Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול התחדשתי במכשיר דיוידי של premier dvm3500

לאחר ההתקנה הכל עובד יפה, רק יש לי בעיה עם ניגון סרטים יש קול אבל אין תצוגה, הדבר היחיד שיש זה מסך כחול עם הערה גדולה בעמצה ובה כתוב באנגלית "הזהרה: אין לצפות בסרטים בעת נהיגה, זה יכול להיות מסוכן" סבבה אני מסכים, אבל גם כשהאוטו מכובה ההזהרה לא נעלמת וניסיתי כבר את כל הכפתורים גם בשלט וגם במכשיר ואני לא מצליח להיפטר ממנה.

יש לומר שאני חיברתי אותו לסוויצ' וכשהמפתחות בחוץ הוא לא נדלק, ומספיק סיבוב אחד של מפתח בשביל להדליק אותו.

אני קראתי את כל החוברת ההפעלה ולא מוזכר שם בכלל על ההערה הזאת, חשבתי לנסות ולחבר אותו ישירות ללא הסוויצ' אבל אולי יש דרך אחרת.

אם מישהו יודע מה צריך לעשות אודה לו.

http://www.autodesign.co.il/Premier-DVM-3500-%D7%A0%D7%92%D7%9F-DVD-%D7%91%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-DIN/p-144.htm

פורסם

יש חוט (בדרך כלל ירוק) שאמור להתחבר להנדברק

אתה תראה את זה בשרטוט של המכשיר הוא רשום בדרך כלל כמו שהוא נשמע HANDBRAKE

תן לו מינוס קבוע וזה אמור להסתדר

פורסם

תודה, אבל בכל זאת הייתי מעדיף לדעת איך לצאת מהמסך ללא חיבור "לקויי" של המכשיר למקרה שאשכח לכבות אותו או הדלקה בטעות ע"י אחד הילדים שלי שהאוטו עומד לא מונע.

חשבתי שכאשר הסוייצ' פתוח על ACC אז זה הגיוני שההערה תיהיה אבל גם שהסוויצ' על ON היא לא נעלמת.

פורסם

זה לא קשור ל ACC או למתח קבוע

זו הגנה כדי למנוע צפייה בקליפים או סרטים תוך כדי נסיעה

אם אתה רוצה לשמר את ההגנה הזו אז תחבר את חוט ה BRAKE למקום שהוא צריך להיות מחובר

אם אתה רוצה לעקוף את זה ולצפות או לאפשר צפיה תוך כדי נסיעה אז תתן לחוט הזה מינוס קבוע

קח בחשבון שבמידה ונתפסת צופה בקליפ או בסרט זו הורדה מהכביש

פורסם

הבעיה העיקרית היא שכאשר אישתי רוצה לצפות בקליפים תוך כדי הנסיעה (כשאני נוהג) אז לא רק שאין תצוגה אלא גם כל התפעול של המכשיר חוץ מהווליום לא אפשרי כי לא רואים כלום על המסך לא מספר הקליפ ולא להעביר קדימה ואחורה.

אבל כנראה שבסוף באמת אצטרך לעקוף את זה.

פשוט זו הפעם הראשונה שאני נתקל בזה,

לפניי זה כבר היה לי דיוידי באוטו ולא היה לו שום הזהרות, וגם מכשירים שראיתי אצל חברים שלי לא מוצגת שום הזהרה ללא שום מעקף.

פורסם

יש לי חדשות בשבילך

בכולם יש אזהרות זה התקן

פשוט כל המתקינים עוקפים את זה בלי בכלל לשאול את הלקוח

המקרים הבודדים שלא מחברים את זה זה בהתקנת בונדדים

פורסם
יש לי חדשות בשבילך

בכולם יש אזהרות זה התקן

פשוט כל המתקינים עוקפים את זה בלי בכלל לשאול את הלקוח

המקרים הבודדים שלא מחברים את זה זה בהתקנת בונדדים

יש לי חדשות גם בשבילך, המכשיר שהיה לי לפניי המכשיר הזה הותקן ע"י מתקין ולא הציג שום הזהרה, וכשהתקנתי את המכשיר הזה פשוט החלפתי את השקעים מאחד לשני, זה היה אם אני לא תועה שקע אירופאי.

• תוכן חדש...