.4 במעט ומה TSI הבדל של חלון בגג ומראות מתקפלות חשמלית.

בקיצור השאלות הן, מה היא המלצתכם לגבי 2 אלו בכללי? מה ההפרשים בעלות ההחזקה של הפולו והיונדאי מבחינת טיפולים וכו' והאם זה יתקזז עם הדלק? כי מבחינת דלק הפולו יותר חסכונית. מה אתם יודעים על ה TSI? והאם כדאי אפילו לקנות TSI יד שניה ולא את היונדאי כחדשה?

פורסם

חברה אני לא מאמין שאין לכם מילה לומר על הפולו tsi.

פולו 2010 18,000 ש״ח עם הרבה תוספות כרגע נמצאת על הכוונת, כמה היא באמת יותר כדאית מה i20 ומה ההבדל במחירי הטיפולים והאחזקה.

• תוכן חדש...