Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה נחשב תקציב זעום ביותר, אבל גם הדרישות לא כ"כ גבוהות - מערכת שמע בסיסית ביותר.

חשבתי לחלק את התקציב 500 ש"ח למערכת ו500 ש"ח לרמקולים. הגיוני?

האם יש המלצה למוצר ספציפי, או שבמסגרת התקציב הנ"ל הכל same shit?

ואם הכל אותו דבר - אז איזה חברה מומלצת?

שכחתי לציין - חדש בלבד. ללא מגבר או סאב.

תודה.

פורסם

פיוניר 2250 או קלריון CZ200 בשילוב עם קומפוננט קדמי מורל טמפו ייתנו אחלה תוצאה (מנסיון עם הקלריון והמורל הנ"ל).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מתעלק על השאלה, גם לי דילמה כזו. מה עם פיוניר 4050(צריך usb) + רמקולים פשוטים של פיוניר 80W? עוד ישאר עודף...יש כזה הבדל בין ה 6X9 לבין קומפוננט? ה 6X9 לא ייתן בס חזק יותר?

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

קודם כל תודה על התגובות..

1. האם הכוונה למוצרים האלה?

http://www.pompa.co.il/pl_product~CZ200A~61~172.htm

http://www.pompa.co.il/pl_product~TEMPO66~61~408.htm

2. מה לגבי רמקולים אחוריים 6*9? אני מעדיף לחרוג מהתקציב מאשר להשאר עם הרמקולים הקיימים.

3. האם אכן ניתן יהיה להנות מהשילוב הנ"ל ללא מגבר?

4. האם צריך לקנות כבלים/משהו נוסף? או שפשוט לקנות את המוצרים הנ"ל ולגשת למתקין?

כמה בערך אמורים לקחת על התקנה של שלושת המוצרים ביחד?

פורסם

6X9 ייתן באס חזק יותר, אך קומפוננט אשר ממוקם מקדימה ייתן איכות גבוהה בהרבה. מעבר לכך שבתור רמקולים טמפו טובים בהרבה מהפיוניר שנמכר בארץ.

הכוונה היא לרכיבים שהראית.

אם כבר יש הכנה לרמקולים בדלתות, לא צריך שום דבר. אם אין- יכול להיות שהמתקין יחייב אותך גם על העברה של חוטים.

אם תהנה או לא- זה מאוד סובייקטיבי, מה שכן, קשה להוציא משהו איכותי יותר ב 1000 ש"ח. אתה יכול לרדת ברמה של הרמקולים ולקנות 4 רמקולים ברמה נמוכה יותר, אך אני לא הייתי הולך על זה, אלא מוסיף 6X9 מאותו דגם כשיתאפשר לי כלכלית.

פורסם

אני מכיר כמה וכמה אנשים שמרוצים מאוד מהתוצאה של 2 זוגות טמפו בשילוב עם ר"ד פשוט וטוב כמו הקלריון הזה.

בחירה טובה למי שמחפש משהו איכותי ללא מגבר.

ותמיד יש לך את האופציה להוסיף מגבר בעתיד, אם תרצה, ואז בכלל תהנה ותפיק מהרמקולים את המירב.

אך כמו שאמרתי, גם ללא מגבר- ישמעו סבבה לגמרי.

פורסם
אני מכיר כמה וכמה אנשים שמרוצים מאוד מהתוצאה של 2 זוגות טמפו בשילוב עם ר"ד פשוט וטוב כמו הקלריון הזה.

בחירה טובה למי שמחפש משהו איכותי ללא מגבר.

ותמיד יש לך את האופציה להוסיף מגבר בעתיד, אם תרצה, ואז בכלל תהנה ותפיק מהרמקולים את המירב.

אך כמו שאמרתי, גם ללא מגבר- ישמעו סבבה לגמרי.

2 זוגות טמפו = 6X9 מאחור וקומפוננט מלפנים? ואם הוופר הקדמי ממוקם בדשבורד, הוא לא ירטיט רכיבים שם? (מבחינת סאונד כמובן, אני לא דואג לרכיבים)

תודה

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

טוב אז ככה..

1. קומפוננט - קניתי

2. HU - לא היה בחנות clarion cz 200a, אלא clarion cz 201a וזה מה שקניתי. הוא טוב באותה מידה, כן?

3. עפ"י המוכר - לפיאט פונטו 2005 לא מתאים רמקולים מאחורה 9*6 אלא 4 אינץ'. האם עדיין כדאי ללכת על זה, והאם יש הבדל בין שני הדגמים שכאן: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-speakers&db141014=141049&db25457=58868&db25692=58873

כנראה שעדיף גם טמפו כמו הקומפוננט אבל סביר להניח שיהיה דווקא את הדגם השני. עד כמה זה משנה?

תודה.

פורסם

לפי דעתי כל הקטע של 6X9 ברכב ללא סאב הוא להשלים את התדרים הנמוכים יותר (והוא לא תחליף לסאב) רמקול של 4 אינטש בהחלט לא יעשה את העבודה. תראה אם אתה מרוצה מהתוצאה עם הרמקולים קדימה והרדיו דיסק החדש. אם לא אולי אפשר לעשות חיתוכים.. בנושא הזה תן למבינים ממני לענות :D

• תוכן חדש...