Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זרקו אותי מביטוח לאומי (או-מה פשר הניכוי מתלוש המשכורת)

NoBeLiuM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי

קיבלתי היום תלוש משכורת וראיתי שביטוח לאומי ניכו ממני סכום 916 ש"ח, בנוסף עוד 348 ש"ח עבור ביטוח בריאות.

אני עובד בעבודה הנוכחית שנתיים וחצי, תמיד היה ניכוי של ביטוח לאומי על כמה שקלים בודדים.

בחודש יוני עשיתי תיאום מס מכיוון שהתחלתי לעבוד בעוד עבודה, עדיין לא קיבלתי משכורת מהעבודה השניה,אני אמור לקבל בימים הקרובים.

בטופס תיאום המס רשום מאיזה סכום צריכים לגבות מס הכנסה.

הסכום מהעבודה הראשונה והסכום שאמור להתקבל מהעבודה השניה לא עובר את גובה תיאום המס.

המשכורת בעבודה הנוכחית הינה 2500-3500 ש"ח והסכום שאמור להתקבל מהעבודה השניה הינו משהו כמו 1500 ש"ח.

בנוסף בתלוש רשום ליד 97 ש"ח הפרשה וליד זה ניכוי חודשי 916 ש"ח.

חשוב לציין שאני סטודנט כרגע ולא חל שינוי בשנתיים האחרונות בסטטוס או בכל דבר אחר, פרט לתיאום המס.

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי.

תודה.

דניאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברגע שלאדם ישנן שתי הכנסות, הוא מסווג בביטוח לאומי אצל מוציא התלוש כבעל הכנסה נוספת, וצריך לנכות לו ביטוח לאומי לפי השיעור הגבוה החל מהשקל הראשון, להבדיל ממצב רגיל שיש אחוז מופחת עד סכום מסוים ורק אח"כ אחוז גבוה.

הפיתרון- גש לעשות תאום ביטוח לאומי, ללא זה המצב הנ"ל ימשך והכסף לא יחזור אליך.

בהצלחה.

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי תיאום מס דרך האינטרנט, דרך האתר הזה : http://www.gov.il/FirstGov/Templates/NewsItem.aspx?NRMODE=Published&NRNODEGUID={55A20A7A-26E4-4435-8B90-5A5BDD26C4F4}&NRORIGINALURL=%2FFirstGov%2FNews%2FNews_TaxCoordination.htm&NRCACHEHINT=Guest

זה לא מספיק?

עלי לגשת גם לביטוח לאומי?

מה זה אומר המס בריאות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...