Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימינג ללנסר 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לפני כמה חודשים מיצובישי לנסר 2007 עם 113K ק"מ (בזמנו).

מאז הקניה אני מנסה לברר אם עשו לרכב טיימינג ב-90K, והמסקנה שלי היא שאף אחד לא יודע. (הרכב היה בליסינג והנציגים מורחים את זה שמכר לי אותו כבר 3 חודשים).

אני רוצה לדעת כמה קיט טיימינג מלא (מותחנים ורצועות) אמור לעלות בחברה וכמה זה אמור לעלות במוסך לא מורשה?

אני רוצה שהמוסכניק יסתכל על הרצועה ויראה אם היא חדשה או שחוקה, ואם צריך שיחליף.

תודה רבה לעוזרים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

היום במהלך טיול עם הכלב, ראיתי לנסר מאותו דגם, מליסינג, עברה 160KKM, קרעו לה תתחת, ראיתי את הבעלים שלה שם מים מהברז ברדיאטור, בזמן שהמנוע דולק, אמרתי לו שזה לא בריא ולא ככה עושים את זה, חחח הוא התחיל לצחוק, אמר לי זה רכב חברה אחי, שים לו קולה יסע...

וזה רק דוגמא קטנה איך מתייחסים לרכבי ליסינג..

אני הייתי הולך ומחליף בלי לחשוב, בליסינג הם לא הכי צדיקים, גם אם הם אמרו כן, זה לא בטוח.

לגבי קיט, בטוח שבמוסך לא מורשה יעלה פחות, חכה לעוד תגובות.

Peugeot 406 99' 1.8L auto.8)

Chevrolet Cavalier 95' 2.2L auto:twisted:

פורסם

אתה יכול להעריך מחירים?

לגולף 4 קיט (תחליפי טוב, לא מקורי) עלה לי 600 ומשהו ש"ח ללא עבודה... הבנתי שהמקורי עולה כפול, והעבודה בערך פי 3.

יש הבדלים גדולים במחירים בין הקיטים לדגמי רכב שונים או שרצועה זה רצועה ומותחן זה מותחן- ואין הבדל משמעותי?

אצלי דווקא עשו טיפולים בזמן והרכב לא שותה שמן בכלל. מים- נעלמו לי לפני איזה חודש בערך 1.5 ליטר תוך כמה ימים. במוסך מורשה לא מצאו בעיה ומאז זה לא חזר, אז כנראה זה היה משהו מקומי ולא בעיה אמיתית... ביחד עם זה שהמנוע שקט לאללה (בסרק) וזה שהרכב לא מעשן (למרות שהייתי צריך להחליף לו ממיר קטליטי- יורו 4) אני חושב שהוא במצב לא רע הכלל בשביל 120K.

פורסם

עדכון- בררתי במוסך מורשה בכרמיאל והציעו לי טיימינג+ מותחנים+ עבודה+ מע"מ ב900 ש"ח. מוסך לא מורשה הציע לי קיט מקורי+ עבודה ב750 ש"ח.

מכיוון שיש לי הנחה במוסכים של כלמוביל, ההפרש הופך ללא משמעותי, מה גם שבמכירה של הרכב אני אוכל להחזיר לעצמי את ההשקעה (גם כי הקלומטראז' על הטיימינג החדש יהיה נמוך וגם כי זה עם אחריות)

יש למישהו הערות או הארות חדשות בנושא?

פורסם

משאבה לא עולה עוד איזה 2000 ש"ח?

גם עשו לי בדיקת לחץ במערכת הקרור לפני איזה חודש והכול היה תקין. אני לא רוצה סתם לזרוק כסף

• תוכן חדש...