Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה בריא להעביר לניוטרל בגיר אוטומטי(AL4) בעמידה ברמזור? או שעדיף להשאר על D?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

ברמזורים שאני יודעת שהולכים להתחלף עוד הרבה זמן (כמו בפניות שמאלה :evil:)

אני מעדיפה לשים על פארקינג במקום לחכות עם הרגל על הברקס.. זה גם לא טוב?

פורסם

כל הרעיון של גיר אוטומט זה שלא צריך להזיז מ D כל שנייה ולכן עדיף להישאר על D וזהו, אם תעביר כל שנייה הילוכים בגיר אוטומט, במקרה הטוב ייהרס לך מין הסתם הבורר מהר יותר מהרגיל ובמקרה הרע (ורק אלוהים יודע על גירים צרפתיים) ייהרס משהו יותר רציני בגיר.

פארקינג ברמזור? עדיף להשתמש ב Hand-Brake אם כבר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

כשהרכב במצב ניוטרל המערכת לא משמנת את החלקים כראוי.

על פארקינג לא שמעתי מעודי, ולהשתמש בהאנד ברקס זה כמו להגיד: "אתה מאחורי, כן אתה, אני לא שם עליך, אני עכשיו עסוק בתא כפפות, או בלהעביר תחנה או אלוהים יודע מה, אבל עד שאני אשים לב לרמזור הירוק, אתה תיתקע באדום. אז מה אם זה גזל זמן, אני ממהר אתה לא!".

זה לפחות מה שאני מרגיש. ומי ש"קשה" לו להתאמץ עם הרגל על הברקס שיבדוק אם קשה לו גם להסתכל בכל המראות האלו שתקועות לו בצדדים, אל לשלוח את יד שמאל רחוק מידי בשביל לאותת.

איך אני יכול לצאת מדעתי אם אף פעם לא הייתי שם?!:loco:

פורסם

אוטומאט פלנטרי נועד להיכנס למצב D בנסיעה ולרדת לP בסיומה בלי משחקים תוך כדי. מי שרוצה משחקים יקנה ידני או רובוטי.

כמה כבר קשה להחזיק את הרגל על הבלם? :roll:

ד"א, הקטע עם בלם היד נהיה פופולרי משהו, היו כמה פעמים בעבר ששמעתי בלמי-יד של מאזדה-2-ליסינג/השכרה מורמים לידי ברמזורים בעיר.. :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתם אמיתיים? מה הבעיה בלעמוד על בלם יד ברמזור? לוקח חצי שנייה להוריד אותו ואלא אם כן אתה עומד ראשון\שני - אתה לא תעכב אף אחד. מפה ועד ל:

מי ש"קשה" לו להתאמץ עם הרגל על הברקס שיבדוק אם קשה לו גם להסתכל בכל המראות האלו שתקועות לו בצדדים, אל לשלוח את יד שמאל רחוק מידי בשביל לאותת

הדרך דיי ארוכה והכללה הזאת קצת מגעילה אותי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מעביר לN ברמזור רק בגלל שאני לא מסוגל לסבול את הרעידות של הרכב בD... עד שאחליף תושבות מנוע בתקווה שזו הבעיה..:shock:

פורסם
למה לא?

כי הגיר האוטמטי לא נועד למשחקים.

מה הטעם בשילוב ל-N? זה עדין דורש ממך להחזיק את דוושת הברקס, משאיר את האוטו באותו הסל"ד.

רק חסרונות יש לזה, אין יתרונות.

Peugeot 206XS

פורסם

השילוב ל N באמת בשביל להרגיע את הרעידות..

ואם משחקים בגיר עסקינן, גם להשתמש בטיפטרוניק הורס את הגיר?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
אני מעביר לN ברמזור רק בגלל שאני לא מסוגל לסבול את הרעידות של הרכב בD... עד שאחליף תושבות מנוע בתקווה שזו הבעיה..:shock:

תחסוך מעצמך תושבות מנוע ותלך ישר על מנוע צעדים בעיה ידוע בלאנסר ומאמין שגם בגאלנט .

פורסם

רק לשם הבהרה, הצעתי בלם-יד כחלופה הפחות רעה לפארקינג ולא בגלל שזה מה שאמור להיות. הנורמה זה כמובן להחזיק את הדוושה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אנשים שוכחים כאן נקודה נוספת והיא: ניהול התנועה לאחור. אלא אם כן "כיסו" אותך רכב או שניים מאחור עליך להישאר בהילוך כדי שתוכל להימלט קדימה (והצדה) במקרה שיש סכנה מאחור. כמובן שבמצב כזה, בתיבת הילוכים אוטומטית, אין שום סיבה להעביר ל-N משום שהזמן שבו תעמוד לעולם לא יהיה ארוך מספיק כדי להצדיק העברה ל-N (שגורמת בלאי לגיר וגם מספיקה את שימונו).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מה הטעם בלהרים בלם יד בלי לשלב ל-N או P ?

הרי אם הרכב על D ועוזבים את הברקס - הוא יתחיל לנוע קדימה.

אם הבלם יד משוך והרכב על D הוא רוצה לנוע קדימה אבל לא יכול בגלל הבלם יד,

משמע שחיקה רבה יותר לבלם היד.

משמע הכי טוב -

לשלב ל-R :wink:

• תוכן חדש...